Bubbel Broeders Anmeldelser

TrustScore 5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super mooie glazen ontvangen welke snel werden verzonden. Helaas was 1 glas onderweg beschadigt, vanwege goede service ben ik snel en goed geholpen!

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Super snelle levering van onze bubbel box en cremant de Loire, bij uitpakken bleek dat er geen 6 flessen maar 5 flessen in de bubbelbox zaten, na wat app verkeer prima opgelost. Er maar gelijk een set... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij hebben een heerlijke champagneproeverij gekregen van Siebe. Hij praat met passie over champagnes en beschikt over veel kennis. Alles was tot in de puntjes geregeld! Siebe had 5 top champagnes me... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Hoe fijn is dat, als je met spoed een geweldig cadeau moet versturen en dat dit supersnel en professioneel wordt aangepakt, kaartje erbij met onze persoonlijke noot opgeschreven, netjes ingepakt en da... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Vinhandel

Om Bubbel Broeders

Skrevet af virksomheden

Wij importeren heerlijke champagnes van kleine wijnboeren. Want wij vinden dat er voor elk moment een lekkere bubbel gedronken kan worden. Je kan bij ons champagnes bestellen maar we kunnen ook lekkere proeverijen organiseren of schenken tijdens evenementen en partijen.

Wij kiezen bewust niet voor de grote en bekende merken, maar werken samen met de kleine boeren die hun eigen druiven verbouwen, de oogst zelf verwerken en bottelen. Want daar zit echte ambacht in, en dat proef je. Karakter noemen wij dat ook wel. Verwacht dus geen “standaard” champagnes maar pareltjes uit de champagne streek. We selecteren op prijs, kwaliteit en exclusiviteit. Want waarom betalen voor de naam als het gaat om de smaak? Zo laten we iedereen kennis maken met écht lekkere bubbels.

Waarom kiezen voor de Bubbel Broeders?

• Unieke champagnes van kleine wijnhuizen
  • Altijd bereikbaar voor persoonlijk advies
  • Gratis verzending vanaf €100 bezorgd door PostNL
  • Voor 15:00 besteld vaak de volgende dag al bezorgd door PostNL
  • Gratis afhalen in Haarlem of Arnhem
  • Betaal met iDeal - Creditcard of Apple Pay

Welke champagnes verkopen de Bubbel Broeders?

Wij importeren de champagnes van 4 verschillende huizen. Maar we blijven constant opzoek naar nieuwe parels voor ons assortiment. Inmiddels hebben we 16 champagnes. Van de lekkerste Blanc de Blancs tot Rosé of Millésime.

Dit zijn de huizen die we importeren:

Kan je ook proeven bij de Bubbel Broeders?

Zeker! We organiseren regelmatig proeverijen met een open inschrijving. Check onze website voor de data. Boek je liever een champagne proeverij op je eigen locatie? Dan kan dat ook we komen al bij je langs vanaf 5 personen. Een proeverij is al te boeken vanaf €30 euro p.p. Vul het formulier in via deze link en we nemen snel contact met je op.

Relatiegeschenken en cadeaus

Ben je opzoek naar een uniek relatiegeschenk of een cadeau? We adviseren je graag, van unieke verpakking tot unieke fles, alles is mogelijk. Neem een kijkje op deze pagina of neem contact met ons op.

Volg ons vooral op social media voor updates en champagne tips. Instagram Facebook Tiktok

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

103 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Goede keuze van kleine champagneboeren.

Goede keuze van kleine champagneboeren.
Bij 1ste aankoop als nieuwe klant misschien iets extra.s., bv 10% korting op volgende aankoop boven 100euro of iets anders. Mogelijk dat je dan n vaste klant krijgt.

31. marts 2026

Beste Theo,
Allereerst gefeliciteerd! Je hebt ons onze allereerste 3-sterrenreview gegeven. Dat maakt je stiekem toch een beetje bijzonder 😉

We zagen dat je beoordeling vooral te maken heeft met het ontbreken van kortingen. Dat begrijpen we, want korting voelt natuurlijk altijd aantrekkelijk. Tegelijk kiezen wij er heel bewust voor om het anders te doen.

Bij Bubbel Broeders werken we met eerlijke, scherpe prijzen, het hele jaar door. Geen tijdelijke acties of schijnkortingen, maar direct de juiste prijs voor bijzondere champagnes van kleine producenten. Wij geloven namelijk dat als er ruimte is voor korting, je normaal gesproken eigenlijk te veel betaalt.
Misschien druist dat een beetje in tegen wat je gewend bent, maar juist dat eigenwijze, eerlijke karakter past bij wie we zijn. En daar zijn we best trots op.

