Bubbelbadenenz Anmeldelser

TrustScore 4.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

1 ster is eigenlijk nog te veel. Bij de aankoop werd alleen verteld dat er aan de buitenkant één beschadigd plekje zat. Toen we de jacuzzi kwamen ophalen, bleek ineens dat er nog een stekke... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

We waren op zoek naar een jacuzzi en kwamen uit bij dit bedrijf omdat het ook vlakbij ons woonadres is. Contact gelegd en een afspraak gemaakt om te gaan kijken, we hebben duidelijk onze wensen uitges... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ze hebben zoveel keuze!! We werden goed geholpen en kregen niet het duurste bad aangesmeerd maar advies passend aan onze wensen. Nogmaals dank daarvoor en voor de snelle levering! Wij genieten nu... Se mere

Fremragende

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

64 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

1 ster is eigenlijk nog te veel.

1 ster is eigenlijk nog te veel.

Bij de aankoop werd alleen verteld dat er aan de buitenkant één beschadigd plekje zat. Toen we de jacuzzi kwamen ophalen, bleek ineens dat er nog een stekker aan gemaakt moest worden. Dat had al een flinke waarschuwing moeten zijn.

Eenmaal thuis en na alle moeite om de jacuzzi te plaatsen en aan te sluiten, kwamen we erachter dat hij helemaal niet opwarmt en dus feitelijk defect is. Nu mogen wij zelf opdraaien voor de reparatiekosten, terwijl dit probleem al aanwezig moet zijn geweest bij de verkoop.

Daar bleef het niet bij. We lieten ons overhalen om ook een coverlift, filters en waterbehandelingsproducten mee te nemen. Achteraf blijkt het filter niet eens te passen, is de coverlift oud en beschadigd en hebben we een absurd hoog bedrag betaald voor een emmer chloor en andere waterbehandelingsmiddelen.

Wij voelen ons misleid en hebben sterk het idee dat belangrijke gebreken bewust zijn verzwegen. Achteraf hadden we veel beter naar ons onderbuikgevoel moeten luisteren.

Voor ons is dit een zeer dure les geweest. Wij raden iedereen aan om hier uiterst voorzichtig te zijn en een aankoop pas te doen nadat alles aantoonbaar goed werkt.

2. juli 2026

Een waarschuwing mensen

Een waarschuwing mensen, koop niet bij dit bedrijf, je wordt echt belazerd.
Wij lieten ons helaas ook leiden door alle goede reviews maar of dit echt eerlijke reviews zijn of familie/vrienden wie zal het zeggen.
Na lang zoeken op internet bubbelbaden enz. gevonden en vanwege het grote aanbod in occasion spa's naar deze zaak toegegaan...bij binnenkomst in de showroom viel ons direct op dat er nergens prijzen bij staan...je moet maar op marktplaats kijken werd ons gezegd.Maar ja bij ruim 50 spa's de juiste advertentie vinden is niet altijd simpel...nadat we uiteindelijk een spa gevonden hadden binnen ons buget, deze spa was €2500,- hadden we gezien dat de cover/hoes die er achter stond gescheurd was en toen wij daar een opmerking over maakten werd ons gezegd dat er vast nog wel een betere cover ergens in de zaak stond en die zou erbij gedaan worden. wij wilden ook graag een coverlift bij wilden we bedoelde een nieuwe..toen de rekening werd opgemaakt kwam hij tot een bedrag van €3350,- ik vroeg om uitleg. Bezorgen en plaatsen is € 575,- zei hij , ik zei overal op marktplaats staan € 350,- ,nee dat is alleen bezorgen dan zetten we hem op de stoep en de rest is voor jezelf.. Nou ja vooruit dan maar , ook nog 2 filters erbij besteld en dus de coverlift die uitendelijk €225,- kostte wat achteraf een oude geroeste gebruikte was, terwijl ze nieuw al voor minder dan € 200,- te koop zijn.. Dan de bezorging.... vandaag nog bezorgd staat bij elke advertentie, nou niet dus..we bezorgen alleen op zondag want dan heb ik de mensen ervoor..
ok uiteindelijk op zondag kwamen ze hem bezorgen met zn tweeen wat eigenlijk niet kan dus heb ik maar geholpen.
Toen hij op zn plek stond pakten ze de cover uit de bus wat dus nog steeds dezelfde gescheurde cover was die er achter stond maar die bleek dus helemaal niet bij deze spa te horen onze spa was 185 x 205 cm en de cover was 225 x 225 cm...maar inmiddels het hele bedrag al moeten betalen want anders halen ze hem niet van de aanhanger af...na app contact met bubbelbaden enz. en mijn klacht uitgelegt.... helemaal niks geen klantvriendelijkheid meer...dit is wat u gekocht heeft zeggen ze...ik zei belachelijk ik ga ervan uit dat een cover passend is, dat hij gescheurd was wisten we maar dat had ik wel kunnen repareren maar hier kan ik niks mee.
Maar totaal geen reactie meer en ik heb geantwoord dat hierbij de volgende review met 1 ster eraan komt...maar het boeit ze niks het geld is immers binnen..Inmiddels een nieuwe cover online besteld van €500,- waardoor de totale kosten voor deze spa op €3850,- uitkomen en dat deze na onderzoek op chat gpt uit 2008 komt dus 18 jaar oud..met iets geld erbij had ik beter een nieuwe kunnen kopen...oja en de 2 bijgeleverde filters waren beide verschillend van maat en pasten allebei niet...wat een waardeloos bedrijf is dit, ik denk wel het slechtste bedrijf waar ik ooit mee te maken heb gehad

