Købte brugt cykel den 20. november 2026, hvorfor jeg ringede og spurgte om der var reklamationret på ødelagt bremsekabel. Medarbejder oplyste at det var intet problem, desværre fik jeg ikke navne... Se mere
Købte min nye, brugte cykel hos Buddha Bikes efter grundig afklaring af behov og prøvekørsel af flere cykler. De er fleksible, hjælpsomme og brænder for det de laver. Stor anbefaling herfra.
Købte brugt cykel den 20
Medarbejder oplyste at det var intet problem, desværre fik jeg ikke navnet på medarbejderen, for da jeg cyklede derud, var tonen en ganske anden.
Håndbremse var kun til brug som sekundær bremsemiddel, og vinteren var hård, der var ingen grænser for undskyldninger.
Jeg vil opfordre til man ikke benytter Buddha Bikes på Østerbro, til køb af cykel.
det var virkelig god kvalitet og de…
det var virkelig god kvalitet og de sendte mig cyklen uden afgift og fragt omkostninger 10/10 kundesupport ville gerne anbefale til andre
Sødeste mennesker og den bedste…
Sødeste mennesker og den bedste service!!
Og så er genbrug øverst på agendaen
Timeløn = 860 kr !
Tonen overfor kunder er blandet.
Ved afhentning spurgte jeg ind til et par ting i den flot udprintede faktura og fik replikken "nu har du næsten snakket lige så lang tid som det har taget at lave det" - og at han følte sig "provokeret af, at jeg kom og ville diskutere". Det var vist nok ejeren, jeg talte med. Jeg havde spurgt ind til opgaven og arbejdstiden/timelønnen som omregnet er 860 kr i timen (215 kr pr påbegyndte kvarter) og plus de 45 kr i miljøbidrag.
Selve Buddha konceptet er sympatisk mht genbrug og give plads i værkstedet til medarbejdere, der er "officielt "udsatte" og/eller kronisk syge" (fra Buddhas hjemmeside). Og beliggenheden er spændende i et Christiania agtigt grafitti overmalet tidligere industri kvarter ved Haraldsgade Nørrebro - men jeg er desværre i tvivl om jeg vil støtte det pga deres timeløn og omtalte dialog idag.
Fine cykler
Fine cykler. Men køb hellere en billig Kina cykel. Var selv mega ærgerlig da jeg fik stjålet min Buddha cykel.
Når de så hurtigt bliver stjålet alligevel, så hellere en billig og lækker ny cykel
Super kundeservice
Stor anbefaling herfra.
Den bedste oplevelse med at købe min…
Den bedste oplevelse med at købe min cykel. God, relevant og konstruktiv sparring ifm at finde den rigtige cykel. Søde, effektive og dygtige medarbejdere hele vejen rundt. Jeg er vild med konceptet og vild med deres kærlighed til cykler! Eftersynet af min nye cykel efter de første to måneder var både grundigt og gavmildt.
Fik super service i forbindelse med køb…
Fik super service i forbindelse med køb af cykel. Mulighed for at prøvekøre cyklerne og løbende justeringer og rådgivning. Kan varmt anbefales at handle her.
De er helt utroligt søde og hjælpsomme…
De er helt utroligt søde og hjælpsomme og giver en fantastisk service
Sublim service og stærkt håndværk
Sublim service. Jeg har næsten ikke lyst til at andre skal vide, hvor godt et værksted det her er, for jeg vil gerne have dem for mig selv. :)
De har travlt i perioder og der var ikke tid til at BB kunne tage min cykel, da jeg først var forbi. Men jeg ringede efterfølgende, og spurgte om hvad status var, og de var meget hjælpsomme og svarede høfligt på, hvornår de kunne tage den ind. Der gik kun 1 uge fra jeg var forbi første gang, så var der plads. Min krankbox skulle hjem fra Italien, så jeg lånte en udemærket cykel i 9 dage. Jeg kunne høre på mekanikeren, at han ved, hvad han taler om. Var grundig i gennemgangen af opgaven, og hvordan han havde udført den. Der har hele tiden været god kommunikation omkring min cykel. Nu har jeg min elskede cykel up to date til en rimelig pris. Vil på det varmeste anbefale Buddha Bikes - men sig det ikke til nogen......
5 stjerner - naturligvis
Fortsat god service og rimelige priser, leveringstid som lovet selv i en meget travl periode. Kort sagt fuldt fortjent med de 5 stjerner.
Dårlig service
Har været forbi med min cykel 3 gange, uden at der har været plads til at tage den til service.
Fantastisk service
Fantastisk service, fik strikket et baghjul op med nyt navgear jeg selv havde købt med tilbehør.
Jeg fandt ingen andre der ville gøre det.
Justering af gearet er perfekt, og så satte de lige nye bremseklodser på. Meget rimelig pris. En glad kunde.
Konceptet er fedt, men…
Ja konceptet er virkelig fedt, hvorfor jeg også valgte at købe en af forretningens egne cykler for 3 år siden. Allerede de første 14 dage, jeg havde cyklen var jeg forbi forretningen 3 gange, fordi gearet ikke virkede ordentligt og siden hen har jeg kun har haft bøvl med den cykel, der efterhånden har kostet flere penge i reparationer end den har kostet fra start: gear, hjul, bremser, ringeklokke og de lygter med indbygget mikrochips er skiftet, og nu sidder hjulet løst igen og jeg overvejer så, at købe en helt ny cykel her tre år efter og så var konceptet jo ikke særligt bæredygtigt alligevel - Måske jeg bare var virkelig uheldig :(
Byt til nyt - Fantastisk service!
Fik byttet min gamle Centurion til en Trek, hvor det hele bare spillede. Buddha Bikes har muligvis Danmarks bedste kundeservice, og så er de hurtige og pålidelige. Gør jeg selv den tjeneste at hold dem in mente hvis I kigger efter en ny cykel!
Fantastisk forretning
Fantastisk forretning med enormt søde medarbejdere, der går langt for den gode oplevelse. Tilmed er det en socialøkonomisk virksomhed. Vi købte en brugt Nihola-ladcykel hos dem, og den er perfekt.
De tog sig ekstra kærligt om min cykel
De tog sig ekstra kærligt om min cykel, og jeg kan ikke sige så meget andet end tak. i er dæleme nogle dejlige mennesker!
Virkelig godt koncept
Meget fin og hurtig service, og dygtige mekanikere.
Super koncept og fantastisk service!
Super koncept og fantastisk service!
Hvis man leder efter billige cykler, så vil jeg helt klart anbefale Buddha Bikes. Cyklerne kører perfekt og mekanikerne er meget venlige til at hjælpe!
Top service
Har virkelig fokus på dine behov. Super godt arbejde drenge og kundeservice i topklasse :-)