Absurd
Efter at have haft min bil til service hos Citroën Frederikssund, fik jeg et spørgeskema, så jeg kunne anmelde min oplevelse. Oplevelsen var ikke til et 12-tal, så jeg laver derefter en anmeldelse. Der bliver ikke reageret på min anmeldelse, så jeg tænker ikke mere over det.
Et år efter, da jeg skal have min bil til service, ringer jeg igen til Citroën Frederikssund, for at bestille tid. Da de har slået min nr. plade op, bliver jeg fortalt, at deres system ikke virker, og at de vil ringe tilbage. Da det ikke sker, ringer jeg selv igen til dem dagen efter.
De fortæller mig, at grundet den dårlige anmeldelse jeg lavede for et år siden, var jeg ikke længere velkommen på værkstedet og de ville ikke servicere min bil.
Jeg spørger meget uforstående, hvordan det kan være, hvorefter de fortæller mig, at min dårlige anmeldelse havde fulgt dem et helt kvartal (hvordan det så kan lade sig gøre?). Og at jeg derfor ikke er velkommen.
Jeg spørger flere gange ind til, om det er muligt at få serviceret min bil, da værkstedet ligger tæt på hvor jeg bor. Men efter 10 minutter, hvor kunderådgiveren har snakket udenom, må jeg give op. Og har egentlig heller ikke lyst til at være kunde der længere.
Jeg synes, at det er virkelig absurd, at man bliver tilbudt at anmelde et værksted, hvis de alligevel ikke kan tåle at høre sandheden. Jeg tænker at der må være andre, der også har haft en dårlig oplevelse.