Briters Anmeldelser 1.750

TrustScore 4 ud af 5

4,2

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Bestelling kwam doordrenkt door de allesreiniger aan.( spuitflacon was kapot) Wasstrips weg kunnen gooien. Telefonisch zijn ze niet te bereiken. Mail gestuurd ook geen reactie op en via mijn accou... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heb dit al meerdere keren besteld gehad. Geen plastic verpakking, of zwaar gesjouw met waspoeder. Bovendien neemt het weing ruimte in en daar bovenop een stralende schone en frisse was.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nadat een pakje helemaal kapot in mijn brievenbus zat ! Alles vol zeep 🥴 heb ik een nieuwe bestelling ontvangen . Bedankt Briters Ik heb fan van deze producten .. de vloeibare nu testen! Opmerkin... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

De (licht) bevuilde was is schoon! De strips ruiken lekker en het is handig in gebruik, geen gesmeer of geknoei meer. Ik moet het product nog proberen met gras/verf/sap vlekken. Jammer dat de geur... Se mere

Virksomhedsoplysninger

Om Briters

Skrevet af virksomheden

Wasstrips, wat zijn het eigenlijk en hoe werken ze precies? Wij leggen je uit wat Briters wasstrips zijn.

Maak samen met ons de switch naar de nieuwe manier van wassen. Door deze speciaal ontwikkelde techniek hoeven we geen poeder of vloeibaar wasmiddel meer te gebruiken en hebben we veel minder nodig dan voorheen. Dit komt doordat de wasmiddelstrips van Briters ultra geconcentreerde zijn.

Dit zorgt niet alleen voor veel minder vervoer, en daardoor ook veel minder CO2 uitstoot, maar ook voor veel minder plastic in ons afvalwatersysteem. In veel wasmiddelen die vandaag de dag nog steeds verkocht mogen worden zitten namelijk microplastics verwerkt. Deze piepkleine deeltjes worden niet tegengehouden door het zuiveringssysteem en komen uiteindelijk gewoon terecht in moeder natuur.

Bij Briters willen we dé nieuwe standaard worden als het gaat om wasmiddelstrips. Door flink te investeren in de ontwikkeling en productie van ons product kunnen we uiteindelijk de kosten lager maken voor iedereen en dit direct doorbereken naar de consument. Ons doel is dan ook om zoveel mogelijk mensen over te kunnen laten stappen naar Briters. Alleen samen kunnen we dit voor elkaar krijgen, help jij ook mee de overstap te maken?

Als enige op de markt verkopen wij onze wasmiddelstrips per 100 stuks waardoor we veel minder bezorgmomenten hebben en meer in één keer af kunnen leveren, het past eenvoudig door de brievenbus waardoor je niet perse thuis hoeft te zijn voor de levering.

Help ook mee aan een duurzame toekomst en stap over op de nieuwe manier van wassen met de wasmiddelstrips van Briters.

Naast de Briters wasstrips kan je bij Briters ook terecht voor andere plasticvrije producten. Als eerste heb je daar het handige bewaarblik van Briters. Hierin kan je tot wel 200 wasstrips opslaan. Hierdoor zullen ze langer houdbaar zijn en mooier opgeborgen. Het is niet alleen handig maar ziet er ook nog eens erg leuk uit.

Wil je ook je tandenpoetsen zonder hierbij plastic afval te hebben? Dan kan je vanaf nu ook gebruik maken van onze volledig plasticvrije tooth tabs van Briters. Deze speciaal ontwikkelde tablets doe je in je mond, bijt erop en poets je vervolgens je tanden met een natte tandenborstel. De rest blijf zoals het was, simpel en eenvoudig poetsen.

Een andere gewoonte die we vrijwel allemaal hebben is het wassen van onze haren. Ook voor deze plastic flessen shampoo hebben we een alternatief voor gevonden. Het zijn namelijk onze shampoobars, ook deze zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en worden in Nederland geproduceerd. In één verpakking zitten maar liefst 3 shampoobars, dit staat gelijk aan 9 flessen shampoo en het is praktisch even groot als 1 verpakking van 3 bars.

