bulk.com/dk Anmeldelser 7.587

4,0

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 719 anmeldelser, anmelderne havde en fantastisk oplevelse med dette firma. Kunderne er generelt meget tilfredse med produkterne, som ofte beskrives som gode, rene og af høj kvalitet, og mange fremhæver især de gode priser og det brede udvalg af kosttilskud. Leveringen er ofte hurtig og pålidelig, og mange sætter pris på den nemme bestillingsproces via hjemmesiden. Dog oplever nogle kunder længere leveringstider end forventet, og der er frustration over, at pakker ofte leveres til udleveringssteder langt fra den valgte destination, selvom der er nærmere muligheder. Enkelte anmeldere har også modtaget produkter, der føles af lav kvalitet, eller som har en kemisk og kunstig smag, og i nogle tilfælde har produkterne haft kort holdbarhed.

Det, folk taler mest om

Product

Kunder noterer konsekvent tvetydig oplevelser med produktet, hvor mange roser dets kvalitet, gode priser og... Se mere

Delivery service

Kunder havde tvetydige oplevelser med leveringsservice, hvor mange roser hurtig og præcis levering, gode... Se mere

Quality

Anmeldere nævner tvetydig feedback om kvalitet, hvor mange roser produkterne som super gode, rene og af høj... Se mere

Price

Kunder deler positive meninger om priserne og fremhæver ofte, at produkterne er prisvenlige og af god... Se mere

Order

Forbrugere finder ordreoplevelsen tvetydig, hvor nogle kunder rapporterer om hurtig levering og tilfredshed... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Rigtig godt produkt, men pakken blev leveret til en pakkebox rigtig rigtig langt fra hvor jeg bor, selvom jeg havde valgt en anden leverings-destination ved køb. Det var til stor besvær, desværre. Men... Se mere

God kommunication. Vil være fedt hvis afleverings muligheder for Postnord box passede bedre med virkelighed. Jeg har Postnord box 50 meter fra døren men ender altid at skal køre et eller andet fjer... Se mere

Opdatering: De reagerede hurtigt og gav mig en løsning på de produkter, der havde en kort udløbsdato, så det er god kundeservice. Oprindelig anmeldelse: Jeg har bestilt et par produkter fra dem. No... Se mere

Super gode og rene produkter. Har bestilt flere gange. Pakken ankom meget hurtigt efter bestillingen. Alt i alt Super god service. Jeg kan varmt anbefale Bulk til andre ...

4,0

God

8 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Godt produkt til en rimelig pris og god…

Godt produkt til en rimelig pris og god levering

10. februar 2026

Hej Rasmus,

Vi sætter pris på din feedback og er glade for, at vores produkt, pris og levering levede op til dine forventninger. Tak for din tillid!

Selvom vi håber, at det ikke bliver nødvendigt, er du velkommen til at kontakte os via en af mulighederne på vores hjemmeside, hvis der er noget andet, vi kan hjælpe dig med i fremtiden. Du kan også opdatere din anmeldelse med dit ordrenummer, så kontakter vi dig gerne.

Kind regards,

Maker

Nemt og overskueligt køb

Hjemmesiden er overskuelig og nem at finde de ting man leder. Der er gode beskrivelser af alle produkter så man kan tage beslutninger om hvilke produkter er rigtig for én. De leverer til tiden og informere om hvor i processen en levering er.

27. februar 2026

Hej Rasmus,

En positiv anmeldelse er ligesom den følelse efter træning. Det er den bedste. Tak fordi du tog dig tid til at bedømme os.

Venlig hilsen,

Yogesh

Hirtig betjening

9. februar 2026

Hej Pia,

Vores mål er at hjælpe dig med at nå dit.

Mange tak for at dele din oplevelse.

Det er fantastisk teamwork.

Yogesh

Hastighed

at bestille noget og det så bliver leveret lyn hurtigt er super.

