bulk.com/pl Anmeldelser 4.298

TrustScore 4.5 ud af 5

4,5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Produkty są 1 klasa - biało wegańskie grochowe o smaku waniliowym - bajka! Kolagen z wit. C - bezsmakowy - da się wypić ;). Produkty mają dobrze opisane dawkowanie, strunowe zamykanie, bardzo przy... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Po 4 zamówieniu, wreszcie udało mi się znaleźć najlepszy smak vegańskiego białka, czyli Carmel Latte. Generalnie ciężko znaleźć jakiekolwiek białko do picia, do smaku którego nie trzeba się chwilę prz... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bardzo szybka realizacja zakupów - paczka jest dostarczona w ciągu 1-2 dni. Dobre ceny, możliwość kupowania ekonomicznych większych opakowań. Zrealizowałam już trzy zamówienia w ciągu 1,5 miesiąca - w... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Dobry produkt, nie wierci w brzuchu i nie powoduje wzdęć, smak dobry - nie za słodki. Szybka wysyłka Polecam ten produkt - szczególnie dla osób które po innych podobnych produktach mogą mieć proble... Se mere

Kontaktoplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Super produkty

Super produkty. Bardzo szybka realizacja zamówienia.

1. april 2026

Witaj Monika,

Miło nam słyszeć, że nasza szybka dostawa spełniła Twoje oczekiwania.

Z wyrazami szacunku,

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Szybka obsługa paczka byla dostarczona…

Szybka obsługa paczka byla dostarczona 48 h od zamowienia

31. marts 2026

Witaj Anno,

Dziękujemy za opinię i zwrócenie uwagi na naszą szybką dostawę.

Cieszymy się, że mogliśmy sprawić, że zakupy przebiegły sprawnie.

Pozdrawiamy,

Cześć Barbaro,

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoimi wrażeniami. Właśnie takie opinie chcemy słyszeć.

Z pozdrowieniami,
Yogita
Specjalistka ds. obsługi klienta

leki pomagają mi

Cześć Anno,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się z nami swoją opinią na temat Trust Pilot.

Umiliłaś nam dzień. Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię. Razem osiągajmy nowe szczyty.

Mam nadzieję, że będziesz mieć wspaniały dzień.

Bimlinder

dobre odżywki

dobre odżywki, spełniają swoją role. szybka dostawa.

11. august 2025

Cześć,

Cieszymy się, że nasza szybka dostawa spełniła Twoje oczekiwania. Dziękujemy za wybór nas jako preferowanego źródła wysokiej jakości produktów.

Z poważaniem

Manmeet
Bulk™ Customer Support

Szybka wysyłka …

Szybka wysyłka produkty dobrej jakości w dobrej cenie

26. marts 2026

Witaj Julia,

Wspaniale słyszeć, że byłaś pod wrażeniem naszej szybkiej dostawy i konkurencyjnych cen.

Dziękujemy za wybranie nas jako źródła wysokiej jakości produktów!

Cześć Edith,

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na ocenienie nas. Wspaniale jest wiedzieć, że jesteśmy na dobrej drodze.

Chociaż mamy nadzieję, że nie będziesz musiał, jeśli jest coś, w czym możemy pomóc w przyszłości, nie wahaj się skontaktować z nami, korzystając z jednej z opcji na naszej stronie internetowej lub alternatywnie zaktualizuj recenzję, podając numer zamówienia, a my z przyjemnością się z Tobą skontaktujemy.

Kind Regards,

Aarti

Szybka wysyłka

Szybka wysyłka . Białko jest super. Z bananem i mlekiem owsianym nie czuć żadnego grochu. Polecam

25. marts 2026

Cześć Malwina,

Bardzo dziękujemy za pozostawienie opinii! Cieszymy się, że spodobała Ci się nasza szybka dostawa i świetne produkty.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Zamówiłem opakowanie 1 kg

Zamówiłem opakowanie 1 kg, dostałem 2 oddzielne, kupiłem sobie smakową sol

Witaj Miłoszu,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją opinią. Bardzo nam przykro, że Twoje doświadczenie nie spełniło oczekiwań.

