Havde bestilt en menu. I min burger var der et langt hår som var brunt mega ulækkeret og egentlig er jeg bar ret skuffet over at sådan noget kan ske og ikke blive set ?! når man ville skrive en mail... Se mere
Vi plejer at være glade for Burger King, men for 10 minutter siden var vi i Ringsted afdelingen og havde en uheldig oplevelse. Vi bestilte en café latte, en mælk og en zola zero. Latter var kold og ik... Se mere
Selve maden var lækker og varm, men en misforståelse af os gjorde at vi skulle tale med personalet. Ingen, absolut ingen af personalet talte eller forstod dansk så en anden kunde måtte forklare vores... Se mere
Pomfritter var kun lige varmet. De var ikke sprøde eller havde en anelse af farve. De virkede ikke til at ha rørt frituren. Burgerbollen var knapt ristet. Kød var dog varmt og saftigt og personale... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
2 gange har jeg ville have et par…
2 gange har jeg ville have et par cheeseburgere i drive-in, tiltrods der kun var 1-2 biler foran mig, så gik der alligevel 15min før jeg kom til og fik mine burgere.
Jeg har også oplevet det hvor jeg skulle spise inden for , det går bare generelt rigtig langsomt fra man har bestilt, til man rent faktisk står med maden i hånden.
Vi bestilte mad og de glemte halvdelen
Vi bestilte mad og de glemte halvdelen, af vores bestilling og tilbød ikke engang at refundere hele bestillingen. Men gav os kun det der svarede til en ud af tre bestilte menuer.
Tror bare vi vælger McDonald’s næste gang. De refundere alt plus ekstra. Burger King kunne lære noget om god service
Beskidt
Beskidt, langsom betjening, lang ventetid, surt personale.
Æv!
Nu har jeg 2 gange købt burger på…
Nu har jeg 2 gange købt burger på burgerking jyllingevej i Rødovre
Med helt råddent salat. Det er ulækkert at tænker på hvor mange gange man har spist sådan salat ad. Lang ventetid og der mangler altid noget.
Har skrever til burgerkings hoved kontor flere gange men får ikke svar.
Så derfor kun 1 stjerne herfra og 4 kunde mindre
Burger King Vanløse
Burger King Vanløse ,
Deres service er lig med 0 stjerner
Først glemmer de mayo og bagefter lavet de en forkert burger ,
Chili cheese tops var hellere ikke gode
Burger King i Hillerød er totalt slidt…
Burger King i Hillerød er totalt slidt ned. Sofaerne er revnet og der er ulækkert på gulvet
Den store i Valby er altid…
Den store i Valby er altid underbemandet venter altid☹️☹️☹️ dårlig service. Tager Mac'en næste gang😁
Burger King Rødovre
Burger King Rødovre. Det er så elendig betjening man få der, altid glemmer de at give et eller andet med, man har bestilt!!!! Såsom tilbehør til menuerne el nu idag manglede juicen til min børnemenu da jeg kom hjem☹️ Og det jo ikke fordi det går stærkt næææ nej, altid bliver man bedt om at vente ude i siden - der kan man så sidde i 5-10 min. Selvom man har fået sin is el milkshake som så smelter mere og mere inden man når hjem. Vi gider ikke købe mad der mere!!! ØV
Rådhuspladsen
Rådhuspladsen. BURGER KING. føj for et ulækkert toilet I tilbyder kunderne!! 😖 Hvad med betaling så det ikke er så snasket og ulækkert?!
Virkelig ringe kundeservice efter en…
Virkelig ringe kundeservice efter en ventetid på 30 min. Meget uforskammet ung pige som intet anede om at snakke med en gæst. Gjesing Nord, I skal til at blive hurtigere! Det går så langsomt og man kan sidde og se at flere procedurer ikke bliver overholdt!
Burger King er generelt bare en dyr…
Burger King Slagelse er generelt bare en dyr og dårlig løsning , men deres fastfood bliver bedre sent om aftenen når der ikke er så travlt , så får man sprøde pomfritter osv tankevækkende 🤗
Hillerød 25/7-19 Kold og kedelig wh…
Hillerød 25/7-19 Kold og kedelig wh menu, OG King meal med slatten bacon og kold. Ledelsen er åbenbart skyld i slatten bacon i følge personalet, da personalet ikke må stege/riste baconen🤮ADDD siger vi 👎👎køre ikke længer til burger King. Der var engang hvor vi ville foretrække burger King fremfor mac D. Men vi har ik fået et måltid de sidste 5 gange som var spiseligt eller stoppet med fejl/mangler. Farvel fra 4 kunder som engang var glade for burger King .....NO more
Burger king Roskilde elendig
Burger king Roskilde elendig, kolde og ringe burgere. Undgå denne restaurant!
Hver gang langsom altså skal di først…
Hver gang langsom altså skal di først ud at slagte dyret..... Esbjerg nord
rådden salat 😡
Har lige købt for over 300 kr og kommet hjem med kold mad. Men det værste var en crispy chicken med rådden salat 😡 - har taget billede. Så prøver man at skrive til dem, men igen siger hjemmesiden når man trykker på send ind, error , der er sket en fejl , virker nærmest som om de vil undgå dårlige anmeldelser?? Sjovt alt andet Virker men ikke “kontakt” siden.
Aldrig spis deres kylling!!
Jeg var på burger King forleden dag, med min moster og vi købte to royale chiken. Vi endte med at komme på hospitalet, fordi vi fik salmonella!! IK KØB DERES KYLLING! Det var en forfærdelig oplevelse
Virkelig virkelig dårlig kundeservice…
Virkelig virkelig dårlig kundeservice meget meget langsom betjening. Da man så får fejl flere gange i ens bestilling får man af vide man skal kontakte hovedkontoret. De er så ligesådan. De vil ikke rigtig se pro lemet og vil ikke rigtig hjælpe og er faktisk lidt ligeglad med jeg kunne have været død ved at spise en forkert burger de havde lavet. Synes det ærgerligt og rigtig synd de ikke gør mere for deres kunder. Øv for pokker. Jeg støtter ingen burger king igen
LANGSOM, betjening og kold mad
Hvis jeg kunne, havde burger King i Roskilde slet ikke havde fået nogen stjerner.
Der står 7 mennesker i køkkenet og der er 3 kunder før os, vi bestiller 2 gange bacon meny. Efter 15 min går jeg op og spørger om vi får vores mad i dag (da andre der har været kommet efter os havde fået deres mad)
Pigen siger bare, ja vi ved det godt. Så efter 20 min får vi vores mad... HURRA min burger var Kold og jeg måtte der op igen.
Hun kom 5 min efter (Nu var der gået 25 min) med to bacon Burger og et gavekort på 100 kr
Jeg var ikke blevet dobbelt så sulten og det er sikker, at jeg ikke kommer der mere
Viste ikke viklen veg makdonel varr
Viste ikke viklen veg makdonel varr, i lorten bugreres . Jeg ga bøgger king en sjangs men det var et pislorts svinderier i d. Jeg ventes i oteågtyv minut for homobøker, det lå et pølslort i mig bøgker, bliv nøt til et spis det gyll, og brækket jeg i jers sodavan i dårligst mad bøserer. Dum lorter komer igge tilbag.
Mad af dårlig kvalitet