9. februar 2026

Hej Anna,

Det er dejligt at høre, at vores hurtige levering opfyldte dine behov. Tak, fordi du valgte os som din foretrukne leverandør af kvalitetsprodukter.

Selvom vi håber, at det ikke bliver nødvendigt, er du velkommen til at kontakte os via en af mulighederne på vores hjemmeside, hvis der er andet, vi kan hjælpe dig med i fremtiden. Du kan også opdatere din anmeldelse med dit ordrenummer, så kontakter vi dig gerne.

Håber du har en god dag.

Rajender
Customer Champion Bulk™

Gode produkter

Gode produkter, hurtig levering.
Det eneste, jeg ønsker mig mere, er flere økologiske varer.

3. december 2025

Hej Susanne,

Mange tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det er præcis, hvad vi gerne vil høre.

Selvom vi håber, at du ikke behøver det, er du velkommen til at kontakte os, hvis der er andet, vi kan hjælpe med i fremtiden, eller du kan opdatere anmeldelsen med dit ordrenummer, så kontakter vi dig gerne.

Kind Regards,

Aarti

Overall gode produkter

Overall gode produkter. Jeg finder Chokolade diet ptotein shake pulveret før sødt. Glæder mig til at h a ndle med jer igen. Mangler Himalayan salt til shakes og Middelhavssalt til mundplejr. Fører i lutein og xeazantinin

8. februar 2026

Hej,

Mange tak for at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Feedback som din betyder virkelig meget for os.

Vi er rigtig glade for at høre, at du er tilfreds med produktet. Vi vil sørge for at videregive dine kommentarer om shakes og salt til det relevante team, så de kan gennemgå dette og sikre, at du får den samme gode kvalitet i fremtiden.

Yogita
Kundeservicemedarbejder
Bulk™

Jeg har købt honning og sirup og det…

Jeg har købt honning og sirup og det lever bestemt op til mine forventninger.
Nemt at bestille og super hurtig levering, bestemt ikke sidste gang jeg handler hos jer 😊

8. februar 2026

Hej Edith,

Tak fordi du tog dig tid til at give os din feedback på Trust Pilot.

En positiv anmeldelse er ligesom følelsen efter træning. Det er den bedste. Tak fordi du tog dig tid til at bedømme os.

Selvom vi håber, at du ikke behøver det, er du velkommen til at kontakte os, hvis der er andet, vi kan hjælpe med i fremtiden, ved hjælp af en af ​​mulighederne på vores hjemmeside eller alternativt opdatere anmeldelsen med dit ordrenummer, så kontakter vi dig gerne.

Ruchi
Bulk™ Kundesupportmester

Jamen de har et okay godt udvalg med…

Jamen de har et okay godt udvalg med gode priser

5. februar 2026

Hej Larsen,

Tak, fordi du har valgt os som din foretrukne kilde til prisvenlige kvalitetsprodukter!

Vi er glade for at høre, at du er imponeret over vores priser.

Ingen problemer

Hei Stine,

Tusen takk for at du tok deg tid til å vurdere oss. Det er flott å vite at vi er på rett spor.

Selv om vi håper du ikke trenger å gjøre det, er det bare å ta kontakt med oss ​​hvis det er noe annet vi kan hjelpe med i fremtiden, eller oppdatere anmeldelsen med ordrenummeret ditt, så tar vi gjerne kontakt med deg.

Håper du får en fin dag.

Kind Regards,

Aarti
Bulk™

Har altid elsket bulkpowders protein…

Har altid elsket bulkpowders protein pulver, men er meget skuffet over at de er begyndt at bruge sådan noget elastisk "gum " i deres protein pulver. Jeg køber stadig de andre produkter de har, men proteinpulveret er gået fra at være det bedste i smag og konsistens til nu at være god smag med dårlig konsistens. Jeg ønsker ikke at mit proteinpulver skal indeholde tyggegummi..

13. september 2025

Hej Nicolai,

Vi er virkelig kede af at høre, at vores produkt ikke levede op til dine forventninger.

