Brunchistanbul Anmeldelser 49

3,3

Vi besøgte Istanbul Brunch og havde en rigtig god oplevelse. Maden var lækker, frisk og velsmagende, og der var et stort udvalg, så der var noget for enhver smag. Stemningen var hyggelig, og stedet f... Se mere

Venlig personale og Det er sådan set også det eneste positive ved vores besøg. En en ret kedelig tallerken uden den store brunch oplevelse. Lidt tahin, en sur yoghurt samt humus i en kedelig plast... Se mere

Vi var i Istanbul brunch idag med min veninde, og har været virkelige skuffet over både maden og ejerens rektion. Vi bestiller the i kande og tyrkisk the består i 2 dele der bliver serviceret gammel... Se mere

Super godt sted med virkelig lækkert mad ! Altid imødekommende, smilene og søde. Denne cafe har den mest hyggelige stemning både indenfor og udenfor! God service og aaalt for lækre retter! K... Se mere

3,3

Middel

Spild af penge..

Der var hår i maden, pludselig løb de tør for kaffefiltre, hvilket ejeren bare råbte ud i restauranten, vi ventede halvanden time på maden og så var den middelmådig. Ejeren forklarede os om de dårlige anmeldelser, han havde fået og at folk syntes han var arrogant. Det hele var bare så uprofessionelt og han var ikke serviceminded overhovedet. Medarbejderne smiler og det virker til at de gør deres bedste. Men derudover skal man næsten råbe til hinanden for at føre en samtale derinde.

10. februar 2024

Brunchoplevelse i absolut særklasse

Er du på jagt efter en brunchoplevelse i særklasse, så er dette stedet. Fantastisk oplevelse for smagssansen, lugtesansen og synssansen - alt i den smukkeste harmoni. Et mix af det bedste fra det tyrkiske og libanesiske køkken. Masser af dele venligeretter, som personalet gerne fortæller om. Lækker friskpresset juice og lækker kaffe. Personalet er fantastiske, stemningen på stedet er i top.

14. januar 2024

Skuffet...

Når man vælger en en traditionel brunch platte. Forventer jeg en tyrkisk oplevelse. Det eneste der var tyrkisk var sucuk og feta.. hummus er ikke tyrkisk. Vi bad om te, han spurgte kun om det skulle være kande, nej tak bare glas, vi fik så 1 stort glas hver, hvilket ikke var ønsket. Bestik på bordet var beskidt, så jeg måtte ligge den på en serviet, så de diskret kunne fjerne den. Der var indtørret ketchup på min bakke. Også plastik bægre og tørre trætte frugter, øv! Måske man skulle overveje menuen på ny. Dog var personalet venlige og imødekommende.

9. januar 2024

Gammel the, gammel brød

Vi bestiller the i kande og tyrkisk the består i 2 dele der bliver serviceret gammelt the og gammelt brød, der vi prøvet at fortælle siger ejeren vi kender vores mad vi kender vores the ikke et ord betal og går. Du kan vælge og ikke komme tilbage !...
Virkelige uhøfligt som ikke kan tage kritik og ikke vil give lov tal at kunden for tale færdige. Sætter aldrig mit ben der og vil også sige det viser til mine omkreds

7. juli 2023

Ejeren er på ingen måde service orienteret

Ejeren er på ingen måde service orienteret! Det er helt utrolig at servere et glas te med dej og mad rester på glasset og når man Beder om et nyt glas så tager han det personligt! Det er sidste gang jeg besøger dette sted. Hvis du er ude efter en ren oplevelse og god service så er det slet ikke her man skal vælge. Det skal lige siges at personalet er smilende og glade. Men ejeren ødelægger det hele med hans uacceptabel måde at være på i en restaurant

17. februar 2023

Dårlig dårlig sted

Ringede d. 05.02 og vil reservere et bord. Får at vide i tlf at det behøver jeg ikke og jeg kan dukke op og de kan garantere mig et bord. Da jeg dukker op står der 10 mennesker foran som venter på et bord og nogle havde fået det samme at vide at de bare måtte dukke op. Så folk stået i kø for at se andre spise færdig og så kunne de komme til. Jeg gik derfra selvfølgelig og skal da ikke stå i kø for at få et bord trods jeg har ringet og spurgt pænt får jeg i gen bord reserveret. Er godt nok skuffet og at det er sådan I køre forretning føj siger jeg bare!!! Der skal jeg ikke bruge min penge nogensinde. Tog til Muma Brønshøj, fik bord med det samme og fantastisk brunch. Vil anbefale at man holder sig væk hvis man over tlf bare får at vide du kommer bare. I fortjener inge stjerne herfra men får nul i forhold til jeres betjening af kunder!

4. februar 2023

Venlig personale og Det er sådan set…

Lidt tahin, en sur yoghurt samt humus i en kedelig plastik skål serveret i en kantineagtig bakke.
Jeg vil nok vælge et andet brunch sted næste gang…

18. januar 2023

Der bliver sparet på ALT

Værste brunch jeg nogensinde har oplevet. Der var sparet på ALT og det virkede som om personalet prøvede at undgå at servere det vi havde bestilt i håbet om at vi ville glemme det. Dårlig kundeservice og Virkelig flabet personale

19. juni 2022

Kompetent, serviceminded medarbejder og lækker brunch!

Min veninde og jeg besluttede os for at prøve Istanbul Brunch efter at have genset utallige af appetitvækkende billeder og videoer af deres retter. Vi ankom tidligt på formiddagen, hvor vi af en meget serviceminded og smilende medarbejder blev vist hen til et bord i gårdhaven. Den service, vores tjener udviste fra det øjeblik, vi indtrådte restauranten, til vi tog derfra, var på et meget højt og kompetent niveau. Hun var enormt flink til løbende at tjekke op på, om vi havde det godt og om vi manglede noget. Maden var naturligvis også helt som forventet. Rigtig lækker og i realistiske mængder! Og vi ventede højest 10-15 min på vores mad. Men udgangspunktet for vores gode oplevelse, var uden tvivl vores kompetente tjener, som jeg desværre ikke nåede at få navnet på. Hun sørgede for, at vi følte os hjemme og velkomne, og vi håber, at hun af sine overordnede modtager den ros, hun - without question fortjener! Vi kommer naturligvis igen.

9. juni 2022

Lækker, mættende brunch!

Hvis du ønsker en lækker brunch, hvor du bliver helt mæt, så er det Cafe Istanbul Brunch, du skal besøge. Lækker mad, god service og flotte omgivelser. Kæmpe anbefaling herfra! Vi ses snart igen.

8. juni 2022

Jeg har været der mange gang

Jeg har været der mange gang, jeg må godt sige at man virkelig føler sig velkommen hver eneste gang man besøger stedet. Rigtig god service, meget rent sted👏 madet og miljøet er wow. Kan helt klart anbefales!

8. juni 2022

Fantastisk hyggeligt sted

Fantastisk hyggeligt sted, lækker mad og god atmosfære, lækkert koncept som er blandet tyrkisk og arabisk mad, kommer der tit og sidder og arbejder på min computer mens jeg nyder maden. Kan kun anbefale det herfra

8. februar 2022

Er dette din virksomhed?