Hans heeft mij optimaal en zeer snel geiinformeerd, in het bijzonder omdat ik nogal veel vragen had. Hij is zeer klantgericht, professioneel en is eveneens heel duidelijk en mijn vertrouwen... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik ben erg tevreden met mijn schilderij. Ik ben erg goed geadviseerd wat betreft afmeting en kleurenscala. Vriendelijk mailcontact, snelle verzending en de prijs vind ik ook zeer acceptabel. Ik k... Se mere
Virksomheden har svaret
Op de webstek terecht gekomen van deze aanbieder. Had het werk niet standaard staan, noch de afmetingen. Geduldig werd alles overlopen en werden diverse opties aangereikt. Eens aangekomen overtr... Se mere
Bij Meesters op canvas koopt u prachtige replica's van beroemde schilderijen, met tevredenheidsgarantie. Uw favoriete schilderij geprint met topkwaliteit inkt op topkwaliteit canvas. Als kunstkenners met 18 jaar ervaring in het verkopen van reproducties van beroemde schilderijen, kunt u verzekerd zijn van een prachtige replica van uw favoriete schilderij. Wij leveren graag maatwerk en geven graag advies zodat u precies de canvasprint krijgt die u wenst. Wij hebben ons in 2024 aangemeld bij Trustpilot zodat iedereen een indruk kan krijgen over onze dienstverlening en de kwaliteit van onze producten.
Knapzaksteeg 3, 3882 TG, Putten, Holland
Geduldig werd alles overlopen en werden diverse opties aangereikt.
Eens aangekomen overtrof het werk alle verwachtingen!!
Het minste wat je kan zeggen is dat deze firma zéér klantvriendelijk is.
Aan te raden!
Prachtig klassiek schilderij van Mesdag besteld. Goede kwaliteit en mooi nagemaakt. Kleuren zijn prachtig. Zijn er heel blij mee.
Voor de 2e keer een schilderij besteld. Zoals eerder prima service en uitstekende kwaliteit. Ook over de afmetingen zijn goede adviezen gegeven. Zonder meer een aanrader!

Besvarelse fra Meesters op canvas
Het aanbod op de site is zeer divers. Het bestellen ging eenvoudig, de communicatie verliep goed en de aflevering verliep volgens afspraak. Uitstekende website.

Besvarelse fra Meesters op canvas
Een mooi schilderij van een overleden huis dier laten maken je ziet het verschil niet tussen de foto en het schilderij echt fantastisch.Er is een goede communicatie en ook een groot vertrouwen van de kant van budgetschilderij.nl ik heb al meerdere schilderijen laten maken altijd top.

Besvarelse fra Meesters op canvas
Goede communicatie en helder aanbod. Afspraken nagekomen.

Besvarelse fra Meesters op canvas
Wij bestelden 2 schilderijen. De heer Steenbergen was attent en snel in zijn communicatie en hield ons goed op de hoogte. De schilderijen zijn zoals we gehoopt hadden en we zijn er erg blij mee. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

Besvarelse fra Meesters op canvas
Los gezien van het geweldige product wat ze geleverd hebben is het meedenken en voorbeelden laten zien om te komen tot mijn wens, fenomenaal.

Besvarelse fra Meesters op canvas
Prachtige werken, heel mooi gedaan.
Een echte aanrader.
Alles zeer correct verlopen 👍top

Besvarelse fra Meesters op canvas
Ik heb een fantastisch mooi schilderij ontvangen, echt heel mooi gedaan en de lijst er omheen is ook echt vakwerk. De levertijd in totaal was ongeveer 2 maanden. Ik kom zeker terug voor een nieuwe bestelling!

Besvarelse fra Meesters op canvas
Er hing een fletse nagemaakte schilderij aan de muur en wilde graag een mooiere. Maar die waren veel te duur. Verder gezocht en kwamen uit bij butgetschilderij. We hebben de kelderkamer besteld.we werden steeds op de hoogte gehohuden.Wat we kregen was buiten verwachting zo mooi !! Buiten onze verwachtingen.v

Besvarelse fra Meesters op canvas
Geweldig schilderij ben er enorm tevreden over. Dit was de eerste keer en zeker niet de laatste keer dat ik hier bestel. Zeer vriendelijk mail contact erg proffesioneel.

Besvarelse fra Meesters op canvas
Dit is de ideale manier om schilderijen die zelfs in de musea hangen ook thuis aan de muur te hebben. Ze benaderen wonderwel ook het origineel. De prijzen zijn zodanig dat het niet bij één hoeft te blijven.
Vragen worden snel en vakkundig beantwoord. Je heb de neiging om hierna te zoeken naar een volgend schilderij.

Besvarelse fra Meesters op canvas
Niet alleen was het eindresultaat prachtig, maar ook de communicatie en snelheid van levering was prettig.

Besvarelse fra Meesters op canvas
Zeer onlangs een schilderij op canvas van Koekkoek besteld. Dat is zeer vlot gegaan. Om zeker te zijn van het schilderij is eerst nog een foto gestuurd. De verpakking was ook goed. Kortom alles in één keer prima verlopen..

Besvarelse fra Meesters op canvas
Je kiest een schilderij uit die je graag wilt hebben. Daarna bepaal je de grootte en kiest (eventueel) een bijpassende lijst. Zelfs over de kleurstelling, iets donkerder of lichter, heb je inspraak. De verzamelde informatie stuur je naar de heer Steenbergen en binnen enkele dagen weet je wat de totale kosten zijn en de verwachte levertijd. Dan pas plaats je je order. Wij hebben inmiddels 3 schilderijen gekocht en ontvangen en zijn zeer tevreden en blij met het resultaat. Hr. Steenbergen, ik hoop dat u al deze kwaliteiten kunt handhaven/volhouden. Hartelijke groet, Hein Wouters

Besvarelse fra Meesters op canvas
Snelle en persoonlijke communicatie, schilderij snel en goed beschermd geleverd (en precies zoals kleurstelling die eerst naar me gemaild werd). Zeer goed service!

Besvarelse fra Meesters op canvas
Heb schilderij gekocht via uw bedrijf. Ben geen kunstkenner maar ik vindt ze prachtig . Heb ze niet gekocht als investering maar gewoon omdat ik ze mooi vond en betaalbaar. Ga er nog een paar bijbestellen . Goed gedaan

Besvarelse fra Meesters op canvas
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.