Bullmade Anmeldelser 49

3,1

Er stoppet med at samarbejde med dem da de ikke følger op på indgående aftaler, har intet at udsætte på ældre opgaver, men når man så bliver lovet en da hører men intet og man skal selv følge op på de... Se mere

Jeg tager hatten af for Bulldesign, han er virkelig dygtig til design og forstår ens ideer, det at han altid er online er et stort plus for mig, da jeg ønsker svar promte og handling med det samme.... Se mere

3,1

Middel

Hassan blive ved

Hassan blive ved, til der er opnået et tilfredsstillende resultat, man bliver ikke ladt i stikken. Jeg kan også kun anbefale Bulldesign til alle andre.

10. marts 2019

Mange tak til Hassan for at løse et…

Mange tak til Hassan for at løse et vigtigt SEO problem i relation til min Prestashop. Han guidede mig hurtigt igennem processen på cirka 5 minutter og fulgte pænt op et par timer efter at problemet nu var løst.

Jeg kan klart anbeale Bulldesign.dk til alle Prestashop brugere :).

23. februar 2018

SUPER SERVICE!!

Jeg bliver kun mødt af god stemning fra dette firma. Så nu sender jeg lige lidt god karma tilbage. Jeg anbefaler helt klart firmaet. Jeg skulle have lavet et logo. Her fik jeg med det samme 3 forslag og herfra arbejdede vi videre med opgaven til jeg var tilfreds.. Fast aftalt pris til at starte med :) Jeg håber andre vil vælge BullDesign.

2. december 2015

Bulldesign giver kanon service, er altid at træffe og levere opgaven uden brok

Det bedste i mit tilfælde, har været at han ikke har brokket sig eller taget ekstra, når der har været behov for ændringer og rettelser.
Jeg kommer til at bruge Bulldesign fast fremover, til alle mulige design opgaver og forsat forbedringer til min webshop Watchfelt.dk der sælger eksklusive ure.
Til prisen, anser jeg Bulldesign som Danmarks bedste Prestashop firma.

16. november 2014

Uovertruffen god service, levering og resultat

Jeg har nu brugt Bulldesign til en del opgaver efterhånden. Jeg må sige at service er noget som Bulldesign sætter virkelig højt.
Jeg er endnu igang med opbygningen af min webshop, som Bulldesign har lavet til mig med custom design så jeg er sikker på, at ingen andre har det jeg har. Jeg har fået lavet specialtilpassede moduler til Prestashop, som passer lige ind i webshoppen, og virker på den måde jeg ønsker. Og har der været et par småting som skulle rettes hist og her, er dette blevet rettet hurtigt, og uden ekstra omkostninger.

Leveringen af de opgaver der er blevet givet, har jeg ALTID fået leveret til tiden, og resultatet har altid været super positivt.

Jeg kan kun anbefale Bulldesign til alle andre.

3. juni 2014

Meget kundeminded

Jeg har gjort brug af Bulldesign i forbindelse med firmaets nye webshop. Der var god kundekommunikation, fleksibilitet, hurtig support og et utroligt flot resultat. Jeg vil anbefale Bulldesign til andre, samt bruge dem igen.

18. april 2013

Kan klart anbefale Bulldesign

Jeg har rigtig gode erfaringer med Bulldesign / Hassan.
Han er ret hurtig. Han er rimelig billig, og han laver det præcis som man vil have det, og retter indtil man er tilfreds.
Har kun godt at sige - vil helt sikkert bruge ham igen hvis jeg får brug for det :)
Han gør meget for at gøre sine kunder glade, han arbejdede f.eks. mens han var syg på min side, for at få den færdig til tiden.
For at få en ide om hans arbejde (udover de eksempler på hans egen side) kan min shop ses på lowcarbshoppen.dk - han har sat det op og lavet det grundlæggende design.
En klar 5'er herfra.

Mvh.
Brian
LowCarbShoppen.dk

7. april 2013

Mega gode service

Mange tak til Hassan, for at designe min hjemmeside Energiganten.dk og tilhørende blog Energiganten.dk/blog

5 stjerner herfra, og jeg vil helt sikkert bruge bulldesign.dk til mine næste projekter.

Mvh
Tim Ulrichsen

13. december 2012

3 logos til webshops

Det bedste vi har oplevet i mange år. Skulle bruge 2 stk logos til vores webshops og var meget varsom med at finde det rigtige firma til denne opgave. Hvor har vi været heldig med dette firma. 2 stk super flotte logoer og så på kun 2 dage. Venlig kontakt og ingen bøvl med rettelser af logo og dem kan der være en del af. Dette firma fortjener en lang levetid og masser af kunder. Tror de skal lave vores nye webshop også.
Tak for alt.
Soccerplay.dk
Streetplay.dk
SkateNation.dk

5. november 2012

Fedt logo - leveret lynhurtigt - kanon pris

Jeg skulle bruge et logo til mit nye website. Hurtigt efter modtog jeg tre udkast. Jeg valgte, det jeg bedst kunne lide og kom med en mindre rettelse, som blev ordnet med det samme. Imponerende flot arbejde! Det er ikke sidste gang, jeg bruger Bulldesign

15. september 2012

Hurtig, Effektiv, Dygtig og Flink!

Jeg har fået lavet et par ting hos Bulldesign, og det har altid været en kæmpe fornøjelse hver gang! Jeg anbefaler altid Hassan(Bulldesign) til andre, så andre også kan få glæde af hans professionalisme. Jeg tøver aldrig 1 sek næste gang jeg skal have lavet et logo, website, landingpage eller andet hos ham.

11. august 2012

Yderst tilfreds

Er yderst tilfreds med det logo de har lavet til vores virksomhed 2tal Energi.
Hurtig levering og super service.
Vil bestemt bruge Bulldesign igen.

Vh
2talEnergi.dk

26. juni 2012

Meget effektive, dygtige og grundige.

Bulldesign, har lavet nogle småopgaver for mig på Marjoe.dk, og der må jeg sige, at jeg følte mig i gode hænder. De er super hurtige, effektive og gode priser. Ikke sidste gang jeg bruger dem, for de bliver ved indtil du er tilfreds - super god oplevelse, og de bedste anbefalinger herfra.

29. maj 2012