Om BRIVY Velkommen til BRIVY, hvor vores passion for blomster møder innovation! Vi specialiserer os i at skabe udsøgte silkeblomster i smukt præsenterede kasser. Selvom vi er en nyetableret virksomhed, er vi begejstrede for at bringe dig stilfulde blomsterarrangementer. Hos BRIVY er vi stolte af at tilbyde silkeblomster, der ikke kun er fantastiske og langvarige, men også omhyggeligt udformet for at tilføje et strejf af elegance til ethvert rum. Uanset om du ønsker at forbedre din boligindretning eller finde den perfekte gave til en elsket, er vores skræddersyede blomsterdesigns her for at imponere. Vores dedikerede team er engageret i at levere enestående kundeservice og sikre din tilfredshed med hvert køb. Vi ser frem til at vokse sammen med dig og tilbyde smukke blomsteroplevelser, der lyser din dag op. Tak fordi du valgte BRIVY, og vi kan ikke vente med at dele vores blomsterkreationer med dig!
Vejlegardsparken 22, 2665, Vallensbæk Strand, Danmark
- kontakt@brivy.dk
- brivy.dk
Anbefaling herfra
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition og jeg modtog det, jeg forventede. Intet at klage på.
Super venlige og hurtige til at…
Super venlige og hurtige til at respondere. Utrolig fin krans❤️
Fantastisk flotte produkter
Fantastisk flotte produkter, unikke og med en vidunderlig duft. Høj kvalitet af både produkt men også indpakning og udtryk når det kommer.
Alt i alt 10/10 hele vejen rundt
Jeg bestilte en stor
Jeg bestilte en stor, flot buket som skal være min brudebuket. Jeg skal have lavet en til min kærestes skjorte og vores børn kan få en lille buket, med satin bånd omkring. Jeg købte min brudebuket som evighedsbuket, da jeg gerne vil have den i en vase efter bryllup som et minde.
Så fine blomster 🌹
Så fine blomster 🌹! Jeg bestilte en evighedsbuket i mellem str til mors dags gave 🎁
Den afkom hurtigt og er så fin

Besvarelse fra Brivy
så smukke blomster der ser virkelig…
så smukke blomster der ser virkelig ægte ud, pynter så meget. Er så glad for mine & der var hurtig levering 😋

🌸 Smuk buket
🌸 Smuk buket – kæresten blev så glad!
Jeg gav “Charmende Pink Rose Blomsterbuket” til min kæreste, og hun elskede den! Blomsterne ser utroligt ægte ud, og kvaliteten er virkelig god. Perfekt som gave – og fedt at den holder meget længere end friske blomster. Kan varmt anbefales!

super oplevelse.
Igen en super oplevelse.
Bestilte en ny som skal bruges til gave, og den er lige så smuk udført som min egen.
Hurtig levering og smukt arbejde.

Besvarelse fra Brivy
Jeg har i dag modtaget den fantastiske…
Jeg har i dag modtaget den fantastiske smukke og elegante buket fra Brivy.
Den er ligeså smuk i virkeligheden og lever helt op til forventningerne.