Bryllupsfilmen.dk - Bryllupsvideo videograf Anmeldelser 4

4,0

1. Bryllupsfotograf

Professionel tv-fotograf og klipper bosat midt på Sjælland mellem Køge, Ringsted, Roskilde og Næstved. Jeg har en 5-årig uddannelse i at lave tv som fotograf og klipper, samt over 6 års praktisk erfaring professionelt. Det er kompetencer som gør jeres bryllupsvideo til en magisk fortælling, jeg udvælger ikke blot de bedste videoklip fra jeres bryllup. Jeg fortæller historien om den dag I blev gift. Levende følelser og rørende fortælling i en smuk bryllupsvideo.

4,0

God

Et minde forevigt

Det er svært at vide, hvor jeg skal starte, for jeg er så overvældet og fyldt op med positive ord til Kimberly og hendes professionelle arbejde.

Jeg har fra første dag, jeg tog kontakt til Kimberly, haft en rigtig god og tryg kommunikation.

Jeg blev spurgt ind til dagen, om der var særlige højdepunkter, jeg ønskede og fremhæve m.v.

Jeg har forinden set hendes hjemmeside, og synes videoerne var helt fantastiske.

Da jeg modtager mine videoer, væltede tårerne ned. Jeg blev efterladt med en følelse af at være på dagen igen. Men også se alle de øjeblikke jeg ikke havde observeret på dagen.

Jeg tror ikke i min vildeste fantasi at jeg havde forestillet mig at det var SÅ godt.

Kimberly har formået at få det hele med, en hel dag på 15 minutter. Det er så smukt, så flot redigeret og klippet sammen.

Jeg kan kun anbefale Kimberly. Og der er ingen tvivl om, at vi også booker hende til vores søns konfirmation, for at have en video på denne måde, det er et minde forevigt.

Noget alle bør forkæle sig selv med.

Vi vil gerne takke Kimberly, for at have ‘givet’ os denne fantastiske gave, som vores bryllupsvideo er.

10. august 2024

Kimberly er fuldstændig fremragende!

Kimberly har i en fuldstændig perfekt sammensætning forvandlet små videoer fra vores bryllup i sommers, til den mest perfekte gengivelse af hvor magisk en dag det var. Hun har fanget alle de små detaljer, fokuseret på de vigtigste momenter, og også været med til at skabe billeder til filmen som aldrig var blevet til uden hende, men som vi nærmest ikke kunne have undværet. Vi er så stolte af vores bryllupsvideo, og var slet ikke i tvivl om at det skulle være Kimberly der skulle stå bag, og til trods for det, har hun stadig formået at slå benene væk under os. Ikke nok med at filmen var til perfektion, så var og er Kimberly den skønneste kvinde at arbejde med. Hun agerer en flue på væggen når hun skal, og er kreativ og på når det behøves. Jeg har kun min aller varmeste anbefaling af Kimberly, hun er og bliver en af de bedste inden for faget. I kommer absolut ikke til at fortryde - vi vil i hvert fald for altid være taknemmelige. Så tak for 1000. gang Kimberly for verdens dejligste minde fra vores store dag!

-Melanie & Christian

8. juli 2023

Kimberly klippede/redigerede…

Kimberly klippede/redigerede filmoptagelser sammen med underlægningsmusik fra vores bryllup den 02.02.2020. På vores 3-års bryllupsdag genså vi igen, igen videoen. Den bringer tårerne frem hver eneste gang. Så smuk, stemningsfyldt, romantisk - ALT er indfanget og omdannet til det mest vidunderlige minde.
Vi kan på det allervarmeste anbefale Kimberly, hvis man ønsker en topprofessionel på opgaven.

1. februar 2023

Bryllup 27 august 2022

At se vores bryllupsdag igen var helt fantastisk!
Vi blev fuldstændig trukket tilbage i følelserne og stemningen fra dagen.
Måden vores histore blev fortalt var spot on, og vi er så lykkelige for at vi ikke kun har smukke billeder fra vores dag, men også en fantastisk smuk bryllupsvideo, der fortæller vores historie præcis som vi husker den.
At høre talerne, grinene og ikke mindst se brudevalsen igen var meget rørende.
Jeg glæder mig også til at mine børn, som ikke er helt store nok til at kunne huske dagen, og heller ikke var med til festen, kan se denne bryllupsvideo om nogle år, og opleve dagen som vi gjorde det.
Til dem der overvejer at få lavet en bryllupsvideo, kan jeg kun varmt anbefale det.
Det var den bedste beslutning, og Kimberly fra bryllupsfilmen.dk indløste til fulde vores forventninger.

26. august 2022