De komende tijd is Briters ook te zien op televisie bij RTL 4 bij Life is Beautiful. Bekijk alle afleveringen op zondag rond 12 uur en bekijk alle specials op onze eigen blogpost.

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 71 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Briters wasstrips en wasparfum

Briters wasstrips zijn erg fijn in gebruik, wassen schoon en lossen goed op. Ik vind het jammer dat er maar een lichte geur aan zit, zodat ik wasparfum moet toevoegen om geur aan het wasgoed te krijgen. Hierdoor moet ik toch plastic flessen met wasparfum kopen

Besvarelse fra Briters

Dank je wel Conny voor je review en het delen van je ervaring. Fijn om te horen dat de wasstrips prettig in gebruik zijn, goed schoon wassen en volledig oplossen. De lichte geur is een bewuste keuze, omdat we geurstoffen zo beperkt mogelijk willen houden op kleding en huid. We begrijpen tegelijkertijd heel goed dat je graag meer geur ervaart. Voor wie wasparfum toevoegt: onze wasparfums zitten in rPET-verpakkingen (gerecycled en recyclebaar), maar we snappen dat dit alsnog minder minimalistisch voelt. Je feedback nemen we zeker mee in hoe we ons assortiment verder ontwikkelen.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Handig deze strips

Handig deze strips. Ik had eerst zo mijn twijfels, maar ben ze steeds meer gaan waarderen en heb inmiddels m’n tweede bestelling gedaan.
Ik gebruik bij een volle trommel wel 2 strips omdat ik het idee heb dat de was anders niet voldoende schoon wordt, de was komt daarna ook fris uit de trommel.
De bestelling wordt vlot verzonden.

Besvarelse fra Briters

Dank je wel Ada voor je eerlijke review. Fijn om te lezen dat je na je twijfels de strips steeds meer bent gaan waarderen en zelfs al een tweede bestelling hebt geplaatst. Dat je bij een volle trommel twee strips gebruikt is heel normaal, trommelgrootte en vervuiling maken daarin veel verschil. Goed om te horen dat de was dan fris en schoon uit de trommel komt. Dank ook voor je feedback, dat helpt ons om duidelijker te blijven over gebruik en verwachtingen.

Lichtelijk terreur gesteld.

Gebruik nu denk een half jaar de strips, Maar bij bijna elke wasbeurt blijven er resten van de wasstrips achter, plakkende aan mijn kleding of als een snotbolletje. Je zou denken nieuwe formule, zoals op de verpakking staat dat dit probleem verholpen is, maakt ook niet uit of kort of lang programma is of 40°of 60°is.Ook de vlekkenspray werkt niet op vetvlekken, waardoor ik nu een kledingstuk heb waar deze zichtbaar blijft. Is beetje balen.

Besvarelse fra Briters

Dank je wel Vincent voor het delen van je ervaring. Dat klinkt oprecht frustrerend, zeker als je het product al langere tijd gebruikt. Resten van wasstrips die aan kleding blijven plakken is niet de bedoeling, ook niet bij onze huidige formule. Dit kan in sommige gevallen voorkomen bij zeer volle trommels, weinig water (eco-programma’s) of wanneer strips niet goed verdeeld worden in de trommel, maar dat neemt niet weg dat dit voor jou gewoon vervelend is geweest.

Wat betreft de vlekkenspray: die werkt goed op veel organische vlekken, maar is inderdaad minder effectief op oude of ingetrokken vetvlekken. Dat hadden we duidelijker mogen communiceren, begrijpelijk dat dit tegenvalt als je erop rekent.

We vinden het jammer dat dit jouw ervaring is geweest en lossen dit graag netjes met je op. Als je contact met ons opneemt, kijken we samen naar een passende oplossing.

Prima oplossing !

Ik heb fan van deze producten .. de vloeibare nu testen!
Opmerking voor briters : Wel goed stevig verpakken want de pompje kunnen afbreken door vervoer of pompjes apart erbij steken .

