Het opgegeven nummer is telkens bezet.+31852129554 Het adres klopt ook niet. Kantoor aan de Stephensonweg 6, 4207 HB Gorinchem is leeg. Een bedrijf in hetzelfde pand geeft dat budgetlease al een lan... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Hayri helpt je bij alle stappen zo goed mogelijk. Als je zelf een auto voorstelt kijken ze naar de advertentie en geven ze hun mening erover, zodat je geen verkeerde keuze maakt. Hayri heeft me goed g... Se mere
Ik was al tijd aan het kijken voor de perfecte Audi Q3 dankzij Mohamed Farahat heb ik mijn Audi Q3 gevonden. Mohamed heeft samen met mij gekeken naar verschillende lease opties en mij stap voor sta... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Budget Lease NL helpen wij (startende) ondernemers met het vinden van een passend (bedrijfs)voertuig. Bij Budget Lease NL fungeren wij als adviesorgaan tussen eindgebruiker, dealer en de bank om voor onze klanten altijd de beste aanbieding op de markt te bieden. Wat ons echt onderscheidt van de concurrentie is ons persoonlijke adviesgesprek. We nemen de tijd om jouw wensen en behoeften grondig in kaart te brengen, zodat we een op maat gemaakte oplossing kunnen bieden. Of je nu jaarcijfers hebt of niet, wij zorgen ervoor dat financiering mogelijk is, waardoor je binnen een week jouw droomauto voor de deur hebt staan.
Kontaktoplysninger
Hooilaan 1, 4816ML, Breda, Holland
- 0613773565
- info@budgetleasenl.nl
- budgetleasenl.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Sophian ik wil je hartelijk danken voor…
Sophian ik wil je hartelijk danken voor jou inzet en moeite die je voor mij als klant heb besteed . maar een meedenkend persoon van begin tot eind er mogen meerderen mensen van deze man leren hoe je begripvol een auto kan fixen budget lease dankjewel voor jullie service ben enorm blij dat ik met jou collega’s mocht spreken wees zuinig op je personeel zeer helpvol door verwezen geeft niet op een aanrader ! Voor beginners en zowel psrticulieren .
Leasen review
Mohamed Farahat heeft mij Stap voor stap met alles geholpen en zoveel moeite gedaan en tijd ingezet, om voor mij die lease te kunnen regelen. Droom auto op jonge leeftijd mogelijk gemaakt! Ik waardeer het heel erg, ik raad aan om hier te leasen beste behandeling, hij heeft voor mij een proefrit afspraak geregeld en contact met die auto en die auto gereserveerd en op mij wachten, veel moeite gedaan!
Ik ben door BudgetLease Krishan…
Ik ben door BudgetLease Krishan geholpen om op de meest voordelige manier een auto te leasen, hij heeft mij bijzonder goed geholpen, en via whatsapp continu begeleiding gegeven aangezien ik onderweg was en mijn werktijden net als van velen van sochtends tot savonds laat zijn, kon ik ook krishan van budgetlease zelfs na werktijden appen en met hem communiceren.
Ik ben dan ook zeer tevreden en heb succesvol een goede betrouwbare auto.
Hele goede survice snelle reactie en…
Hele goede survice snelle reactie en komen hun afspraken na
Super geholpen door Rani M
Super geholpen door Rani M. Van begin tot eind alles uitgelegd en ik ben super blij m'n nieuwe auto. Hartelijk dank
Lucy
Fantastisch geholpen door Sophian Krah,
Ik ben geholpen door Sophian Krah,
Wat een topper! Hij heeft me wat basic vragen gesteld en hier alle info uitgehaald. Binnen een paar minuten tijdens het gesprek had ik al prachtige keuzes. Echt een professional!
Kiezen vond ik lastig want ik kijk naar het uiterlijk, dus heeft hij de opties van elke gekozen auto uitvoerig en geduldig uitgelegd! Dat was heel prettig!!
Binnen een paar uur belde hij terug in de avond en had ik een topdeal!
Ik ben nog nooit zo goed en zo snel geholpen! Hij heeft zelfs gezorgd dat ik mijn auto binnen 3 dagen op kon halen, echt fantastisch!!
