BUDDLEY Anmeldelser

3,9

BUDDLEY is een Europese online retailer met haar roots in 2019, toen wij onze digitale deuren openden met één duidelijke missie: buitenlandse innovaties naar Europa brengen en het dagelijks leven comfortabeler maken. Sindsdien hebben wij ons assortiment uitgebouwd tot meer dan 130 unieke producten die functionaliteit en design naadloos combineren. Bij BUDDLEY geloven wij dat slimme producten niet alleen praktisch moeten zijn, maar ook passen binnen een moderne, stijlvolle leefomgeving. Of het nu gaat om handige keukenoplossingen, innovatieve huishoudelijke artikelen of stijlvolle accessoires — ons aanbod is zorgvuldig samengesteld om écht waarde toe te voegen in jouw dagelijks leven. Duurzaamheid is voor ons geen bijzaak. Onze FSC-gecertificeerde bamboeproducten zijn een bewuste keuze voor klanten die kwaliteit en esthetiek willen combineren met verantwoord bosbeheer. Zo draag je als klant bij aan een groenere toekomst, zonder in te leveren op stijl of gebruiksgemak. Klanttevredenheid staat bij BUDDLEY altijd voorop. Wij hanteren scherpe prijzen, bieden een breed en uniek assortiment en blijven continu vernieuwen en innoveren. Zo kunnen wij onze klanten keer op keer verrassen met producten die het leven nét wat aangenamer maken. Ontdek ons volledige assortiment op buddley.com.

God

Svarer typisk inden for 24 timer

3,9

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Tevreden…

De producten die ik besteld heb waren snel in huis.
Verpakking was stevig en nog heel.
De handleiding was ook duidelijk.
Kortom ben ik tevreden

20. august 2026

Ik heb tweemaal een meditatie bankje…

Ik heb tweemaal een meditatie bankje besteld. Beide keren was de rits van het kussen kapot. Er werd compensatie beloofd. En toen hoorde ik niets meer. Dat vind ik vreemd. Je stuurt een product tot tweemaal toe wat defect is, ik besluit gebruik te maken van de aangeboden compensatie en dan hoor ik niets meer. Is dat hoe je met klanten wilt omgaan?

Is uiteindelijk nu wel opgepakt en gecompenseerd. Er was een technische storing waardoor de communicatie niet was binnen gekomen in eerste instantie.

29. juli 2026

Faux engagements « Commandé avant 22h = livré le lendemain » et politique de remboursement inacceptable !

Cet avis ne concerne pas la qualité du produit, mais l'absence totale de responsabilité, les promesses trompeuses et le manque de professionnalisme de Buddley.
​J'ai passé la commande #BUD2130 le 14 juillet 2026. Sur leur site web, ils affichent clairement : « Commandé avant 22h00 en semaine = livré le lendemain ». C'est totalement FAUX.
​Mon colis a été bloqué et perdu chez leur transporteur PostNL pendant plus de 10 jours. N'ayant pas reçu l'article dans les délais promis, j'ai été contraint d'acheter un autre produit ailleurs. Aujourd'hui, après plus de 10 jours d'attente, le colis réapparaît soudainement dans un point de retrait — où j'ai explicitement indiqué que je ne pourrais pas aller le chercher, ayant payé pour une livraison à domicile.
​Bien qu'ils m'aient promis un remboursement par e-mail, ils m'imposent désormais d'attendre encore plus de 10 jours que le colis soit réexpédié et arrive à leur entrepôt pour récupérer mon argent (18,99 €). Pourquoi le client devrait-il subir des retards financiers et se battre pour un remboursement alors que Buddley et son transporteur n'ont pas respecté leurs propres engagements de livraison ?
​Aucune prise de responsabilité, des promesses de livraison mensongères et une procédure de remboursement qui prend le client en otage. Expérience extrêmement décevante.

29. juli 2026

Bonjour,

Merci pour votre commentaire. Nous sommes sincèrement désolés que la livraison de votre commande #BUD2130 ne se soit pas déroulée comme prévu.

Nous souhaitons vous apporter quelques précisions factuelles sur la base du suivi PostNL :

Votre colis a été remis à PostNL le 13 juillet à 23h28, et la première tentative de livraison à domicile a eu lieu dès le lendemain, le 14 juillet à 13h56, conformément à notre engagement de livraison. Cette tentative n'ayant pas abouti, le colis a été redirigé vers un point relais, suivant la procédure standard du transporteur. Le retard qui a suivi relève entièrement du réseau de PostNL. Nous le regrettons vivement, mais cela échappe malheureusement à notre contrôle direct.

Concernant le remboursement : la totalité du montant de 18,99 € vous a déjà été restituée.

Nous comprenons votre frustration face à ce retard et transmettons votre expérience à PostNL afin d'éviter que cela ne se reproduise. N'hésitez pas à nous contacter directement à contact@buddley.com pour toute question.

Cordialement,
L'équipe BUDDLEY

Towel rack and toilet stool

Bought a bamboo towel rack and a foldable toilet stool.
It was super easy to set up the towel rack, took me maybe 5 minutes.
Feels pretty stable and high quality.
Also the look of the bamboo wood in the bathroom is very nice.
The toilet stool you can super easy fold and store under the sink.
Would totally recommend

10. juli 2026

Driedelig handdoeken rek

Driedelig handdoeken rek besteld en erg blij mee. Is super stevig, mooi design en snel geleverd. Aanrader!

8. juli 2026

Besvarelse fra BUDDLEY

Hoi Hanneke, wat fijn te horen dat je tevreden bent! Bedankt en veel plezier ermee. Groeten Team BUDDLEY

Gebruikt product, goede service

Wat ik een minpunt vond, is dat voetenbad bij openen naar etherische olie/voetenbadkruiden rook en dus eerder gebruikt moet zijn. Stel dat een eerdere gebruiker voetschimmel heeft, word ik wat minder blij van een gebruikt product.
Voetenbad was deze te klein voor mijn benen met medische aandoening. Kreeg snel een reactie op mijn retourformulier. Ze hebben 100% tevredenheidsgarantie en leven dit ook echt na. Volledige bedrag teruggekregen en dit gebeurde ook snel. Service was dus perfect.

27. juni 2026

Beste Mir,
Bedankt voor je eerlijke review! Fijn dat de afhandeling van je retour snel en goed is verlopen, daar is onze tevredenheidsgarantie ook voor.
Je opmerking nemen we zeer serieus. Elk product hoort uiteraard in perfecte en ongebruikte staat bij onze klanten aan te komen.
We gaan onderzoeken wat er kan zijn gebeurd en zullen onze kwaliteitscontrole verder aanscherpen.
Met betrekking tot de maten: Veel van onze voetenbaden worden gewaardeerd door gebruikers van grotere voeten (tot wel maat 49), maar we vermoeden dat het bij jou over de hoogte gaat.

Hoewel de hoogte van de voetenbaden al wordt aangegeven bij de productinformatie, zullen we kijken of we de afmetingen op de productpagina nog duidelijker kunnen maken, zodat een volgende klant nog beter kan inschatten of het past.

Nogmaals bedankt voor je feedback, die helpt ons echt verder.
Hartelijke groet,
Team BUDDLEY