We vinden het natuurlijk jammer dat dit voor jou een reden was voor een lagere beoordeling, maar hopen je toch nog eens terug te zien. Wie weet kunnen we je dan overtuigen met wat er écht in de fles zit 🍾
Hartelijke groet,

De Bubbel Broeders

Great service

Great service. Package delivered the day after ordering and the (fragile) glasses arrived undamaged.

27. marts 2026

Besvarelse fra Bubbel Broeders

Thank you for your wonderfull review. We hope to see you again at Bubbel Broeders. Cheers!

Mooie glazen

Mooie glazen, fijne website en een handgeschreven kaartje bij de bestelling! Heel fijn die persoonlijke touch!

25. marts 2026

Besvarelse fra Bubbel Broeders

Bedankt voor je mooie review. We doen er alles aan om je online shopping trip zo persoonlijk mogelijk te maken. Leuk om te lezen dat dat gewaardeerd wordt. Tot de volgende keer. Santé, Siebe

Alles prima verlopen

Alles prima verlopen
Mooie glazen

23. marts 2026

Besvarelse fra Bubbel Broeders

Bedankt voor je review en mooi dat je blij bent met de glazen! We hopen je snel weer eens terug te zien bij de Bubbel Broeders. Santé, Siebe

Snelle toezending.

Snelle toezending.
Goed verpakt.

20. marts 2026

Besvarelse fra Bubbel Broeders

Bedankt voor je review. We doen ons best om alles zo snel mogelijk te leveren! Mooi om te zien dat dat gewaardeerd wordt. We hopen je snel weer eens terug te zien bij de Bubbel Broeders. Santé, Siebe

Mooi glas

Mooi glas, uitstekende kwaliteit. Drink heel aangenaam. Een aanrader

11. marts 2026

Super

Super! Had foutje gemaakt bij bestelling, snel antwoord en actie op mijn mail. Perfect. De champagne nog niet geproefd, maar die zal met de mooie nieuwe glazen zeker smaken.

2. februar 2026

Besvarelse fra Bubbel Broeders

Dat de champagne gaat smaken daar gaan we vanuit! Dank voor je mooie review en hopelijk zien we je snel eens terug voor nieuwe inhoud van je glazen ;) Santé! Bubbel Broeders

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering en bij aankomst was er…

Snelle levering en bij aankomst was er 1 glas helaas kapot en is er na het doorgeven gelijk een nieuwe opgestuurd.

24. januar 2026

Besvarelse fra Bubbel Broeders

Hi Wendy, we doen er alles aan om het goed op te lossen fijn als dat gewaardeerd wordt met een mooie review als dank. Merci! Onze dag kan niet meer stuk. Santé, Bubbel Broeders.

Een echte aanrader!

Siebe kwam bij ons thuis om een champagne proeverij te doen. Op zeer korte termijn(3 dagen) dit kunnen regelen.
Siebe vertelt met passie over de champagnes en waarom hij in het vak zit.
Wij zijn wat wijzer geworden en hebben een hartstikke gezellige middag gehad.
Iedereen die wat te weten wil komen over champagne kan ik dit aanraden!!

11. januar 2026
Uopfordret anmeldelse

Besvarelse fra Bubbel Broeders

Bedankt voor je mooie review! Het was een feestje om bij jullie de champagneproeverij te mogen verzorgen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goede service en persoonlijk contact

Goede service en persoonlijk contact. En echt prachtige glazen die heerlijk drinken!

1. januar 2026

Besvarelse fra Bubbel Broeders

Merci voor je mooie review! Geniet van de glazen. En hopelijk zien we je snel weer terug bij de Bubbel Broeders, Santé Siebe

De dag erna al geleverd

De dag erna al geleverd, net op tijd voor de feestdagen en heel erg mooie glazen!

30. december 2025

Besvarelse fra Bubbel Broeders

Merci voor je mooie review! Gelukkig op tijd! En hopelijk zien we je snel weer terug bij de Bubbel Broeders, Santé Siebe

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering en topservice toen…

Snelle levering en topservice toen bleek dat een glas kapot was. Bij vragen ook of problemen direct antwoord via de app, super!

29. december 2025

Bedankt voor je mooie review Melissa! Tot de volgende bubbel. Santé, Siebe

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Top service en heerlijke champagne

Hele goede en snelle service, mooie glazen en echt heerlijke champagne!

28. december 2025

Besvarelse fra Bubbel Broeders

Bedankt voor je mooie review. We hopen je snel weer terug te zien bij de Bubbel Broeders. Santé!

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.