Bryghuset Møn Anmeldelser 22

3,3

Var på bryghuset igår med kæresten, og indrømmer blankt at dette ik var et sted vi gad, men heldigvis tog vi chancen for hold da op det var godt. Vi ankom og bad om wienerschnitzel og så en rundtu... Se mere

Bryghusets øl er sikkert helt i top, og jeg havde set frem til at nyde en kold. Jeg er en ældre mand, og kan kun vanskeligt slæbe tunge ting op på 3. sal, så jeg havde bestilt til levering til... Se mere

Stor stor ros til Bryghuset for deres frokost ! Dejlig overskuelig smørrebrødsmenu. Har smagt flere forskellige stykker, alle rigtigt gode, men deres fiskefilet, både med og uden rejer, er ganske... Se mere

3,3

Middel

Verdensklasse kundeservice.

Verdensklasse kundeservice og virkelig lækre øl.
Jeg har lige købt en kasse lakridsstout, som er min favorit, men de skummede godtnok rigeligt 😅 (dog meget flot skum)... Inden jeg overhovedet kunne nå at kontakte bryghuset, havde de selv skrevet ud til os kunder, at der var sket en fejl i produktionen og, at jeg kunne få nye øl, kvit og frit eller få et gavekort. Dét er god stil 🤩. Så fem stjerner herfra ⭐⭐⭐⭐⭐

29. april 2026

Bryghusets øl er sikkert helt i top

Bryghusets øl er sikkert helt i top, og jeg havde set frem til at nyde en kold.

Jeg er en ældre mand, og kan kun vanskeligt slæbe tunge ting op på 3. sal, så jeg havde bestilt til levering til døren.

Blev ringet op af fragtmanden, Danske fragtmænd, at nu stod han på parkeringspladsen, forklarede ham, at jeg ikke kan bære en kasse øl op på i praksis 3. sal, hvor hans kommentar var, at hvis jeg ikke var på pladsen inden for 3 minutter, så ville han tage pakken med igen. Det måtte han så gøre.

Jeg har i øvrigt denne fragtmand mistænkt for også, at køre for DAO, for uden at jeg mig bekendt har bestilt noget til levering af DAO, så fik jeg 3 minutter senere en sms om at aftale levering i morgen, ellers så ville min pakke havne i Pakke shoppen. Jeg vil lade tvivlen komme Danske Fragtmænd til gode, og venter spændt på hvad DAO mon kan have til mig.

27. februar 2026

Virkelig dårlig forhandler politik

Hvis du er forhandler, så hold dig langt væk fra dette bryghus. Deres produkter fejler ikke noget, men som forhandler af deres produkter, er det håbløst. De sælger deres øl på deres hjemmeside, billigere og med større fordele og gratis fragt, end de gør til deres forhandlere. Det er dårlig forretning at forhandle deres øl, kan lige så godt bede kunderne om at købe dem direkte, virkelig dårlig service. Skal man holde deres egne hjemmeside priser, er der slet ingen fortjeneste ved at sælge deres øl. Har desværre oplevet det flere gange nu, og har hver gang givet det en chance til, da øllene smager godt, men bliver vred inden i, over deres behandling af deres forhandlere, utroligt at de kan overleve på denne måde.

23. februar 2026

Service i top og lækkert øl

Bestilte lidt lækkert mørkt øl, men fragtmanden fejlede, kontaktede Bryghuset Møn og de fik klaret forsendelsen, og kvitterede med 6 extra øl selvom det ikke var deres fejl.
Sikken en flot service, tusind tak.

29. september 2025

Super lækker øl

Super lækker øl.
Bestillingen kom efter to dage, med fragt manden.

Jeg ønsker mig en tilbudskasse med Honning porter, dark sky og lakrids stout.

Lakrids stout er en af de bedste lakrids stout på markedet lige PT.

6. august 2025

Jeg har i gave fået en Ølsnaps 2023

Jeg har i gave fået en Ølsnaps 2023, men der var så meget fusel i den, at den var udrikkelig for både mine gæster og mig.

Det er ærgerligt, at så dyr en snaps som Ølsnaps 2023, som markedsføres på at være et kvalitetsprodukt ikke er tilstrækkeligt godt destilleret eller efterfølgende renset, men er fyldt med fusel, som både gør den ildelugtende og udrikkelig.

25. december 2024

Danmarks bedste fiskefilet

Stor stor ros til Bryghuset for deres frokost !
Dejlig overskuelig smørrebrødsmenu.
Har smagt flere forskellige stykker, alle rigtigt gode, men deres fiskefilet, både med og uden rejer, er ganske enkelt uovertruffen; friskfanget fisk, smørstegt til perfektion, dejlig garniture, herligt hjemmebagt rugbrød, simpelthen en himmerigsmundfuld !
Også dejligt med flere forskellige alkoholfrie øl at vælge imellem.
Og også stor ros for superhurtig og effektiv betjening! Ingen unødig ventetid her !,

30. juli 2024

Havde forespørgsel om hvornår deres…

Havde forespørgsel om hvornår deres lakridsstout var til at købe i webshoppen for over en måned siden. Svaret var at den blev tappet om mandagen. Og det er som sagt over 1 måned siden. Den er ikke på webshoppen idag den 17. Juni . Har fundet et andet sted at handle.

17. juni 2024

Bryg huset Møn.

Bryg huset Møn.
Tja hvor skal jeg begynde, jeg har aldrig fået så god service og mad.😄
Jeg kan stærkt anbefale dette bryg hus, jeg ville sige tusind tak for en rigtig god oplevelse og I kan stærkt regne med at i ser mere til mig ud i fremtiden.😄👍 🌟🌟🌟🌟🌟

25. juli 2018

Det er ikke sidste gang vi kommer her

Det er ikke sidste gang vi kommer her, hold da op for en lækker frokostmenu man får her. Alt er hjemmelavet både brød, remoulade, karrysild og hønsesalaten. Med økologisk drikke vare og egen øl fra området. Super god betjening for ej at glemme.

25. juli 2018

God mad

Frokostanretningen kan klart anbefales.

Vi har spist på bryghuset to gange nu, og det har været godt begge gange.

9. oktober 2016

Er dette din virksomhed?