Se, hvad kunderne siger
Burgarna såg INTE ut och upplevdes inte alls som de på bilden, de var pyttesmå - knappt 45grams - och våra Fries var torra, hårda och brända! Allt för nästan 500kr! Jag och tjejen beställde genom Wolt... Se mere
Brödernas - Vallentuna - Vår upplevelse, min och mammas, var HELT UNDERBAR! Snabb service. Bra service från Patrik. Trevlig som attan, snabb och han lät min mat vara varm då vi drack vin och satt lite... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Välkommen in på Brödernas, ryktet säger vi är bäst i stan. Men rykten är rykten, kom in och avgör själv! – vi finns där du är Brödernas utmanar standarden på marknaden. En snabb lunch, en avgörande hockeymatch eller ett födelsedagsfirande i stort sällskap – oavsett tillfälle. Du hittar Brödernas i hela Sverige. Brödernas är det självklara valet när du blir sugen på en riktigt god hamburgare eller pizza. Hela familjen är välkommen på Brödernas, så glöm inte din fyrbenta vän när du besöker oss. Även hundar är välkomna på samtliga av våra restauranger. Det enda vi ber om är att de håller sig på golvet och beter sig. Kom in i värmen oavsett om du firar ett ögonblick eller lägger lite extra glädje på din dag.
Kontaktoplysninger
Östermalmstorg 5, 11442, Stockholm, Sverige
- feedback@brodernas.nu
- brodernas.nu
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Andre kiggede også på
Inte för mig
Känns som att jag kunde ha gått bakom baren och tagit med mig en hel flaska dyrt vin- utan att någon skulle märkt mig .Så osynlig var jag. Drack ett gott glas dyrt vin 119 kr. Maten urusel. Och svindyr den med. Jag lagar bättre burgare. Samt ingen svarar ens när jag tackar för mig och går. Bedrövlig upplevelse.
Anonym anmälan gällande ledarskap och arbetsmiljö
Till HR,
Jag skriver detta mejl anonymt för att uppmärksamma allvarliga brister i ledarskapet och arbetsmiljön på Brödernas Ängby (Islandstorget) där jag är anställd.
Det finns en utbredd upplevelse bland personalen att rekrytering och schemaläggning inte sker på objektiva grunder. En restaurangchef har tillsatts genom en personlig relation med regionchef, utan tidigare erfarenhet inom kedjan. Sedan dess har flera beslut påverkat arbetsmiljön negativt.
Återkommande problem gäller schemaläggning, där erfarna medarbetare som arbetat i flera år och uttryckt önskemål om att få per pass eller heltidstjänst inte har prioriterats. Samtidigt har en närstående till restaurangchefen anställts och tilldelats arbetstimmar, trots bristande prestation under arbetspass, särskilt under rusningstid. Detta har skapat stark frustration i arbetsgruppen, då dessa timmar hade kunnat bidra till att ge befintlig personal den sysselsättningsgrad de efterfrågar.
Det förekommer även upprepade misstag i schemaläggningen. När detta påtalas hänvisas ansvaret mellan restaurangchef och regionchef, vilket gör att frågor och klagomål inte leder till åtgärder. Upplevelsen är att brister och fel hanteras internt mellan ansvariga istället för att lösas transparent.
Det förekommer även att restaurangchefen byter om innan arbetspasset är slut och sedan sitter och pratar med vänner trots att hon fortfarande är instämplad. Flera rutiner kopplade till stängning följs inte heller, såsom stängningsprotokoll, rengöring av bord, byte av ljus, förberedelse av lunchbaren inför nästa dag, påfyllning av vattenflaskor i kylen samt rengöring av toaletter. Detta leder ofta till att personal som öppnar dagen efter behöver göra arbetsuppgifter som egentligen borde ha varit klara.
