1. Online-marketingbureau

Webbureau Bureau360 er et 360 graders bureau, med ekspertviden i webdesign, hjemmeside udvikling, Markedsføring og print materiale. Totalløsninger til virksomheder, store som små.

4,0

God

Jeg kan kun anbefale

Jeg kan kun anbefale, Bureau 360. De sørget for alt på min hjemmeside, samt komme med masser af gode forslag. Og der er altid hurtigt support, om det er hjemmeside eller mail.
Og de sørge for alt køre, hele tiden.

30. april 2026

uhøflig telefonsamtale

uhøflig telefonsamtale
Thomas snakkede fem minutter uden pause.
Da jeg stillede nogen spørgsmål, blev jeg stemplet som “dum” og telefonen blev smækket på.
Dette fortæller ikke noget om deres arbejde, og dog

8. april 2025

Effektive og professionelle- anbefaling herfra

Jeg ændre min tidligere 1 Star review til et 5 star review. Jeg var måske lidt hurtig til at smide den 1 star efter jer.
Jeg vil gerne beklage for Thomas og bureau360 for min opførsel
Thomas har en stort hjerte godt menneske og vi fandt en løsning tak 🙏
Jeg kan kun give vores bedste anbefalinger, Bureau360 er utroligt service minded og altid god rådgivning sætter altid kunde i første række.
Så jag kan sige tak for samarbejdet i denne omgang.

25. oktober 2024

Afprsning

Efter opsigelse af Google My Business Profil, har de ændret vores virksomhedsstatus til permanent lukket.

For at vi kan ændre dette, skal vi have overdraget ejerskabet af profilen, hvilket de tager 3.600 kr for...

15. april 2021

Besvarelse fra Bureau 360 ApS

Vi sikre os kundernes profil er 100% i orden og tilbyder grafisk design til de nye ads og opslag, analyse af søgeord ud fra kundens kompetencer og tilføjer dette, samt laver logo og billede behandling, grafiske annoncer og opslag løbende. Vi har opkøbt administrationen og lever en komplet profil for et min. beløb på 3600 kr. ikke noget kunden er tvunget til. Dette er vores mindste service pakke, da vi har betalt for at få adgang og overtage kundens profil og tilbyder en komplet pro service, samt Google Ads, SEO, Google Shopping ads. Vi skræddersyer derfor den løsning der passer til dig og her får du hvad du betaler for og service i højsæde.

fup og svindel

8. februar 2021

Besvarelse fra Bureau 360 ApS

Vi har mere end 500 tilfredse kunder, som har gentaget brugt os som web og marketings bureau, hvis du mener du er blevet snydt eller kan beskrive " fup og Svindel" eller havde du en dårlig dag? Vi gør som de eneste krav på kundens bekræftelse og godkendelse af grafiske ellementer og ads før kunden betaler for deres løsning. Du er velkommen til at tage kontakt til vores support@bureau360.dk hvis du mener du er blevet snydt på nogen måde, så vil vi kunne finde en løsning..

Firmaet truer med at slette…

Firmaet truer med at slette virksomheder fra Google, hvis de ikke betaler for deres Google My business Profil (som i øvrigt er et gratis produkt) og INGEN kan slette folks Google my business.!! Lad vær at hop på det...
Hold Jer fra firmaet.!!

Sender desuden faktuarere uden indgåede aftaler.

19. maj 2020

Besvarelse fra Bureau 360 ApS

Alle kan oprette en Google My Business profil, men kan alle finde frem til de rette søgeord til annoncen? lave grafiske ads og opslag? Ja som jeg altid siger til min mekaniker, jeg kunne jo godt prøve lave min bil selv, men hvorfor det når jeg kan sende den til en professionel og sikre mig bilen er 100% i orden. Det samme gælder din hjemmeside eller online annoncer, kan man finde ud af det selv, så det vel kun spørgsmålet om det kan betale dig? Hvad er din time løn når du sælger dine kompetencer ? Så kan det betale sig for dig og bruge flere timer eller uger på at arbejde på opgaven selv eller finde en professionel?
Vi har mere en 15 års erfaringer i Google , WordPress, Facebook, SEO, Woocomerce, 360 graders bureau, hvor du kan samle alle grafiske, marketing og fokusere på det du er god til.