Vores mål er altid at hjælpe dig med at nå dine mål, og det er skuffende, at vi ikke lykkedes i dit tilfælde.

Jeg har videresendt din feedback til vores team.

Din mening er uvurderlig for os, og vi er fast besluttede på at gøre mere og genvinde din tillid til os.

Rajender
Customer Champion Bulk™

Hej Lis,

Tak, fordi du har skrevet en anmeldelse, og vi er virkelig kede af, at din ordre ikke nåede frem som forventet. Vi forstår, hvor frustrerende forsinkelser som denne kan være, og vi tager det alvorligt.

Vi har allerede sendt dig en e-mail for at følge op og tage hånd om situationen personligt.

Du er velkommen til at svare direkte på den e-mail, så vil vi gøre vores bedste for at løse det for dig hurtigt.

Bulk™

Ikke leveret til nærmeste pakkeshop

Min pakke blev leveret til en pakkeshop, der ligger ca 10 km væk, imens der ligger flere pakkeshoppe, inden for 3-400 meter. Så måtte betale for at, få dem hentet.

Hej Vinni,

Tak, fordi du tog dig tid til at dele din feedback.

Vi er meget kede af, at din oplevelse ikke levede op til dine forventninger.

Vi har sendt dig en e-mail, så vi kan se nærmere på det og arbejde på at rette op på tingene.

Leeza

Pasta bedst

Som diabetiker er det supert

Hej Peter,

Du har gjort vores dag fantastisk. Mange tak for din positive anmeldelse. Lad os fortsætte med at nå nye højder sammen.

Kind regards,

Maker
Bulk™

Bulk er en af mine favoritter!

BULK leverer altid som forventet! Varene er af god kvalitet og deres proteinpulver smager fantastisk! God værdi for pengene og anbefales på det varmeste. Sukkerfri sirup er også en af mine favoritter. Pulveriseret peanutbutter og Natural Yeast var også overraskende god!

Hej Maria,

Tak fordi du tog dig tid til at give os din feedback om Trust Pilot.

Det er dejligt at høre, at vores hurtige levering opfyldte dine behov. Tak fordi du valgte os som din foretrukne kilde til kvalitetsprodukter.

Sharavan
Bulk™ Kundesupport

Bedst

Jeg er glad for varer .

1. februar 2026

Hej Alin

Tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse.

Leeza

Elendig kundeservice.

Elendig kundeservice.

Hej,

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er meget kede af at høre, at vi har skuffet dig. Vi har sendt dig en e-mail, så vi kan drøfte problemet yderligere og finde en måde at løse det på.

Aaditya
Bulk™

Gode produkter til rimelige priser

Gode produkter til rimelige priser. God levering.
Jeg har købt fra Bulk i årevis og er en tilfreds kunde.

Hej Robert,

Tak, fordi du valgte os som din foretrukne kilde til overkommelige kvalitetsprodukter!

Vi er glade for at høre, at du er imponeret over vores priser.

Det er verdensklasse

Det er verdensklasse

1. februar 2026

Hej med dig,

Tak, fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse. Vi er glade for at høre, at vores produkt levede op til dine forventninger, og at du havde en positiv oplevelse med vores virksomhed.

Jatin
Bulk™ mester i kundesupport

Utrolig dårlig første levering er 79 år skal bruge taxa for at hente

Bestilte og fik leveret 3 til 4 kilometer fra min adresse, virkeligt dårligt 🥶skrev der ikke var plads nær på ordrenummer 60004036453.

18. februar 2026

Hej Linda,

Tak fordi du tog dig tid til at give os din feedback om Trust Pilot.

Jeg beklager de problemer, der opstod, da din pakke ikke nåede frem til det nærmeste PostNord-afhentningssted.

For at kunne hjælpe dig bedre har jeg kontaktet dig på din registrerede e-mailadresse angående din forespørgsel.

Shiv