Det finns också en upplevelse bland flera i personalen att vissa medarbetare granskas eller kritiseras hårdare än andra för mindre misstag, medan andra problem inte hanteras på samma sätt. Detta bidrar ytterligare till en känsla av orättvisa på arbetsplatsen.
Detta påverkar motivation, arbetsmoral och förtroendet för ledarskapet. Flera medarbetare känner att lojalitet och erfarenhet inte värderas lika högt som personliga relationer.
Jag hoppas att HR tar detta vidare och genomför en objektiv genomlysning av situationen, för att säkerställa en rättvis och professionell arbetsmiljö.
Med vänlig hälsning,En orolig medarbetare
Uppsala
Jag åt en original hamburgare och strip, glutenfritt bröd. Vilken matupplevelse!!! Det absolut godaste glutenfria bröd jag testat! Bra kryddning av köttet och super goda, perfekt friterade strips! Personalen var jätte gulliga och trevliga.
Total värdelös
Brödarna , Knutpunkten, Helsingborg
Missade just min buss på väg hem från Danmark så tänkte jag kunde ta lunch då det var just på vägen ner från färjan och beställde en dagens hamburgare (Greven) utan något annat. Väntade i 20 min och ser att jag omöjligt kommer hinna äta den och får ta med den och säger till att jag inte hinner äta utan ska ha mes och inga peoblem. Väntaar rill sista sekund men får inget utan där peioteras annan take away mat och bara en i köket och de som hade suttit ett tag innan jag kom fick sin mat strax innan jag fick sticka. Så det blev ingen lunch och det är för jäkla dåligt att ha lunch servering som tar så lång tid och utan de säger till att de har jätte mycket att göra och det kommer ta lång tid att få lunchen.
Jag kommer aldrig att gå dit mera och vill kompiser ut och äta så kommer vi aldrig gå dit. Tack föe abaolut inget!!
Brödernas Borås
Brödernas Borås. Smaklösa burgare till ett vansinnigt överpris. Förhoppningsvis bara en tidsfråga innan skiten läggs ner.
Efter det nya ägarbytet på Brödernas i…
Efter det nya ägarbytet på Brödernas i Vallentuna har kvalitén på maten ökat markant. Pizzorna är fluffiga, frasiga och saftiga och servicen är kanon!
Små hamburgare och dyra priser.
Små hamburgare och dyra priser.
ett ord för att beskriva hamburgarna är MID.
Att de inte besvarat negativa recensioner säger väl en del med.
Greven ner i graven
När jag första gången åt på brödernas i Liljeholmen så var det en sensation. Hamburgaren "Greven" var den bästa hamburgaren jag ätit. Men sedan hände något, de expanderade stort och fort. Kärleken försvann och girigheten tog över. Idag satte jag tänderna i "Greven" för antagligen sista gången, för jag tar hellre en BigMac på Mc'donalds nästa gång.
De får dock ett litet plus för att ha skickat med salt, peppar och ketchup när man hämtade för takeaway.
Tråkiga, brödiga, majonäsiga med torr smaklös köttfärs i mitten. Soggy.
Sätt aldrig foten inne på Brödernas i…
Sätt aldrig foten inne på Brödernas i göteborg, framför Ikea där
Värsta upplevelsen jag vart med om, bakfull som tusan och man bara suktar efter en redigt go flåtig smashburger att dominera, maten kommer väll i god tid, jag beställde mig en Tryffelburgare, dubbelpuck, me lite pommes o dricka.
När maten kom så ivrig som man är högg man gaddarna rätt i burgaren, men det tog stopp, det blev som vietnamkriget i munnen, ännu värre längre ner i kistan.
Burgaren smakade bara som att ett dagisbarn bakat ihop något lurt i sandlådan, blött, smaklöst & orolig konsistens
Tryffelsåsen smakade ju gammal graverad lax
Pommesen var väll okej ändå, men vi har inte kommit till de värsta än, priset.
