Rigtig godt produkt, men pakken blev leveret til en pakkebox rigtig rigtig langt fra hvor jeg bor, selvom jeg havde valgt en anden leverings-destination ved køb. Det var til stor besvær, desværre. Men... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Gode produkter til billige priser samt altid hurtig levering 👍så tilfreds kunde igennem 3 år

Besvarelse fra bulk.com/dk
Fin service, nem bestilling,hurtig levering, super produkt, det smager rigtigt godt, kan anbefales. Proteinpulver med valillesmag.

Besvarelse fra bulk.com/dk
Returnering er under al kritik. Jeg skal selv betale for porto, det er sådan set fair nok - men de har ikke nogen reception i Danmark så jeg skulle sende pakken til Polen - hvilket kostede 160,- fremfor 50,- som det ville have kostet i DK - derudover alt det besvær med at maile frem og tilbage med dem, da man også skal have et telefon nr. plus en mail når man køber shipping hos DAO eller GLS, som de ikke kunne give mig.
Samtidig skulle jeg til sidst følge op på om de havde modtaget det, selvom jeg havde gået en besked fra DAO om at det VAR modtaget. Jeg køber aldrig der igen, af bare frygt for jeg må returnere noget. Udover det er produkterne fine og de var så hjælpsomme som de nu kunne være i kundeservice. Det er derfor de får 2 stjerner og ikke 1.
De kunne i det mindste lave en shipping label til mig, selvom jeg selv skal betale for den, som mange andre webshops gør.

Besvarelse fra bulk.com/dk
Gode tilbud. Fornuftige priser. Nem bestilling via hjemmesiden .Sikker og effektiv leveringsform.
Har brugt Bulk flere gange og har aldrig oplevet nogen udfordringer af nogen art.
Kan kun anbefale dem og give 5 stjerner.

Besvarelse fra bulk.com/dk
Gode varer til en meget fair pris og kvalitet der slår de fleste andre.
Fem stjerner herfra.

Besvarelse fra bulk.com/dk
Hurtig og god levering og varerne er som forventet

Besvarelse fra bulk.com/dk
Alt den kritik man høre om deres produkter smager dårligt og jeg ved ikke hvad. Passer ikke i min optik. 10/10.
Klasse smag hvis man blander op som der er angivet, og god effekt af preworkouten

Besvarelse fra bulk.com/dk
Gode produkter billige priser og hurtig levering.
Og meget i pakkerne ikke ligsom mange andre firmaer hvor man kun får det halve til samme pris.