bulk.com/pl Anmeldelser 4.299

TrustScore 4.5 ud af 5

4,5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Produkty są 1 klasa - biało wegańskie grochowe o smaku waniliowym - bajka! Kolagen z wit. C - bezsmakowy - da się wypić ;). Produkty mają dobrze opisane dawkowanie, strunowe zamykanie, bardzo przy... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Po 4 zamówieniu, wreszcie udało mi się znaleźć najlepszy smak vegańskiego białka, czyli Carmel Latte. Generalnie ciężko znaleźć jakiekolwiek białko do picia, do smaku którego nie trzeba się chwilę prz... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bardzo szybka realizacja zakupów - paczka jest dostarczona w ciągu 1-2 dni. Dobre ceny, możliwość kupowania ekonomicznych większych opakowań. Zrealizowałam już trzy zamówienia w ciągu 1,5 miesiąca - w... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dobry produkt, nie wierci w brzuchu i nie powoduje wzdęć, smak dobry - nie za słodki. Szybka wysyłka Polecam ten produkt - szczególnie dla osób które po innych podobnych produktach mogą mieć proble... Se mere

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dostawa miała być za darmo

Dostawa miała być za darmo, a doliczono mi 50 zł do dostawy, choć nie wybierałem takiej opcji.

3. januar 2026
Uopfordret anmeldelse

Cześć Filip,

Dziękujemy za opinię. Bardzo nam przykro, że tym razem nie udało nam się sprostać oczekiwaniom.

Wypełnij nasz formularz internetowy (https://help.bulk.com/hc/en-gb/requests/new), abyśmy mogli dokładnie przeanalizować Twoje uwagi i znaleźć rozwiązanie.

Szybko

Szybko, sprawnie

17. december 2025

Cześć Agnes,

Cieszymy się, że nasza szybka dostawa spełniła Twoje oczekiwania. Dziękujemy za wybór nas jako preferowanego źródła wysokiej jakości produktów.

Mamy nadzieję, że nie będziesz musiała tego robić, ale jeśli w przyszłości będziemy mogli Ci w czymś pomóc, skontaktuj się z nami, korzystając z jednej z opcji na naszej stronie internetowej, lub zaktualizuj recenzję, podając numer zamówienia, a my z przyjemnością się z Tobą skontaktujemy.

Maker

bardzo dobry produkt

bardzo dobry produkt, profesjonalna obsługa i błyskawiczna dostawa

15. december 2025

Cześć Monika,

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi doświadczeniami. Właśnie tego pragniemy.

Yogita

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Products and delivery

Very good products, - strongly recommended BUT very poor delivery - definitely not delivered in the promise time, unfortunately always.

15. december 2025

Hello Marcin,

We're thrilled to hear that our product met your expectations.

We are sorry to hear this and we will share a feedback ahead to the concerned team.

Thank you for choosing us and sharing your experience with others!

Harsheen

Dobrej jakości produkty

Dobrej jakości produkty, sprawna obsługa i wysyłka, nawet w przedświątecznym czasie. Polecam

11. december 2025

Cześć Jolanta,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoją opinią na temat Trust Pilot.

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę. Cieszymy się, że jesteśmy na dobrej drodze.

Odpowiada mi ta firma

Odpowiada mi ta firma. Jestem zadowolony z kontaktu , ceny i jakości. Jeżeli chodzi o Complete Food Shake 1 , to narazie mòj nr. 1.

Cześć Janusz,

Umiliłeś nam dzień. Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Razem osiągajmy nowe szczyty.

Mam nadzieję, że będziesz miał wspaniały dzień.

Witaj Anno,

Chociaż mamy nadzieję, że nie będziesz musiała tego robić, jeśli w przyszłości będziemy mogli Ci pomóc w czymś jeszcze, skontaktuj się z nami, korzystając z jednej z opcji na naszej stronie internetowej, lub zaktualizuj recenzję, podając numer zamówienia, a my z przyjemnością się z Tobą skontaktujemy.

szybka i bezproblemowa dostawa

Kupiłam produkty z polecenia

Cześć Catherine,

Mamy nadzieję, że będziesz miała wspaniały dzień.

Kind Regards,

Aarti

czas dostawy

Cześć Marek,

Dziękujemy za opinię i zwrócenie uwagi na naszą szybką dostawę. Cieszymy się, że zakupy przebiegły bezproblemowo.

Zdecydowanie polecam

Jestem zadowolona z dostarczonych produktów. Całe zamówienie było dobrze zabezpieczone i dotarło do mnie w idealnym stanie. Na żadnym etapie realizacji nie pojawiły się jakiekolwiek problemy. Dodatkowym plusem była szybka dostawa — paczka dotarła nawet dzień wcześniej, niż się spodziewałam.

30. november 2025

Cześć Sandra,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji.

Cieszymy się, że nasze produkty i dostawa spełniły Twoje oczekiwania i że masz pozytywne doświadczenia z naszą firmą.

Pozdrawiamy,

Leeza
Mistrz klienta

Dobre

Dobre produkty. Niskie ceny. Szybka wysyłka.