6. januar 2026

Besvarelse fra Briters

Dank je wel Jeannine voor je fijne review en je begrip! Vervelend dat het pakket zo is aangekomen, maar goed om te horen dat het snel is opgelost. Leuk dat je nu ook het vloeibare wasmiddel gaat testen 😊

Dank ook voor je opmerking over de verpakking, dat is een terechte en helpen­de suggestie. We nemen dit mee om transportschade in de toekomst verder te voorkomen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Mijn bestelling was heel snel binnen

Mijn bestelling was heel snel binnen, maar helaas totaal beschadigd in de post. Nadat ik deze klacht had gemeld werd adequaat actie ondernomen. Nu kon ik dus het nieuwe geconcentreerde wasmiddel gebruiken en mijn eerste ervaringen zijn zeer positief.

20. januar 2026

Besvarelse fra Briters

Dank je wel Wil voor je review. Jammer dat je bestelling beschadigd is aangekomen, maar fijn om te horen dat het snel en adequaat is opgelost. Goed om te lezen dat je eerste ervaringen met het geconcentreerde wasmiddel zo positief zijn, daar doen we het voor. :)

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

het is gewoon een goed product en…

het is gewoon een goed product en verminderd de liters sjouwwerk van plastic flessen ,die ook nog eens ruimte innemen en makkelijk omdat met flessen of dopjes je meestal knoeit.
en het helpt echt het mileu vindt ik.
bovendien denk aan de mensen die beven met een fles .ook de verpakking opzich wordt heel goed verzorgd .ik heb al meer dan een jaar hiermee gewassen dus alleen maar goede ervaringen

21. januar 2026

Besvarelse fra Briters

Dank je wel Conny voor deze mooie review en het delen van je ervaring. Fijn om te lezen dat je al meer dan een jaar met onze producten wast en zo tevreden bent. Minder gesjouw, geen geknoei en minder plastic, precies de redenen waarom we hiermee zijn begonnen. Dank je wel voor je vertrouwen en betrokkenheid.

Slechte klantenservice.

Slechte klantenservice.

Ik heb de fresh linen was strips gekocht en geprobeerd. Ze bevallen mij niet, dus netjes retour gestuurd. Pakket is sinds 9 januari binnen bij Briters en er wordt niet gereageerd of retour betaald.
Zou het fijn vinden als het snel en correct wordt afgehandeld.
Je stuurt het pakket zoals verwacht op eigen kosten retour, Retourbetaling zou toch niet zo lang hoeven duren, laat staan even fatsoenlijk reageren.

16. januar 2026

Beste Eltje,

Dank voor het delen van extra informatie. We zien dat de retour op 13 januari bij ons is verwerkt en op 18 januari is teruggestort. Hier staan normaliter 14 dagen voor en afhankelijk van de drukte kunnen we het sneller verwerken. Vervelend dat het iets langer heeft geduurd en onze excuses daarvoor.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zonder plastic kun je geen wasstrips maken.

Zonder plastic kun je geen wasstrips maken. Ik gebruik geen wasstrips meer. Gebruik het waspoeder van Ecover dan doe je pas iets voor het milieu.

14. januar 2026

Besvarelse fra Briters

Dank voor je bericht. Ecover-poeder gebruikt biopolymeren, dat is prima. Maar wasstrips gebruiken wateroplosbare polymeren die in de waterzuivering ook volledig kunnen afbreken en zelfs daarna in het oppervlaktewater. Het verschil zit dus minder in ‘polymeer versus biopolymeer’ en meer in zaken als dosering, transport en restbelasting. Poeder wordt vaak overgedoseerd en is zwaar en alkalisch, strips zijn vast gedoseerd en ultracompact. Beide zijn duurzamer dan klassiek vloeibaar wasmiddel, maar niet per se beter of slechter dan elkaar.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Nou op zich is het fijn de strips

Nou op zich is het fijn de strips, geen grote plastic flessen meer. En geen zwarte drab in je wasmachine.
Alleen er lijkt een filmlaag op het wasgoed te komen. Waardoor handdoeken en vaatdoekjes geen vocht opnemen. Is niet prettig . Daarom ga ik weer over op gewoon wasmiddel

12. januar 2026

Besvarelse fra Briters

Dat is gek en zou niet zo moeten zijn, zou je ons kunnen berichten? Dan kunnen we uitzoeken wat er precies misgaat.

