Et utroværdigt firma der fremstiller…
Et utroværdigt firma der fremstiller elendig mad. Samme elendige mad som The Cantina som er samme elendige der står bag. Hold Jer langt væk
Bestilte og betalte for 3xnytårsmenu, men da vi kom for at få den udleveret havde de ikke flere. Skrev og blev lovet at pengene ville blive returneret. Her 1. mdr efter er det så stadig ikke sket.
Opdateret: Pengene er nu kommet, men ændrer ikke på en dårlig oplevelse.
Bestil IKKE med fra Brixcatering!
Vi holdte konfirmation i maj 2022.
Maden: var en meget stor skuffelse og uheldig oplevelse.
1. Vi har ikke fået det vi havde bestilt!!!
2. Vi bestilte KALVECULOTTE og fik leveret oksecouvette/culotte, vi fik fem stk oksecouvette/culotte alle var under tilberedt og rå inden i, udover at de var rå, var de uspiselig, utrolig seje at komme igennem.
3. Hø bagt unghane bryst som vi havde bestilt var overtilberedt og var uspiselig samt tør men til gengæld var saucen god og gæsterne kun få maden ned.
4. De grillede grønsager, var kogte og der var ingen timian at se
5. Desserten var ikke som aftalt og en stor skuffelse fra vores datter der elsker dessert. Is med nøddebund og chokoladesauce. Det var is med lagkagebund og bær, vi savnede chokoladesauce og is med lagkagebunde var ikke det hun ønskede sig.
Dårlig oplevelse
Dårlig mad
Dårlig service
Den væreste oplevelse længe. Vi havde bestilt mad til vores bryllup hos Brix Catering/The Cantina. Vi havde bestilt snacks til kl 16.30, og kl 17.30 skulle forretten serveres. Kl 16.30 var der endnu ikke kommet nogen. Vi går lidt i panik og begynder at ringe rundt, men ingen tager deres telefon. Kl 16.47 får jeg, via messenger, kontakt til ejeren Casper Chebørløv Brix. Han beklager og skriver at kokken kommer om 8 minutter (kokken kom kl 17.05). Han lover at snacks skal vi ikke betale for da vi ikke kan nå at bruge dem. Da kokken ankommer er der ingen beklagelse fra hendes siden. Kokken kan ikke følge med og hovedretten er en halv time forsinket. Vi fik på ingen måde det vi havde bestilt og da vi ringer efterfølgende for at brokke os siger Casper at han vil vende det med køkkenet og ringe tilbage sidst på eftermiddagen. Da klokken er blevet 17 og der ikke er blevet ringet tilbage, ringer vi. Men igen bliver telefonen ikke taget. Jeg ringer via messenger som heller ikke bliver taget, men Casper skriver at han ringer tilbage. Vi bliver dog ringet op af hans kone Camilla og hun vil ikke lade os tale med Casper. Camilla taler meget nedladende til min mand, og vil også have at vi skal betale halvpeis for snacks selvom vi har på skrift fra Casper at de er gratis. Senere på aftenen skriver hun en sms med følgende tekst: "... Snacksene får i gratis, håber de smagte godt. Til fremtiden bør du overveje hvordan du kommunikere til andre. ..." Vi kan kun sige det samme til Camilla for hun var så flabet og ubehøvlet flere gange under samtalen med min mand. Bl.a. siger hun til min mand "du ved jo ikke hvordan man driver sådan en forretning!" I et nedladende toneleje. Camilla aner ikke hvad vi laver så det lidt en dum udtalelse, for min mand er uddannet kok og driver en kantine! Camilla kræver dokumentation for det mad vi har fået forkert og det vi ikke har fået. Vi har taget billede af det hele og har gemt en masse rester. Men vi kan ikke dokumenter det vi ikke har fået og det giver hun os lidt ret i. Min mand fortæller at vi har billeder og rester så de kan mødes og hun kan selv få lov at smage. Her bliver Camilla lidt mundlam. Camilla ringer en halv times tid senere og tilbyder os 40 % rabat. Under samtalen siger Camilla at kokken havde fortalt at vi selv havde bedt om at lade snacks stå og kokken havde også sagt at bruden havde været ude i køkkenet og rose maden. Jeg aner ikke engang hvordan kokken ser ud da jeg på intet tidspunkt var i køkkenet og kokken på intet tidspunkt tog kontakt til mig. Og vi har ikke bedt kokken om at lade de snacks stå. Så vi forholder Camilla til at de har et seriøst problem med deres kok da hun tydeligvis lyver. Her er uddybende hvad vi havde bestilt og hvad vi rent faktisk fik. Vi havde bestilt varmrøget laksemousse med friteret kapers, salat og foccasia brød og økologisk arla unika smør. Vi fik varmrøgetlaks på tør snittet spiskål uden dressing og på ingen måde en mousse. Brødet var daggammelt og det havde ikke set skyggen af foccasia. Smøret var ikke engang økologisk. Til hovedret havde vi bestilt rødt kød, sommer råkostsalat, melonsalat med linser og feta, ovnbagte rodfrugter, pommes anna og rødvinssauce. Dertil surdejsbrød. Vi fik gennemstegt oksefilet, det samme tørre fintsnittede spiskål tilsat nogle rå gulerodsskiver uden dressing, melonsalat med parmasan, underbagte rodfrugter, oversaltede pommes anna (som flere af vores gæster opgav at spise) og det samme daggamle brød som heller ikke havde set skyggen af surdej. Til dessert fik vi sorbet med store iskrystaller og stenhård brownie. Til børnene havde vi bestil kylling med kartofler og gnavegrønt og is med bær til dessert. Peberdåsen var blevet tabt ned i kyllingen og gnavegrønt var der ikke. Ligeledes var der heller ingen is med bær, så børnene måtte undvære dessert.