28. juni 2026

Zeer teleurstellende ervaring.

Zeer teleurstellende ervaring.

Bij de aankoop van onze jacuzzi is ons duidelijk verteld dat deze geleverd zou worden. Nergens is vooraf vermeld dat er bij het daadwerkelijk op de plaats zetten van de jacuzzi ineens €175 extra betaald moest worden. Als dit vooraf duidelijk was gecommuniceerd, hadden wij een andere keuze gemaakt en de levering anders geregeld.

Op het moment van levering werden wij voor het blok gezet. De jacuzzi stond voor de deur en pas toen werd aangegeven dat plaatsing €175 extra zou kosten. We voelden ons gedwongen dit bedrag te betalen, omdat ons tegelijkertijd werd verteld dat wanneer we de jacuzzi niet zouden accepteren en deze weer mee terug zou gaan, wij onze aanbetaling zouden kwijtraken.

Wat deze ervaring nog vervelender maakte, was de manier waarop mevrouw N. hiermee omging. In plaats van mee te denken of begrip te tonen voor de situatie, werd er weinig klantvriendelijkheid getoond en werd vastgehouden aan kosten die nooit vooraf zijn besproken.

Een bedrijf hoort transparant te zijn over alle kosten voordat een koop wordt gesloten. Achteraf extra kosten rekenen en klanten onder druk zetten om te betalen is naar onze mening geen correcte manier van zakendoen.

21. juni 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Onlangs hebben wij een jacuzzi gekocht…

Onlangs hebben wij een jacuzzi gekocht bij Bubbelbadenenz en we zijn erg tevreden over de service. Vanaf het begin was het contact prettig en verliep de communicatie snel en duidelijk. Er werd altijd netjes gereageerd en afspraken werden goed nagekomen.

Bij aankomst konden we verschillende jacuzzi’s werkend bekijken, wat veel vertrouwen gaf. Uiteindelijk een mooie jacuzzi uitgekozen voor een goede prijs. De levering en plaatsing verliepen ook soepel en professioneel.

10. maj 2026

Ze hebben zoveel keuze!

Wij genieten nu al een paar maand van deze jacuzzi en gebruiken hem toch meer dan we hadden verwacht!

5. januar 2026

Super jacuzzi gekocht

Super jacuzzi gekocht, paar dagen na aanschaf was een onderdeeltje stuk waardoor de jacuzzi niet meer verwarmde. Dezelfde dag stond er nog een monteur op de stoep en de kosten werden nier doorberekend top garantie

25. marts 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben zeer tevreden over dit…

Ik ben zeer tevreden over dit bubbelbad. De kwaliteit is goed en het product voldoet volledig aan mijn verwachtingen. Het bubbelbad voelt stevig en degelijk aan.

De bubbelfunctie werkt naar behoren en zorgt voor een aangename en ontspannen ervaring. Daarnaast warmt het water snel op en blijft de temperatuur stabiel tijdens gebruik. Ook het geluidsniveau van de pomp is acceptabel en niet storend.

Al met al een betrouwbare en kwalitatieve aankoop. Ik kan dit bubbelbad zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar extra comfort en ontspanning thuis.

20. februar 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

“Super tevreden met mijn aankoop

“Super tevreden met mijn aankoop! Ik heb een jacuzzi gekocht en ben echt heel goed geholpen door het personeel. Ze namen de tijd om alles duidelijk uit te leggen en dachten goed met me mee. De levering was ook top: netjes thuisgebracht en alles verliep soepel. Echt goede service van begin tot eind. Zeker een aanrader!”

19. marts 2026

Goede ervaring

Super fijn contact gehad ivm aankoop! Deskundig personeel voor mij gehad en goede uitleg ontvangen. Is er iets onduidelijk, staan ze je telkens vriendelijk te woord.

18. februar 2026

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.