Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Intressanta produkter, tyvärr omöjligt att få tag på kundservice. Väntat på vettig återkoppling angående en order i snart en månad nu. Edit: Återkoppling nästan direkt efter att recensionen publice... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Jag saknade möjligheten till olika leveransalternativ eller att få leverans till ombud. Jag väntar fortfarande på att PostNord ska lyckas få paketet några kilometer från sin central och det har gått 1... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Enda onlinebutiken i Sverige som sålde de Nitecore produkter jag sökte. Bra priser dessutom. Produkterna levererades hem till brevlådan. Bug Out Gear har ett bra sortiment som är svårt att hitta någon... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Problemfritt. Även om jag inte haft anledningen att uppsöka dem om garanti eller dylikt, känns det mycket tryggare med en lokal webbbutik som utgår några norrländska stenkast längre bort. Sajt är o... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Butik med udstyr til udendørssport
  2. Adventuresport
  3. Jagt- og fiskeributik
  4. Butik med udendørstøj og -udstyr
  5. Sportsernæringsbutik

Skrevet af virksomheden

Bug Out Gear är en svensk webbutik som specialiserar sig inom utrustning för överlevnad och äventyr. Vi väljer noggrant ut varumärken samt produkter som vi själv använder och anser är riktigt bra. Du kan alltid nå oss på vår telefon, e-post och alla kända sociala medier. Vi byter gärna erfarenheter och pratar med dig om alla kommande äventyr.

Kontaktoplysninger

3,8

God

TrustScore 4 ud af 5

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bug Out Gear

Bug Out Gear har ett smalt men bra urval av produkter.

3. oktober 2022

Besvarelse fra Bug Out Gear

Precis vad vi vill erbjuda. Tack så mycket Jan!

Snabb lev

Snabb lev
Nöjd kund

10. oktober 2022

Besvarelse fra Bug Out Gear

Vad skönt att höra. Tack så mycket!

Går ej att betala.

Går ej att betala.
Anges att beta i euro med konstiga nummer.

14. august 2022

Besvarelse fra Bug Out Gear

Hej! Det lät väldigt konstigt, aldrig hört talas om förut. Kan du förklara mer exakt vad som skett?

Beställde i april

Beställde i april, restnoterat, summan är nu dragen från kontot och radion skulle vara på väg, två veckor senare har jag fortfarande inte fått radion jag beställt.
Sämst!

11. august 2022

Bra produkt

Bra produkt, något långsam leverans (Post Nord), något högt pris.

4. august 2022

Tack så mycket Sten!

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Vevradion i sig var jättebra

Vevradion i sig var jättebra, men leveransen var under all kritik.
Jag gjorde beställningen den 18/3 och fick radion den 26/7, dvs 4 månader efter beställningen.
Ingen förklaring har givits under dessa månader på varför varan dröjer!
Därför det låga betyget.

27. juli 2022

Besvarelse fra Bug Out Gear

Ursäkt dröjsmålet på radion! Det har tyvärr varit extrem efterfrågan på just dessa vevradios och leverantören av dessa har haft komponentbrist. Vi hade kunnat uppdatera dig bättre men ovissheten hos leverantören gjorde att vi inte kunde ge något tillförlitligt leveransdatum. Men vad roligt att du är nöjd med radion!

Hej saknar leverans

Hej. Fick hämta skåpet .6 mil från min hemadres . har betalat för hemkörning
. var hemma och väntade. Ok enligt mail.

6. juli 2022

Besvarelse fra Bug Out Gear

Hej! Det var tråkigt att höra. När det gäller specifik vapenskåpen så är det vår leverantör som sköter leverans till kund och vi förser de med leveransadressen. Tyvärr inget vi kan styra men vi ska höra av oss till leverantören och se varför detta kunnat ske.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

När jag köpe hos bug out gear

När jag köpe hos bug out gear, så lovar dem att det ska levereras inom 3-4 dagar.
Efter jag hade väntat 1 vecka så mailade jag till dem att min vara hade inte kommit. Dem svarade inte mig. Sen vid 2 veckan så sms jag dem. De svarade inte mig. Efter jag krävde att dem svarar mig annars så skickar jag vidare till konsumentverket, då svarde mig.Det tog dem 1 månad för att svara på att dem har inte min vara, och att den kommer in till lagret om 2 veckor. Ja sa att jag kan då vänta. Jag väntade 2 veckor och frågade igen vad har hänt med min vara.
Dem har tyvärr inte fått varan till deras lager och dem vet inte när den kommer.
Jag har väntat nu totalt 2 månader. Ingen vara och för vad.
Helt totalt värdelösa.
Köp inte hos dem.

2. juli 2022
Uopfordret anmeldelse

Hej Albert!

Tråkigt att du är missnöjd.

Den produkt som ni köpte av oss fanns ej i lager vid köptillfället men möjligheten till att restnotera produkten hade vi tillgänglig.

Ovanför köpknappen på hemsidan stod det i grön text kan restnoteras och en bit ovanför även det preliminära leveransdatumet.

Att restnotera en produkt innebär att du lägger en bokning på produkten och att vi sedan skickar den till dig så fort den når vårt lager.

Vi har inte nånstans lovat dig leverans inom 3 till 4 dagar på den produkt du la beställning på.

Via mejl har vi också förklarat vad restnotering innebär, erbjudit dig en likande produkt med snabbare leveranstid och hanterat makuleringen av ordern.

Fuktionell

Karbinhake är toppen. Ordentligt stabil.

26. juni 2022

Besvarelse fra Bug Out Gear

Hej! Kika gärna noggrant i brevlådan. Då brevet är väldigt litet så finns risk att PostNord kan ha slarvat bort det. Jag kommer anmäla det försvunnet hos PTS och jag skickar även dig en ny karbinhake idag.

Bra produkter.

Jag har testat DAB-radion i Sverige. Den fungerar bra. Ska testa i Norge snart, hoppas den fungerar lika bra där.

12. juni 2022

Besvarelse fra Bug Out Gear

Tack så mycket John-Gunnar! Återkoppla gärna hur det gick.

Lätt att beställa

Lätt att beställa, och leveransen fungerade bra Mycket nöjd med produkten, en vevradio. Rekommenderas.

4. juni 2022

Besvarelse fra Bug Out Gear

Vad roligt att du är nöjd med vevradion. Tack för så mycket Björn!

Långsam kundservice

Edit: Återkoppling nästan direkt efter att recensionen publicerades. Något fel med mailklienten i vår mailkonversation. Blev erbjuden 10% rabatt på min order som plåster på såren.

2. juni 2022

Besvarelse fra Bug Out Gear

Tack så mycket Andreas! Ursäktar verkligen för strulet.

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.