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Geur is nauwelijks te ruiken na het…

Geur is nauwelijks te ruiken na het wassen en de overhemden boorden worden niet schoon net als erge sport vlekken zoals prut… ondanks vooraf in emmer weken. Ook schijnen de was strips toch nog plastic te bevatten

6. januar 2026

Besvarelse fra Briters

Dank voor het delen van je ervaring. We vinden het belangrijk om hier eerlijk over te zijn.

Onze wasstrips zijn ontwikkeld met een milde, laag-gedoseerde formule. Dat betekent dat ze anders werken dan traditionele vloeibare of poederwasmiddelen die vaak zwaarder geparfumeerd zijn en meer reinigingskracht “maskeren” met geur. Bij sterk vervuilde plekken zoals boorden, sport- of moddervlekken kan het daarom nodig zijn om vooraf een vlekkenspray te gebruiken of een hogere dosering toe te passen. Dat geldt overigens ook voor veel ecologische wasmiddelen.

Wat betreft de geur: we kiezen bewust voor een lichte geur die na het wassen niet overheerst of in kleding achterblijft. Dat wordt door veel mensen juist als prettig ervaren, maar we begrijpen dat dit persoonlijk is.

Over het punt “plastic”: onze wasstrips bevatten polyvinylalcohol (PVA). Dat is een wateroplosbaar polymeer dat volgens de huidige EU-definitie niet wordt gezien als microplastic en in water biologisch afbreekbaar is. Dit is ook bevestigd door onafhankelijke toetsing op basis van EU-regelgeving. We communiceren hier zo transparant mogelijk over, omdat we begrijpen dat het woord “polymeer” verwarring kan oproepen.

Mocht je willen, dan denken we graag mee over hoe je met jouw type was het beste resultaat kunt behalen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Toch een pluim voor Briters!

Na het zien van het tv programma Keuringsdienst van Waarde was ik flink teleurgesteld. Briters heeft nu een filmpje op TikTok geplaatst waarin duidelijk wordt uitgelegd dat niet alle wasstrips hetzelfde zijn. In KvW worden alle wasstrips over een kam geschoren. Dat vind ik niet helemaal eerlijk.
In de wasstrips van Briters zit aanzienlijk minder PVA. Ook worden deze in Europa geproduceerd dus beter controleerbaar en duurzamer dan alle anderen die in China worden geproduceerd. En daarnaast bevatten ook alle wasmiddelen die in de supermarkten worden verkocht plastics (waarschijnlijk nog veel meer)zo ook de folie die om vaatwastabletten zitten.
De enige manier om te wassen zonder plastics is, zelf je wasmiddel maken.
Briters verdient wat mij betreft een pluim, mede door het feit dat ze als enige KvV hebben uitgenodigd op het bedrijf, transparant zijn en nu als enige, niet terecht, alle negativiteit over zich heen krijgen.

5. januar 2026

Besvarelse fra Briters

Dank je wel Jeannette voor dit genuanceerde en eerlijke bericht. Dat waarderen we enorm :)

Je slaat de kern precies: in de uitzending zijn wasstrips als één categorie behandeld, terwijl er technisch en inhoudelijk grote verschillen zijn tussen merken. Wij gebruiken inderdaad aanzienlijk minder PVA dan veel andere wasstrips en produceren bewust in Europa, juist om controle, transparantie en duurzaamheid serieus te kunnen nemen.

Ook je vergelijking met andere wasmiddelen klopt: vrijwel alle gangbare wasmiddelen bevatten polymeren of plastics, vaak in grotere hoeveelheden, alleen zijn die voor consumenten minder zichtbaar. Dat maakt de discussie soms eenzijdig.

We vinden het belangrijk om open te zijn, daarom hebben we Keuringsdienst van Waarde ook uitgenodigd en zijn we transparant over onze samenstelling en keuzes. Dat dit niet altijd betekent dat alles zwart-wit is, blijkt nu wel.

Nogmaals dank voor je steun en het delen van dit bredere perspectief, ook voor andere lezers.

