2,9

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Det er ikke sikkerheden eller naboer de går op I

Vi har nu gennem længere tid været naboer til et byggeri/renovering af en større byejendom for Østerbo. Her har de fuldstændigt droppe sikkerheden, smadderet vores nye tag med nedfald af plader / byggeaffald mm , løbet fra aftaler osv.
De har gang på gang lovet at det bliver bedre og under en time senere er de i gang igen med overtræde regler for sikkerheden på byggeplads / nedstyrtning / her taler vi om 5 etages midt i byen med fodganger og naboer - Jeg kan ikke mindes en byggeplads som denne..

9. marts 2023

Hold jer væk fra thybo

Kort med godt, hold jer væk fra dem. De har det hele i munden. Hvis i vælger at gøre brug af dem, så har jeg kun en kraftig opfordring til jer: hav en bygnings sagkyndigt med og en god advokat. Og mest vigtigt, så skal i ikke betale en kr. før de er færdige med alle ting, også fejl og mangler. Og skriv gerne ind at i holder 20% tilbage til de udbydere fejl og mangler efter et år. Ellers kan min bitter erfaring at de ikke gider røre en finger :(

Vi købte et nyt projekt salg af dem, hvor alt fra underskrift og det hele gik hurtigt, vi kunne vælge nogle tilvalg med ikke mange da skallen af huset var lavet. Vi valgte at ændre nogle ting i køkken og ligge nogle fliser mm. Og det var ikke noget problem, (da vi skrev under da).
De skulle gøre huset færdig og ved indflytningssyn gennemgik vi huset, og her startede det med at gå galt. Vi påpeget nogle fejl og det skulle udbedres, og det var de enige om. Men hvornår ?

“I næste uge kommer der en og fikser den fejl” den har vi hørt over et 1.5 år. Der sker ingenting, når vi selv ringer til håndværker så siger de at de aldrig har hørt noget fra thybo. Med masser af besvær har vi fået fikset nogle af fejlen. Men vi er stadig ikke i mål. Vi har prøvet alt uden held, nu er den endt hos en advokat og vi må så få andre håndværker til at lave det sidste. Så må de få regningen fra advokat og håndværker i hovedet.
Vi er 38 huse, der flyttede ind i projekterede. Til mit kendskab er der fejl i over 30 af dem og flere har ikke fået dem fikset endnu eller også har de selv været ud og købe håndværker til det.
Det eneste gode om thybo, deres priser er ikke urimelige hvis der bare var kvalitet i det som de lavet( at det var lovligt opført).

Hold jer bare væk, alle har fejl når der bygges nyt, men her er så meget sjusk og man skal gøre kæmpe arbejde for at komme i kontakt med dem og selv der hjælper det ikke.

13. juli 2022

Er dette din virksomhed?