28. november 2025

Cześć Wojciech,

Cieszymy się, że znalazłeś nasze produkty w rozsądnej cenie i szybkiej dostawie.

Dziękujemy za wybranie nas i pozostawienie recenzji!

Leeza
Mistrz klientów

Szybka dostawa

Zamowienie przyszło szybko mimo wstępnej informacji, że będzie opóźnienie. Wszystkie zamówione produkty są dobrej jakości.

29. november 2025

Cześć Michale,

Pozytywna recenzja jest jak uczucie po treningu. To najlepsze.

Dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wszystko szybko i sprawnie polecam…

Wszystko szybko i sprawnie polecam współpracę z tym sprzedawcą.

28. november 2025

Cześć Adamie,

Naszym celem jest pomóc Ci osiągnąć Twój cel. Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami. To świetna współpraca.

Życzę Ci miłego dnia.

Obrońca Klienta

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zero

Piszeciw moje imie z małej litery. To brak wychowania i zwyklej kultury. Prosilem tez o przesuniecie naprzod twrminu dostawy paczki. Nie zrobiliscie tego. Nigdy wiecej nie kupie u was towaru. Żegnam.

27. november 2025

Cześć GRZEGORZ,

Dziękuję bardzo za poświęcenie czasu na pozostawienie recenzji!

Bardzo nam przykro, że Twoje doświadczenie nie było na równi. Naprawdę nie chcemy zawieść naszych klientów i wiemy, jak denerwujące jest, gdy sprawy nie idą tak, jak powinny.

Wysłaliśmy do Ciebie e-mail, abyśmy mogli zobaczyć, co poszło nie tak i spróbować to naprawić.

Twoje doświadczenie naprawdę ma dla nas znaczenie i naprawdę chcemy wprowadzić ulepszenia na podstawie tego, co nam powiedziałeś.

Jatin
Mistrz obsługi klienta Bulk

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

To już mój kolejny wielu zakupów u Was. Wracam niebawem.

To już mój kolejny zakup u was. Mam zaledwie kilka sklepów do których wracam z absolutną pewnością tego, że zarówno jakość produktów, jak i „obsługa „ jest na najwyższym poziomie. A nie wydaję swoich pieniędzy w sposób nieprzemyślany. Dziękuję Wam, że nigdy się na Was nie zawiodłem. Wrócę niebawem.

27. november 2025

Cześć,

Pozytywna recenzja jest jak uczucie po treningu. To najlepsze uczucie. Dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę.

Mamy nadzieję, że nie będziesz musiał tego robić, ale jeśli w przyszłości będziemy mogli Ci pomóc w czymś jeszcze, skontaktuj się z nami, korzystając z jednej z opcji na naszej stronie internetowej, lub zaktualizuj recenzję, podając numer zamówienia, a my z przyjemnością się z Tobą skontaktujemy.

Ruchi
Mistrz Wsparcia Klienta Bulk™

Dobra jakosc

Dobra jakosc, cena i szybka dostawa

25. november 2025

Cześć Michalina,

To wspaniała wiadomość. Bardzo dziękujemy za pozytywny feedback.

Mamy nadzieję, że wkrótce się zobaczymy.

Soni

jest ok

wszystko w porządku, na czas

24. november 2025

Cześć Leszek,

Pozytywna recenzja jest jak uczucie po treningu. To najlepsze, co może być. Dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenę naszych usług.

Mamy nadzieję, że nie będzie to konieczne, ale jeśli w przyszłości będziemy mogli pomóc w jakiejkolwiek sprawie, prosimy o kontakt za pośrednictwem jednej z opcji dostępnych na naszej stronie internetowej lub aktualizację recenzji o numer zamówienia, a my z przyjemnością skontaktujemy się z Państwem.

Rajender
Customer Champion Bulk™

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Szybka i bezproblemowa dostawa i proces…

Szybka i bezproblemowa dostawa i proces zamowienia

23. november 2025

Cześć,

Ruchi
Mistrz Wsparcia Klienta Bulk™

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Czas wysyłki jakość produktów

Czas wysyłki, jakość produktów. Informacja o zamówienie i dostawie. Wszystko ok

22. november 2025

Cześć Paweł,

Dziękujemy za umilenie nam dnia. Kontynuujmy te wspólne działania.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Jeden z syropów ma wgniecioną butelkę

Jeden z syropów ma wgniecioną butelkę

17. november 2025

Cześć Karol,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na napisanie recenzji. Przykro nam, że nasz produkt nie spełnił Twoich oczekiwań.

Chcielibyśmy dowiedzieć się więcej o Twoich doświadczeniach i sprawdzić, jak możemy poprawić nasze usługi.

Wysłaliśmy Ci wiadomość e-mail w tej sprawie i będziemy wdzięczni za możliwość naprawienia sytuacji.

Mamy nadzieję, że nie będzie to konieczne, ale jeśli w przyszłości będziemy mogli Ci pomóc w jakiejkolwiek sprawie, skontaktuj się z nami, korzystając z jednej z opcji dostępnych na naszej stronie internetowej lub zaktualizuj recenzję, podając numer zamówienia, a my z przyjemnością skontaktujemy się z Tobą.

Życzymy miłego dnia.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.