Brûler Studios Anmeldelser 98

4,2

Snel geleverd. Helaas te klein dus moeten terugsturen. Nieuwe maat werd ook snel geleverd en snelle reacties via de mail. Topservice

Bestellen ging makkelijk en de optie waren heel duidelijk. Zeer snelle service en bezorging en kwalitatief zeer goed en sterk materiaal Een hele goede aankoop

4,2

God

Poor Customer Service for Refunds/Returns

tried to return two parcels to them for refund, following their refund guidelines in full. paid expensive charges for overseas shipping. both parcels returned to me, no explanation given other than 'returned by sender', and after several emails have not heard anything further from them. poor customer service

11. juli 2023

Mijn eerste bestelling

heel goed heel erg bedankt voor het pakket alles ging goed en ik had het zodra je me informeerde tussen de data dat Postnl ook zei dat ik mijn product ook leuk vond en ook het bedrijf dat ik street wearbrands steun ga zo door en dat zal ik nog steeds zijn een klant. Het enige "slechte" is dat het wat tijd kost om het pakket af te leveren, maar ik denk niet dat dat een fout van het bedrijf is, misschien + wat geld om uw pakket sneller te hebben bij het uitchecken zou helpen. Maar goed, dat is alles en mijn eerste bestelling bedankt.
Brûler OP!

26. marts 2023

Great service !

Ordered - delivered.
No problems and my son loves the tracksuit.
Delivery time was updated regularly.
Will use again

2. november 2022

Really bad customer service and communication

I’m really disappointed with your customer service, I needed to return an item, I messaged over and over to get a returns form and no one replied, now my 30days are up and I’m stuck with a top that doesn’t fit.
Very very poor.

10. september 2022
Brûler Studios-logo

Besvarelse fra Brûler Studios

Hey Paul,

We are sorry to hear that you have not been able to return an order, I have just checked our mailbox and unfortunately do not see any request for a return.

I think something went wrong in the communication because with us it is always possible to return your order within 30 days of purchase (if it does not contain personalization).

We are not the most difficult with deadlines and will immediately email you the return instructions so that you can return your item for the time being.

Once again apologies for the inconvenience!

Sincerely,

Team Bruler Studios