Goed product misleidende verkooppraktijken

Ik was al een tijdje met Briters en ben tevreden over het product.
Het vervelende vindt ik de niet eerlijke webshop. Geen overzicht van alle producten tegen eerlijke prijzen. Bij je aankoop wordt geprobeerd je een ander product te verkopen. Als je eenmaal betaald hebt proberen ze opnieuw een bijverkoop te doen maar tegen een vele lagere prijs. Dit soort verkooptrucs maakt het imago van het bedrijf niet eerlijk en transparant. Daardoor ga je ook twijfelen of de informatie over het product betrouwbaar is. Volgende keer stap ik daarom over naar een ander merk wasstrips.

30. december 2025

Besvarelse fra Briters

Dank je wel Yvonne dat je dit zo eerlijk benoemt, ook fijn om te lezen dat je tevreden bent over het product zelf.

Je hebt gelijk dat onze webshop werkt met upsells en aanbiedingen tijdens en na het afrekenen. Dat is een bewuste commerciële keuze, maar we begrijpen heel goed dat dit als verwarrend of zelfs oneerlijk kan aanvoelen, zeker als prijzen later lager blijken te zijn. Dat gevoel nemen we serieus, want transparantie stopt niet bij de ingrediënten, maar geldt ook voor hoe we verkopen.

Je feedback laat precies zien waar dat schuurt, en dat is iets waar we intern ook kritisch naar kijken. Vertrouwen is belangrijker dan een extra verkoop, en als dit afbreuk doet aan dat vertrouwen, dan moeten we daar iets mee.

Het gaat hier om tijdelijk acties die we aan bepaalde klanten aanbieden.

Dank je wel dat je dit deelt, dit soort feedback helpt ons om beter te worden, ook al is het soms confronterend.

Wast niet schoon

Wast niet schoon. Echte vlekken gaan er niet uit. Ook al gebruik ik meerdere strips. En ja mijn wasmachine is schoon!!! En na de recente ontwikkelingen ben ik er helemaal klaar mee. Zeker nu jullie ook nog manke vergelijkingen maken met Seepje!!!

20. december 2025

Besvarelse fra Briters

Dank je wel Mirjam dat je dit zo duidelijk zegt.

Het is vervelend om te horen dat de strips bij jouw was niet het gewenste resultaat geven. Bij zware vervuiling zoals ingedroogde vlekken, modder of sportvlekken kunnen wasstrips, ook die van ons, tekortschieten, zelfs bij een hogere dosering. Dat is een beperking van het type product en geen kwestie van een vuile wasmachine. We vinden het belangrijk om daar eerlijk over te zijn.

Wasstrips zijn vooral ontwikkeld voor dagelijkse was en lichte tot normale vervuiling. Voor hardnekkige vlekken werkt een aparte vlekkenspray of een ander type wasmiddel vaak beter. Dat betekent ook dat wasstrips simpelweg niet voor iedereen of elke was de juiste keuze zijn, en dat begrijpen we.

Wat betreft de vergelijking met Seepje: het doel was om aan te tonen dat in alle wasmiddelen plastic gebruikt wordt alleen in andere vormen, niet om andere merken weg te zetten maar juist om men meer bewust te maken. Als dat zo is overgekomen, dan nemen we die kritiek ter harte, vergelijken moet altijd zorgvuldig en fair gebeuren.

Het is jammer dat dit voor jou de grens is geweest, maar je feedback is duidelijk en terecht. Dit soort reacties helpt ons scherper te blijven over wat ons product wel en niet kan.

EDTA en haar impact op het milieu

EDTA en haar impact op het milieu

Terwijl de risico's van het gebruik van EDTA voor de menselijke gezondheid nog onduidelijk zijn, is de schadelijkheid van deze stof voor het milieu veel duidelijker. EDTA breekt zeer moeilijk af in de natuur. Na gebruik komt het in het afvalwater terecht, en van daaruit stroomt het naar rivieren, meren en zeeën, waar het metalen bindt en zo bijdraagt aan de verontreiniging van ecosystemen. Dit proces veroorzaakt langdurige problemen voor waterorganismen en kan hele voedselketens bedreigen.

