Vi kommer tit hos Brødflov når vi er i København S
Vi kommer tit hos Brødflov når vi er i nærheden af en af deres butikker. Faktisk kører vi meget gerne en omvej, fordi vi ikke kan undvære deres dejlige speltbrød og høje snegle ret længe ad gangen. Og så laver de en rimeligt rar chai latte. Den sidste stjerne handler udelukkende om mindre problemer med kommunikationen, der kan drille ved travlhed. Men de kunne sikkert både bande hvert andet sekund og snakke bagvendt uden at vi ville opgive deres brød.
Tak for mad.
175 kr.s kæmpe skuffelse
I fredags købte vi 5 fastelovsboller med vanilje creme og flødeskum i Brødflov på Frederiksberg. Skulle bruges til en fødselsdag. Men ak! Da de skulle spises viste det sig, at der kun var flødeskum i bollerne - ingen creme!!! 175 kr.s skuffelse! Det smagte af ingenting!!! Ydermere var der INGEN respons på den meddelse vi skrev lørdag. Kun tavshed. ØV!
Fantastisk morgenbrød
Fantastisk morgenbrød, lunt. Lækre snegle. Venligt personale, vi kommer igen
Dårlig service
Denne anmeldelse går udelukkende på et personale som jeg nu gentagne gange har oplevet været meget gnaven, nedladende og ikke specielt imødekommende.
Brødet er jo fantastisk, men nøj hvor skulle "hende den sure" omskoles.
God kaffe og godt brød
Bedste kaneltoppe ever!
Bedste kaneltoppe ever!
og ovenikøbet god service : ) Jeg tog til chr.havn fordi jeg cravede en kaneltop, og til min store rædsel var de udsolgt. Den søde pige i disken tilbød at ringe til fr.berg - her var de også udsolgt, efterflg. ringede hun til tivoli foodhall afdelingen og her tilsmilede lykken mig, de havde kaneltoppe. Tak fordi i reddede min søndag : ) og var så behjælpelige at ringe rundt
Kanon lækkert brød og hyggelig…
Kanon lækkert brød og hyggelig stemning, man føler næsten man er med i produktionen i deres butik på Falkoner Alle.
Det var så godt, men så gik det lidt ned af bakke.
uhhh hvor har jeg været meget på Brødflov og har eeeelsket det. Både da da de startede og efter de lavede det hele om, og da de lavede det hele om igen, og igen og igen. Jeg har glædelig cyklet hele vejen fra NV for at spise et tebirkes og fylde cykelkurven med lækkerrier. Jeg har henvist alle venner og samtlige airbnb gæster til at hoppe en tur forbi. Men nu efter at de har lavet om igen, er det altså nogle ting der halter. Brødet og i særdeleshed kagerne er jo stadig lige lækre og de nye sandwich er alle afprøvede op til flere gange og er temmelig gode. Til gengæld er der komme en del nyt personale der er nedladende og sure, i stor kontrast til det gamle personale der var virkelig søde! Samtidig er man nu henvist til at sidde i baglokalet hvor der er tragt og mørkt. Det virker som om man ikke længere er velkommen. Jeg kommer stadig, men var det ikke for bagværket, holdt jeg mig væk ligesom den gode stemning (i plejede at have). Måske det var på tide at lave om igen?!
Frederiksberg's bedste brød !
Topkvalitet i både brød og kager. Hyggelig forretning og altid et smil bag des'ken. Dejligt at have dem i gadebilledet her i "krydset"