Vi fik 2 rigtig gode burgere med…
Vi fik 2 rigtig gode burgere med hjemmehakket oksekød, hjemmelavet luftige boller, meget tilfredsstillende. Vi kommer igen.
Bestilte via Just Eat, så deres skyld leveringen var alt for længe under vejs, så maden var kold ved ankomst.
Men selv med det in mente, så var det der ankom ikke pengene værd, pomfritterne var direkte elendige, med en melet konsistens der var grænsende til uspiselig, burgerbollerne var underligt tørre, medens resten af burgerne og hvidløgsdressing til pomfritterne var komplet ligegyldige.
Det absolut eneste der var bare tilnærmelsesvist "gourmet" var den minimale bøtte bearnaise sauce til 20! kroner som man selv skulle putte på burgeren!
Ville have været tæt på skuffet hvis det havde været fra et discount sted, men efter at have betalt 378 kroner for de 2 burgere med pomfritter jeg modtog føler jeg mig taget p*s på!
Lækker burger med rigtigt kød. Meget kød . Det ville fint med mindre kød . Hjemmebagt bolle og sprøde fritter.
Super burger menu Dejlig bolle god bøf sprøde pommes Alt godt 🙂 Kommer igen -- kan anbefales
Betalte for b.la mayo og chilimayonnaise, som jeg ikke fik med i bestillingen. Gjorde opmærksom på dette, hvor tlf. medarb. fortalte at hun kun var ansat. Chefen undskyldte med ordene - vi har vanvittigt travlt. Jeg ønskede blot at få de 40 kr. jeg havde betalt for meget, tilbag igen, - for de varer jeg ikke fik. Jeg opfordrede chefen Brian til at give mig beløbet tilbage over mobilpay. Dette ønskede chefen Brian ikke og lagde derefter røret på.
Ordene “Gourmet restaurant” forpligter, og i fejlede både på smags og købsoplevelsen……
Ikke meget gourmet over deres burgere og slet ikke i forhold til prisen. Fik serveret en kold burger som på ingen måde smagte i forhold til prisen.
Da de startede var det godt nu er det ikke værd at sætte tænderne i.tilbage til da i startede tak
Har spist på burger kilden i dag .. sløv betjening .. fritter fuldstændig uden smag ( vil tro det var kartoffel mos i friture 🙁
Burger ligegyldig .. intet specielt over den , bortset fra vandige tomater og vandigt salat , så der lå vand på tallerken da man var færdig.
Bestiller en stor classic øl .. tænker det er velskænket fad øl .. men nej der bliver åbnet dåse øl og hældt på glas .. for pokker da 🙄😕
Ingen anbefalinger herfra.
Plejede at elske burgerkilden men magen til slatten omgang uden kærliged OG OST har jeg aldrig oplevet før!
I var i min optik bedste burgerjoint i Roskilde men ikke mere..
håber det skyldes ferieafløsere sygdom el andet.
Igen de bedste burgere!
Pomfritterne var også perfekte!
JA TAK, det bliver sgu ikke bedre 👌👍
Hold nu fast det smagte godt!!
Efter mange skuffede besøg andre burger steder i Roskilde! Fandt vi endelig frem til et sted hvor man sætter kvalitet i højsædet.
God hjemmelavet bøf! Lækre råvarer!
Godt tilberedt! Super smag!
Kæft det var godt!
Super lækker burger. Lækker bolle lækker bøf og lækkert tilbehør.
Både den vegetariske og den originale var i top.
Fritter var sprøde også efter 15min i bilen. Det samme med de super sprede løgringe.
Nuggets til ungerne var også et hit.
HELT sikkert ikke sidste gang vi kommer
Som altid en god oplevelse at spise der og man bliver mæt, selv for den store sult
For sata... da nogle dejlige bruger de smagte fantastisk. Det var absolut ikke sidste gang vi køber bruger der. 1000 tak for dejlig mad 😍😍😍😍😍
Fantastisk smagsoplevelse :-) Burgeren var lækker og de grove pomfritter var de bedste jeg nogensinde har smagt ! Lækkert sprøde og med god hjemmelavet aioli til.
Det er mit nye ynglingsburgersted :-)