SpinReelz - 425% Jusqu'à 5500€ + 525 TG Anmeldelser

2,3

Same account, same day: Fruit Party appeared on desktop, but mobile casino showed it as unavailable no update after that

After my second coffee, Transaction history loaded blank on small screen, then worked on laptop I stopped refreshing after that

After login, Case 3692 showed it clearly: chat closed on the account page as I entered the payout details. Casino page showed a newer status before I closed the tab.

moving through fantasy-themed slots turned out to suit me well. The relevant choices were effortless to spot. It helped the time on the site flow naturally.

1. Kasino
  2. også i
  3. Bettingvirksomhed
  4. Bookmaker
  5. Online casino eller bookmaker
  6. Spillehus

SpinReelz - 425% Jusqu'à 5500€ + 525 TG

Under middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Bularo Helsinki

Bularo Helsinki, ihan huijariliike XL kokoiset housut olivat S kokoa ja tulivat kiinasta. Palautus olisi tapahtunut omakustanteisesti Hollantiin. Vaihto tai rahojen saanti lähes mahdoton. Lopulta eivät enää vastanneet sähköpostiin. En suosittele..

23. december 2024

Pakket retourneren

Heb 2 broeken besteld en gekregen. Helaas is de kleur niet zoals op de foto, bovendien loopt er op elke pijp een naad en de pijpen zijn te kort. Heb al 4x een mailtje gestuurd met de vraag hoe ik ze kan retourneren. Nog steedsgeen reactie van Bularo Nederland. Wil ook graag geld terugx

13. september 2024

Top webshop

Ik vind dit een mooie webshop met diverse producten voor een redelijke prijs en een snelle levering top bedrijf

1. september 2024

Netjes opgelost

Ik had een te kleine maat ontvangen,maar na miscommunicatie hebben ze alles keurig geregeld,krijg grotere maat op hun kosten,omdat het lang duurde + nog krt. Top,prima geregeld

24. juli 2024

Duurde telang eer ik mijn snaekers…

Duurde telang eer ik mijn snaekers binnen kreeg .en toen ik ze binnen kreeg stinken ze na plastic en vroeg om retour biljet krijg er geen antwoord op .weg geld .

5. juli 2024
SpinReelz - 425% Jusqu'à 5500€ + 525 TG-logo

Besvarelse fra SpinReelz - 425% Jusqu'à 5500€ + 525 TG

Beste mevrouw Van Laaren,

Het spijt ons te horen dat u een negatieve ervaring heeft gehad met onze schoenen. Wij streven altijd naar de tevredenheid van onze klanten. We begrijpen dat u om een retoursticker had gevraagd. We hebben gereageerd op uw verzoek met instructies over de retourprocedure. Als deze informatie niet is binnengekomen, verzoeken wij u vriendelijk om opnieuw contact met ons op te nemen zodat we een passende oplossing kunnen vinden.

Vriendelijke groet,

Laura
Team Bularo

De sneakers die ik had besteld waren…

De sneakers die ik had besteld waren mooi en licht van gewicht.
Omdat ik echt probleem voeten heb waren ze helaas niet geschikt voor mijn voeten.
Ik heb kontakt met de klantenservice opgenomen , en ben snel en goed geholpen .
Fijne firma die voor je klaar staat .

8. juli 2024

Vriendelijk bedrijf

Helaas zijn de schoenen te klein. Maar het bedrijf is erg vriendelijk en reageert meteen. krijg 100% terug betaling en ik kan de schoenen netjes terug sturen. Ze zijn erg mooi. Jammer dat ze te klein zijn

28. juni 2024

Let op goedkope troep

Wat Orthopedische schoenen moesten zijn is ware goedkope troep uit China.
Reactie ontvangen dat ik ze kan retourneren (let wel op eigen kosten) zonder retourgegeven.

4. juli 2024