Nr. 11 i verden!!! Vi kunne ikke have ønsket os en bedre danseunderviser end Oliver. Han lærte min bedre halvdel og mig at danse brudevals med et twist på en både sjov, spændende og professionel må... Se mere
Kun ros herfra. Vi havde fornøjelsen af Oliver som underviser. Oliver var behagelig, underholdende, og meget dygtig. Vi følte os taget godt imod, og trygge ved hele undervisningen. Vi vil til enhve... Se mere
Vi havde en fantastisk oplevelse med Oliver, som lynhurtigt fangede vores niveau og tilpassede undervisningen derefter. Han var virkelig pædagogisk og formåede på en lektion at gøre os sikre på, at... Se mere
Med humor, professionalisme, tillid og tryghed blev vi forvandlet fra rookies til dansende i brudevalsen med tvist, til stor glæde for os selv og vores gæster. Kan varmt anbefale Oliver som underviser... Se mere
Brudevalsundervisning i København og Aarhus. Over 800 par har lært brudevalsen hos os siden 2016. Lær den på 90 minutter med tryghedsgaranti — også selvom I aldrig har danset før. Book på brudevals.dk.
Danmark
- brudevals.dk
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling
Vi fik undervisning af Oliver og det var en super god oplevelse! Vi havde ikke regnet med at kunne lærer at danse på 1,5 time. Men med Oliver hjælp gik det super. Vi er meget glade for at vi valgt at få undervisning fysisk og ikke valgt at bruge YouTube.

Utrolig dejlig oplevelse!
Utrolig dejlig oplevelse med Olivia, som instruktør. Vi havde stort udbytte af undervisningen og samtidigt var det sjovt og meget hyggeligt. Vi kan kun anbefale det! 🌸

Besvarelse fra Brudevals.dk
Vi blev undervist af Oliver, og det var en god oplevelse.
Vi blev undervist af Oliver.
Vi gik ind uden nogen danseerfaring, og gik ud, meget bedre rustet til at danse vores brudevals.
Oliver var god, sød og skabte en god stemning.
Det var en god oplevelse.

Super fint
Olivia var super tålmodig og dygtig til sit arbejde, så vi vil klart anbefale andre at lære deres brudevals her

Fantastisk oplevelse :-)
Vi fik hurtigt personligt svar på vores henvendelser, og oplevede stor imødekommenhed ift. planlægningen af undervisningen.
Vores tanke med danseundervisningen var i første omgang af praktiske årsager: vi skulle lære det til vores bryllup. Men den oplevelse vi fik var meget mere end det.
Vi havde en utrolig dejlig eftermiddag sammen som par, hvor vi sammen lærte noget helt nyt :-)
Vores underviser, Olivia, var ekstremt pædagogisk, smilende og motiverende.
Til festen fik vi danset den smukkeste dans sammen!!
Vi kan varmt anbefale brudevalsen.dk

God oplevelse!
Rigtig god oplevelse! Olivia var enormt dygtig til at lære fra sig, og vi fik meget ud af en lektion på 45 minutter! Kan klart anbefales ⭐️

Olivia (læreren) var rigtig dygtig
Olivia (læreren) var rigtig dygtig. God til at spotte hvor der kunne forbedres og til at gøre dansen til vores egen. En rigtig god oplevelse, og varm anbefaling herfra hvis man skal lære brudevalsen.

Perfekt træning af brudevals
Olivia er en virkelig god danseinstruktør. Venlig, imødekommende og fokuseret. Vi kom uden evne til at danse, men da de 1,5 time var færdige, glædede vi os til vores brudevals. Tak for det. Vi vil bestemt anbefale hende til andre. Vh Karen

Fantastisk oplevelse
Olivia var den bedste lærer! Før vi vidste af det, valsede vi rundt :) Vi følte os i meget trygge hænder, og Olivia var både dygtig, tålmodig og sjov, så tiden fløj afsted.

Besvarelse fra Brudevals.dk
Vi havde undervisning med Olivia d 10/8…
Vi havde undervisning med Olivia d 10/8 i kbh
Det var fantastisk
Olivia er så dygtig og umådelig pædagogisk i sin undervisning
På alle måder var det bare til ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- lærerigt og ikke mindst rigtig sjovt
Fra de første sms og til vi mødtes
Hvad der var godt huske mm
Da vi tog derfra var vi svævende på dansefod🤩💃🏼🕺🏼
Efterfølgende fik vi lydfil tilsendt, så vi kunne øve hjemme.
Til brylluppet var vi helt trygge og det tog virkelig Kegler hos gæsterne, at vi kunne danse brudevalsen
Det var fantastisk og hermed giver vi De bedste anbefalinger videre ♥️
- Jens & Mia

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse - virkelig god og pædagogisk træner gjorde at vi føler os virkelig godt klædt på til at danse brudevals 😊

Besvarelse fra Brudevals.dk
Fantastisk og energisk undervisning af…
Fantastisk og energisk undervisning af Olivia. Kan varmt anbefales.

Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse. Vi fik halvanden times undervisning i trygge rammer med masser af ros, bekræftelse og pædagogisk undervisning, der gav os meget mere selvtillid på at danse brudevals efter vi tog derfra. Klar anbefaling

Besvarelse fra Brudevals.dk
Olivia var en stjerne og lærte os
Olivia var en stjerne og lærte os, meget pædagogisk, at danse brudevalsen. Hun gav nogle rigtige gode tips, som gjorde det let for os at forstå trin og bevægelser. Klar anbefaling herfra!

Besvarelse fra Brudevals.dk
En skøn og tryg oplevelse!
Vi kan varmt anbefale at bruge "Brudevalsen.dk", hvis man ønsker tryghed til dansen på ens store dag. Vi blev undervist af Olivia, der på bedste vis gik pædagogisk og personligt frem og sørgede for, at vi lærte valsen på 90 minutter. Det var alle pengene værd!
Vh, Silje og Christian

Besvarelse fra Brudevals.dk
Olivia var en super underviser
Olivia var en super underviser - gjorde det til en meget behagelig oplevelse for en, der aldrig har danset før. 🥳

FANTASTISK DAG
FANTASTISK DAG!
Tak til søde Olivia for at lære os at danse en smuk brudevals! Vi var enormt glade og høje under og efter vores session.

Besvarelse fra Brudevals.dk
Virkelig skøn og hyggelig danseaften
Vi havde en virkelig skøn og hyggelig danseaften med Olivia. Det kan vi kun anbefale :)

Besvarelse fra Brudevals.dk
Super hyggeligt og meget brugbart
Super hyggeligt og meget brugbart. Olivia er en super sød og dygtig underviser.
Kæmpe anbefaling herfra. ❤️👍