Na een vlotte bestelling stond de bureaustoel klaar voor ophaling. Doorheen het hele proces kreeg ik voldoende uitleg over de status van mijn bestelling.
Topservice en supersnelle levering! Ik heb online twee JOYCE is3 JC2N1 bureaustoelen besteld en ben er heel tevreden mee. De stoelen zijn precies wat ik verwachtte en de kwaliteit is zeer goed!... Se mere
Ik had mooie barkrukken besteld, maar bij levering bleek er helaas een klein defect te zijn bij één ervan. Dat was jammer, maar de klantenservice reageerde ontzettend snel en vriendelijk. Na mijn m... Se mere
We werden goed begeleid door Isabelle tijdens de rondleiding in de showroom en outlet. Toen we overgingen tot aankoop van een loungeset koppelde Isabelle ook goed terug omtrent een bureau die ze ons t... Se mere
Wij zijn Buro International. Wij zorgen ervoor dat een kantoor meer dan alleen een plaats is om te werken, maar zetten ook in op beleving. Wij denken, spreken en ademen kantoren. Met meer dan 35 jaar ervaring in de kantoorinrichting, talloze referenties en een gespecialiseerd team, staan onze mensen klaar om uw project van A tot Z te begeleiden. Buiten ons magazijn en showroom in Tielt kan u steeds terecht in een van onze vestigingen in Maldegem of Sint-Niklaas.
Galgenveldstraat 6, 8700 , Tielt, Belgien
- +3251404411
- info@burointernational.be
- burointernational.be
Advies op maat en prima service
Tijdens mijn zoektocht naar een geschikte bureaustoel en in hoogte verstelbaar bureau, bracht ik eind 2020 een bezoek aan de showroom van Buro International. Met resultaat. Mijn home office is nu professioneel ingericht dankzij een persoonlijk advies op maat. Geen rugklachten meer en mogelijkheid tot staand werken. Een aanrader!

Besvarelse fra Buro International
La livraison était prévue environ une…
La livraison était prévue environ une semaine et demi après la commande. J'ai du téléphoner 3 fois pour savoir quand la livraison aurait lieu et j'ai reçu l'article 1 mois après l'avoir commandé.

Perfecte service
Perfecte service. Mooie producten. Goede afwikkeling bij dubbele betaling nadien. Alles mooi terugbetaald

Vlot
Bestelling maken ging zeer vlot Levering ook zeer vlot
Bureaustoel zit erg fijn! De wieltjes van mijn bureaustoel durven wel wat haperen soms.

Heel klantvriendelijk
Heel klantvriendelijk - onderling bespreken van levering - kwaliteitsvolle ergonomische bureaustoel

Besvarelse fra Buro International
Kwaliteit van het product is zeer goed…
Kwaliteit van het product is zeer goed . Service bij afhaling is super .
Ook al had ik direct betaald bij aankoop ( bancontact) , kreeg ik nog vragen om te betalen na 2 maanden. Ik moest bewijzen dat ik had betaald ....

Super tevreden!
Super tevreden van de kwaliteit, de service, en de snelle levering. Absoluut een aanrader.

Besvarelse fra Buro International
My experience was very good
My experience was very good. I received the desk within days (despite the sanitary situation). The contacts with the company were very efficient and caring.

Goed en vlot geholpen
We kregen heel snel duidelijke feedback na onze online bestelling!
De bureaustoel werd zoals aangegeven de volgende dag al geleverd.

Besvarelse fra Buro International
Snelle en verzorgde levering van mijn…
Snelle en verzorgde levering van mijn zitstabureau.
De vergeten korting 'Benefits@work' werd retroactief verrekend.

Tevreden klant
Normale levertermijn. Goede communicatie. Zeer vriendelijk zowel de dame van de planning als de chauffeur. Goede kwaliteit van het product. Tevreden klant.

Besvarelse fra Buro International
Order is fine but digital is behind
Order and delivery went fine. Customer service is good. Big issue is the interaction through the site: cannot log in, trace the order, the chat is not live - offered but not working properly.

Besvarelse fra Buro International
Heel goede service van bij eerste…
Heel goede service van bij eerste contact tem de levering.

Besvarelse fra Buro International
Ondanks corona was er een vlotte…
Ondanks corona was er een vlotte afhandeling van onze bestelling

Besvarelse fra Buro International
De aankoop werd online geregeld als ook…
De aankoop werd online geregeld als ook bevestigd ondanks de corona-tijd verliep die vlotjes. Bij vraagstelling omtrent mijn aankoop was Seppe steeds daar om deze te beantwoorden via mails (ik kreeg vlug een antwoord, zelfs de dag zelf nog) en/of telefoon. Mijn dank ervoor, Seppe. Het was een super leuke samenwerking. De bestelling werd correct geleverd.

adequate hulp
Vooreerst heel adequate hulp bij het zoeken via chat!
De stoel werd al geleverd en de tafel zou later geleverd worden, maar dat heeft men ons voordien laten weten,