Superbedrijf en Sopian Krah is een man van zijn woord! 100% aanrader!!
Ik ben goed en snel geholpen door…
Ik ben goed en snel geholpen door Sharief. Vakkundig gewerkt en betrouwbare ondersteuning. Zeker een aanrader!
Geweldige service
Geweldige service! Vince heeft echt hart voor de klant en neemt zaken persoonlijk. Hij ondersteunt je van A tot Z en is zelfs bereid om verkopers te bellen en te onderhandelen. Super geholpen!
Alles was helder en duidelijk Ik ben…
Alles was helder en duidelijk Ik ben erg tevreden met de klantvriendelijk en de deal die het bedrijf mij aanbood. Ik wilde een goede auto en heb het gevonden en maandag mag er in rijden binnen een week alles is geregeld. En was geholpen door Mohamed Ferahat
Perfect geholpen
Ik ben echt super geholpen door sophian, het ging snel en was heel duidelijk, ik ga zeker nog een keer de lease hier regelen
Ze reageren snel
Ze reageren snel, komen hun afspraken na en praten vooral op level met je. Niet dat zakelijke gezeik, maar gewoon transparantie en duidelijkheid.
Ik ben dik tevreden 👍🏻
Top geholpen door Rani aan me nieuwe…
Top geholpen door Rani aan me nieuwe auto!
Top service
Top service! Erg behulpzaam bij het vinden van de juiste auto.
Erg goed geholpen door Pieter
Erg goed geholpen door Pieter. Binnen een week reed ik in mijn nieuwe bedrijfswagen.
Heel fijn geholpen door Krishan en…
Heel fijn geholpen door Krishan en vooral de geduld die hij had voor mij!!
service
Wij hebben onze auto een keertje bij budget lease nl gekocht en zijn geholpen door Rani Mutaweh. We hadden niet al teveel verwachtingen hiervan want meestal koop ik me auto wel zelf. Maar eerlijk is eerlijk het was echt perfect en ik zou het iedereen aanraden. Ze hebben heel veel geduld met ons gehad. Rani bleef maar zoeken voor ons ,toen wou ik weer zo`n auto en dan weer een andere enz enz. Maar Rani had verschrikkelijk veel geduld met ons tot we de juiste auto hadden gevonden waar wij nu heel blij mee zijn. Echt een hele goeie zaak met heel veel en goeie service. Als wij weer een andere auto willen komen we zeker weer bij jullie.
Krishan is THE BEST!!!
Krishan is THE BEST!!!! Ik had een paar wensen en binnen een half uur had hij mijn auto al gevonden. Ik moest het zelf nog even beseffen, maar Krishan had binnen dezelfde dag alles al voor mij geregeld. Ik ben verliefd op mijn auto en ben Krishan ZO ONTZETTEND dankbaar. Echt een topper. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen hoe hij naar je luistert en ook in contact blijft en je helemaal ophyped voordat je de auto ophaalt, maar ook erna…. Wat een geluksvogel ben ik om hem tegen te komen. Allemaal bij Krishan dus!!!!
Erg bedankt Rani voor je hulp en inzet…
Erg bedankt Rani voor je hulp en inzet tijdens het vinden van mijn wagen nu 🙂 zijn hulp heeft voor mij enorm veel betekend, alternatieven, eerste keus tweede keus etc. Ik kon hem altijd bellen als ie maar kon helpen en zo gedaan. Knap hoor dank jullie wel👍
Het was super positief en behulpzaam…
Het was super positief en behulpzaam contakt, ik kan niet anders zeggen dan het is een echte aanrader voor iedereen
Ik keek er altijd een beetje tegen op…
Ik keek er altijd een beetje tegen op om de stap te nemen om een auto te gaan leasen maar dankzij Rani Mutaweh van budget lease is alles zo gemoedelijk en snel verlopen en rij ik nu een super mooie auto waar ik heel erg blij mee ben! Ik ben Rani enorm dankbaar voor zijn goede en motiverende inzet ik kan budget lease zeker aanraden!
Læs mere om andre typer anmeldelser.