Wysłaliśmy Ci wiadomość e-mail, abyśmy mogli dokładniej zbadać sprawę i podjąć działania naprawcze.

Bardzo dobre produkty

Bardzo dobre produkty, szybka dostawa.

Cześć,

Dziękujemy za poświęcenie czasu na pozostawienie nam opinii na temat Trust Pilot.

Cieszymy się, że nasz produkt spełnił Twoje oczekiwania. Dziękujemy za wybranie nas i podzielenie się pozytywnymi doświadczeniami z innymi.

Cieszymy się również, że nasza szybka dostawa spełniła Twoje oczekiwania. Dziękujemy za wybranie nas jako preferowanego źródła wysokiej jakości produktów.

Z wyrazami szacunku,

Sharavan
Obsługa klienta Bulk

Sprawnie

Sprawnie. Miła obsługa.

Cześć Bartoszu,

Jesteśmy wdzięczni za Twoje miłe słowa na temat naszego zespołu obsługi klienta. Dziękujemy za wybranie naszej firmy i polecanie nas innym!

Mamy nadzieję, że nie będzie to konieczne, ale jeśli w przyszłości będziemy mogli Ci w czymś pomóc, nie wahaj się skontaktować z nami, korzystając z jednej z opcji dostępnych na naszej stronie internetowej. Możesz też zaktualizować recenzję, podając numer zamówienia, a my z przyjemnością skontaktujemy się z Tobą.

Maker

Świetne białko

Świetne białko , nie najgorzej się rozpuszcza . Bez smaku co jest dużym plusem . Polecam

Cześć Katarzyno,

Cieszymy się, że nasz produkt przerósł Twoje oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i pozostawienie opinii.

Dobry skład

Dobry skład, smaczne białko wegańskie, szybka wysyłka!

Cześć Agata,

Super

Wszystko sprawnie przebiega.

26. marts 2026

Cześć Lena,

Bardzo dziękujemy za podzielenie się swoimi doświadczeniami.

Naszym celem jest pomóc Ci osiągnąć Twoje cele.

Pozdrawiam serdecznie,

Simran
Mistrz klienta

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Najlepsze syropy jakie miałam.

Najlepsze syropy jakie miałam.

22. februar 2026

Cześć Magdaleno,

Cieszymy się, że nasz produkt spełnił Twoje oczekiwania. Dziękujemy za wybór nas i podzielenie się pozytywnymi doświadczeniami z innymi!

sprawna realizacja zamówienia

wszystko ok

Cześć Przemek,

To wspaniała wiadomość. Bardzo dziękujemy za pozytywny komentarz. Mamy nadzieję, że wkrótce znów się zobaczymy.

szybko i konkretnie

szybko i konkretnie

15. september 2025

Cześć,

Bardzo dziękujemy za pozostawienie recenzji!

Jesteśmy bardzo podekscytowani, że miałeś wspaniałe doświadczenie z naszą szybką dostawą i niesamowitymi produktami.

Pozdrawiamy serdecznie,

Simran
Mistrz klientów

Towar dla moich potrzeb

Szybkość realizacji zamówienia jest atutem. Dostępność produktów w ofercie jest taka, że mi odpowiada w mojej potrzebie. Więc korzystam z oferty jaką ma Bulk.

Cześć Marto,

To wspaniała wiadomość. Bardzo dziękujemy za pozytywny feedback.

Mamy nadzieję, że wkrótce się zobaczymy.

Soni

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jakość odżywek i bardzo szybki termin…

Jakość odżywek i bardzo szybki termin realizacji. Praktycznie zawsze jest to 1 do 2 dni roboczych.

Cześć Danielu,

Doceniamy Twoją opinię i cieszymy się, że nasz produkt i dostawa spełniły Twoje oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie!

Chociaż mamy nadzieję, że nie będziesz musiał, jeśli w przyszłości będziemy mogli Ci pomóc w czymś jeszcze, skontaktuj się z nami, korzystając z jednej z opcji na naszej stronie internetowej, lub zaktualizuj recenzję, podając numer zamówienia, a my z przyjemnością się z Tobą skontaktujemy.

Maker
Bulk™

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.