EatOnline Anmeldelser 9

2,1

2,1

Under middel

Hvis det var muligt at give nul…

Hvis det var muligt at give nul stjerner, havde jeg gjort det.

Det undrer mig oprigtigt, at man mener at kunne tage så høje priser for pizza og mad, når kvaliteten på ingen måde lever op til, hvad man forventer af en restaurant. Maden var yderst kedelig og fremstod på ingen måde frisk.

Jeg har svært ved at forstå, hvordan stjernesystemet her fungerer, når det er tydeligt, at de negative anmeldelser virker langt mere troværdige end de positive. Det får desværre de gode anmeldelser til at fremstå utroværdige — som om de kunne være skrevet af familie eller venner. Og vis det ikke er så jeg ked af de folk som tror at det er sådan mad skal være

Der findes uden tvivl mange andre steder, hvor man kan få markant bedre mad til samme pris.

17. februar 2026

Hvorfor kan man ikke give 0 stjerner?

Vildt dårlig oplevelse!
1. Manden i telefonen var ikke til at forstå
2. Der gik længere tid end de varslede
3. Fik det forkerte mad og den mad vi fik der var rigtig, smagte dårligt
4. Da vi ringede for at oplyse at vi havde fået noget forkert, vidste manden det allerede og spurgte om det gjorde noget

😱😱

22. juli 2022

Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse…

Jeg havde en rigtig dårlig oplevelse med Brøndby Grill House. Jeg bestiller bl.a. en en “Børneburger” som i beskrivelsen her på JustEat inkluderer pomfritter og salatmayo. Jeg modtager dog ordren kun med burgeren. Da jeg ringer til stedet siger personen i røret, ret ubehøvlet, at de slet ikke sælger børneburgere. Efter jeg pointere, at det står i deres menu på JustEat og han selv ser efter, så siger han undskyld og at han vil sende mig det jeg mangler hurtigst muligt. Over en halv time efter får jeg så pomfritterne i en pose, men da jeg åbner den er både pomfritter og salatmayo åbnet og det hele er ud over det hele og fedtet ind i mayo.
Burgeren og pizzaen jeg også bestilte var fint. Men jeg tænker ikke at bestille derfra igen.

16. januar 2022

Dårlig mad

Dårlig mad. Det man tror, man bestiller, er ikke det man får. De skriver ikke noget om at skinken er kyllingeskinke, og pølserne er kyllingepøser, og jeg kan ikke lide nogle af delene, så det var ikke god mad. Bestiller aldrig herfra igen.

5. november 2018

Verdens bedste spisested

Det er uden tvivl det bedste pizzeria på hele Vestegnen, i hvert fald hvis man spørger mig. Jeg bestiller mad derfra minimum 2 gange om ugen, og det har jeg gjort siden 2016. Alt i alt, et perfekt sted med lækker og en fantastisk kundeservice!

6. juli 2018

Fantastisk service

Jeg bestilte mad fra https:// www. brondbygrillhouse.dk /reviews i dag. Man skulle tro jeg ikke kunne finde ud af bestilling online for min side af bestillingen var ikke så godt klaret. Havde fået bestilt pitabrøds menu, men ville have haft burger menu. De ringer derfor til mig og høre hvad jeg helst ville have og laver så burgermenu til mig.
Derud over havde jeg så skrevet det forkerte nummer jeg bor i og det ringede de blot om og kom direkte over til det korrekte nummer.
De var derud over smilende og flinke, præcis som var det hele gået som smurt.
Derud over smager maden bare lige som en god grill burger skal! Alt i alt en dejlig oplevelse og helt klart et sted jeg bestiller fra igen!

4. marts 2017

Er dette din virksomhed?