När notan var framme så stod de ett nummer så stort att jag var nära på att rusa därifrån med min flåsbåge, 260kr kostade mitt kalas, det var de sjukaste en man har skådat såvidare i prisväg för en ihopkladdad hockeypuck från 1876.
Kan lämna en fin recension på toaletten dock, den va bra.
Brödernas enköping..höjt priset helt…
Brödernas enköping..höjt priset helt plötsligt för lunch. Numera 150 kr med dricka. Lite väl saftigt kan man tycka för lunch...sen vill dom ha dricks... skäms.. blir tyvärr att man inte åker dit lika ofta...
Va på Brödernas Vallentuna och käkade…
Va på Brödernas Vallentuna och käkade en Caesar crispy chicken. Fantastisk burgare. Även milkshaken är väldigt värd att prova
Brödernas = Botten!!
Vi beställde mat för avhämtning på Brödernas/Scheelegatan. Beställningen var inte fullständig och den av oss som beställde en kycklingburgare blev magsjuk. Vi kontaktade Brödernas dagen efter i syfte att redogöra för vår upplevelse. Vi har ännu, 3 veckor senare, ej blivit återkontaktade av dem. Kort sagt, köp ej mat från Brödernas såvida ni inte önskar en ofullständig beställning, mat som är dålig och/eller en utebliven återkoppling när ni framfört ert ärende - botten Brödernas!!
Embla
Embla, så bra service! Jätte härlig tjej som ser till att man får de man betalar för. Hon har verkligen koll på läget.
Troligt så blev beställningen först…
Troligt så blev beställningen först borttappad och sen kom vi hem och två menyer saknade sina pommes. Dålig service för så pass dyra hamburgare som dessutom va mindre än om vi handlat på McD eller liknande. De smakade väldigt bra i alla fall och personalen är trevlig.
Ditt omdöme tas ner då det inte var positivt...
Företag som satt i system att skjuta ner kritiska omdömen är dåliga företag. Brödernas gjorde detta när jag i mitt omdöme påpekade att hamburgerköttet inte var genomstek och därför potentiellt hälsofarligt. I synnerhet om det hanteras av medarbetare utan gedigen livsmedelshygienisk kännedom.
Dåligt Service & Basic plats
Brödernas Liljeholmskajen. Dåligt service Basic plats. Det tog mer än 45 minuter från beställning innan maten kom. Rekommendera inte☹️
Jag tycker om deras hamburgare men inte…
Jag tycker om deras hamburgare men inte deras service och då talar jag om Brödernas i Vallentuna.
Använder Foodora ibland och de två senaste gångerna har varit katastrofala och då inte leverantören utan restaurangen Brödernas i Vallentuna.
Beställer duomeal: två hamburgare, två fries och två dryck plus två chokladmilkshake. Får två hamburgare, två fries och en läsk. De beklagade att de infört ett nytt system....
Beställer samma meal igen ca. En månad senare får då: två hamburgare, en fries och en läsk......
Vart tog ena läsken, friesen och de två chokladmilkshaken vägen denna gång???
Som sagts tidigare burgarna goda men servicen och det övriga är lika med noll 😖
Underbemannat på Brödernas Lidingö
Underbemannat på Brödernas Lidingö. En timmes väntetid för en enkel hamburgare. Uppskattar att det är max 3 som jobbar här trots nästan fullsatt restaurang. Inte OK. Varken för kunder eller personal.
Sjukt långsam service
Sjukt långsam service. Det tog 45 minuter från beställning innan maten kom. Detta under LUNCHTID när man faktiskt har begränsat med tid om man är ute och äter under lunchrasten. Maten var inte ens varm när den kom utan ljummen. Den var dessutom smaklös och seg. Aldrig mer.
Matkortet/rikskuponger
Nu när ni har slutat acceptera matkort/rikskuponger blir det tyvärr inga fler luncher hos er. Jag har annars ätit hos er ofta och uppskattat maten, men...
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.