Vi har i klub regi benyttet os af Budoshop flere gange. Altid stor hjælp også med at skaffe udstyr hjem som ikke er standard vare. Generelt en god oplevelse
Har været fysik i butikken flere gange. Hver gang er en fornøjelse og rar oplevelse og trods butikken størrelse er der masser af grej men kan mærke og lige få fornemmelse af før man køber. Ejeren virk... Se mere
Forsøgte forgæves at købe en bog, men blev grundet et ikke-acceptabelt kort afvist... ejeren af Aalborg budoshop tog kontakt, på en søndag, for at arrangerer betaling over mobilpay. Kundeservice udov... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Leverandør af udstyr til Kampsport - Kampkunst - Dørmænd - Vagter
Vendsysselgade 1, 9000, Aalborg, Danmark
- budoshop.dk
Altid en fornøjelse
Altid en fornøjelse at handle i Budoshop! Erik giver topservice! Vi handler her igen!
Service i topklasse!!
Det har været en stor fornøjelse at handle med Erik (budoshop.dk).. Han ved virkelig hvad ordet kundeservice betyder!! Købte boksehandsker fra budoshop online. Men de viste sig desværre at være for store. Erik tog med glæde handskerne tilbage og hjalp mig med at finde et par handsker der passede mig.. Jeg køber helt klart ALT mit fremtidige fight gear fra budoshop.dk...
Utrolig rar mand der giver den bedste service, der ikke mange åbningsdage
så i stedet valgte han for min skyld at tage ud til klubben med et par forskellige ting som jeg kunne prøve og stak mig en helt fair pris så jeg kunne komme godt igang! køber helt sikkert der igen
Den allerbedste Service!
Jeg har aldrig oplevet så god god service før. Erik gør virkelig sit bedste for at gøre kunderne tilfredse!
I mit tilfælde drejer det sig om en BJJ gi til min datter, som jeg bestilte på netbutikken. Desværre var gi´en udsolgt, og kunne ikke længere skaffes. Erik sætter straks alt ind på at skaffe en anden gi, og oven i købet yder en meget stor service, ved kvit og frit, at lægge nogle andre produkter oven i købet. Da snakken kommer ind på betalingen, som er blevet ændret til det lidt dyre er udmeldingen fra Erik kort og godt: " Det finder vi ud af, det vigtigste lige nu er at din datter får en gi!"
Jeg ved hvor jeg fremover vil handle mit kampsportsudstyr.
En der er til at lave en aftale med :-)
Erik er en fantastisk mand at handle med, seriøs og rigtig behagelig at komme ind til, og ikke mindst er en aftale er en aftale og det sætter jeg stor pris på, derudover har man har kun lyst til at blive og føler ikke at man skal haste.
Så alt ialt er jeg yderst tilfreds og kommer helt sikkert igen.
Kanon service ved reklamationsret
Jeg købte for noget tid siden et par kampsportssko. Den ene gik desværre i stykker efter et par måneders brug, hvorefter jeg ringede til Erik. Han sagde med det samme, at jeg bare skulle smide mit par ud, og så ville han sende et par nye. De var fremme i løbet af et par dage.
Selv om jeg benyttede mig af reklamationsretten, følte jeg på intet tidspunkt, at jeg skulle forsvare, hvad der gik galt, eller hvorfor. Jeg blev glad over, at forløbet gik så let!
Super god service!
Ualmindelig god kundeservice og kvalitet
Nu har jeg handlet der op til flere gange og har alle gange oplevet den samme positive behandling.
Kvaliteten har altid været i top, og den ene gang jeg jeg modtog en defekt vare, som følge af en fabriksfejl, fik jeg en gratis ombytning til en dyrere vare med det samme.
Derudover er der generelt en fagkyndighed og en fantastisk vejledning hos budoshoppen, som jeg ikke har oplevet andre steder.
Kan klart anbefales!
Professionel og behagelig
Jeg har nu nogle gange handlet ved Budoshop i Aalborg. Og hver gang har det været med stor tilfredshed! Og det af flere grunde:
- Udvalget er forbavsende stort, butikkens beskedne størrelse taget i betragtning.
- Varerne har hver gang været på lager i min størrelse, så jeg ikke er gået forgæves.
- Betjeningen er yderst behagelig og kompetent.
- Priserne er rimelige og ved køb af flere varer gives der automatisk lidt rabat, uden at man selv skal lægge op hertil - dejligt :-)
Jeg kan således varmt anbefale Budoshop i Aalborg - en anbefaling der for øvrigt deles af en af mine kammerater, der ligeledes handler ved Budoshop.
Kan skaffe(næsten) alt.
Jeg har handlet ved Budoshop i AaB siden de åbnede.
Jeg har altid fået mine varer hurtigt og i så fald at noget har været i restordre,har jeg fået besked med det samme.
Erik der ejer Budoshop er selv kampsports udøver og instruktør,og har en bred viden om de fleste stilarter ,og er derfor god til at finde de rigtige produkter til kunden uanset om det er til begynderen eller elitekæmperen.
Så hvis du er til en god handel og hyggelig samtale så tag en tur i Budoshop.
En ordentlig handel.
Det var nemt at komme i kontakt med dem, på både telefon og mail og der var altid en venlig tone. Da en vare var udgået fik jeg tilbudt en bedre vare til samme pris. Alt i alt en god behandling og et firma jeg helt sikkert vil handle hos igen.
Overordentlig god service
Jeg har bestilt flere ting via budoshop.dk, og jeg må sige, at serviceniveauet er ret højt. Jeg har ændret bestillinger et par gange, og det har været en fuldstændig problemfri proces. Korrespondancen har hele tiden været i venlig tone og uden det mindste udtryk for, at jeg skulle være til besvær. Det samme gælder for telefonsamtalerne.
Jeg bor langt fra Aalborg, og det har jeg kun oplevet fuld forståelse for, når jeg har ændret mine ordrer. Rigtig god fleksibilitet.
Super god service!
Altid super venlig betjening og meget professionel vejledning. Det kan mærkes i butikken, at første prioritet er, at kunden bliver behandlet respektfuldt og kommer hjem med det rigtige køb. Jeg kan varmt anbefale budoshop og er fast stamkunde :-). Har altid været tilfreds med de købte varene.
god service og god behandling
jeg har handlet med det sted nogle gange nu og har altid fået en god behandling gode prudukter helt klart alle pengene
Stort udvalg og kanon service
Jeg kan varmt anbefale Budoshop.dk, uanset hvilken slags kampsport du dyrker.
Medarbejderne har utrolig meget viden og giver en super vejldning.
5 stjerner med pil op!
Ingen svar, ingen levering, ingenting af noget somhelst!!!
Bestilte og betalte varer torsdag d. 2. december. Fik bekræftelse med det samme. Siden har det ikke været muligt at komme i kontakt med dem. Hverken via email eller telefon.
Iflg. KRAK.dk er der tre numre man kan ringe til, kun to af dem virker.
Selvfølgelig bliver ingen af dem svaret på, den ene ryger på tlf. svarer.
Øv!

Besvarelse fra Budoshop
Langsom behandlingstid
Jeg bestilte en vare søndag, varen blev først sendt tirsdag eftermiddag...
Jeg kan ikke sige noget om indpakning m.v. da jeg ikke selv skal modtage pakken...
En fin oplevelse.