Een van de belangrijkste problemen is dat EDTA zware metalen bindt, die vervolgens via natuurlijke wegen worden getransporteerd, wat verwoestende gevolgen kan hebben voor de biodiversiteit. Stel je een situatie voor waarin deze stof in waterbronnen terechtkomt – EDTA draagt gevaarlijke metalen met zich mee die dodelijk kunnen zijn voor vissen en andere organismen. Na verloop van tijd hopen deze metalen zich op, wat ook invloed heeft op andere schakels in de voedselketen, inclusief de mens.

Een andere zorgwekkende aspect van de schadelijkheid van EDTA is dat zodra de stof in de bodem terechtkomt, het grondwater kan vervuilen. Hierdoor wordt het gevaar niet alleen overgedragen op wilde dieren en planten, maar ook op menselijke drinkwaterbronnen. Dit probleem is zo significant dat in sommige landen wordt gediscussieerd over strengere regulering of een volledig verbod op het gebruik van EDTA in de industrie.

16. december 2025

Besvarelse fra Briters

Dank voor het delen van je zorgen over EDTA en de impact ervan op het milieu. Die zorgen zijn begrijpelijk, EDTA is inderdaad slecht biologisch afbreekbaar en daarom vermijden wij deze stof bewust.

Belangrijk om te verduidelijken is dat EDTA niet voorkomt in onze wasstrips. In onze formulering gebruiken wij geen EDTA of vergelijkbare persistente chelatoren. Voor waterontharding maken wij gebruik van citroenzuur, een biologisch afbreekbaar alternatief dat veel wordt toegepast in duurzame wasmiddelen.

Onze volledige ingrediëntenlijst is openbaar en transparant beschikbaar, zodat iedereen dit kan controleren. We vinden het belangrijk dat discussies over duurzaamheid gebaseerd zijn op de juiste productinformatie en gaan daar graag het gesprek over aan.

Dank voor het kritisch meedenken over milieueffecten.

Misleidend

Er zit wel degelijk plastic in, namelijkl PVA.
Dit is niet afbreekbaar en komt na de waterzuivering zo in ons grondwater.
Wat een misleiding en teleurstelling. Koop dit NIET.

1. december 2025

Besvarelse fra Briters

In de uitzending van Keuringsdienst van Waarde zijn alle wasstrips over één kam geschoren. Dat geeft een vertekend beeld. Uit het onderzoek waar zij naar verwijzen komt een gemiddelde van 60% PVA, maar onze wasstrips bevatten 10–15% PVA, een wezenlijk verschil.

PVA is geen “gewoon hard plastic” zoals PET of PE. Het gedraagt zich fundamenteel anders: het lost volledig op in water en valt niet uiteen in vaste microplastics. Oplossen is geen afbraak, maar het is wel een noodzakelijke stap vóór biologische afbraak kan plaatsvinden.

Belangrijk daarbij is dat niet alle PVA hetzelfde is. De afbreekbaarheid hangt af van het type PVA, onder andere van de hydrolysegraad en ketenlengte. Het PVA dat wij gebruiken heeft een hydrolysegraad van circa 88–89% en is getest volgens ISO 14851, een internationaal erkende test voor biologische afbraak in waterige systemen met actief slib. In deze testen is aangetoond dat ons specifieke PVA-type biologisch kan worden afgebroken bij 20–25 °C, dus niet alleen bij 60 °C.

Het bekende verdamp-experiment uit de uitzending laat zien dat oplossen geen afbraak is, maar het zegt niets over wat er gebeurt in een rioolwaterzuivering met micro-organismen. Daarvoor zijn juist gestandaardiseerde biologische testen nodig, die in de uitzending ontbreken.

Daarnaast ontbreekt een belangrijke vergelijking: hard plastic verpakkingen worden in de praktijk slechts voor circa 13% hoogwaardig gerecycled, niet voor 60%. De rest wordt verbrand, geëxporteerd of komt in het milieu terecht en blijft daar honderden jaren aanwezig. Dat is fundamenteel anders dan opgelost PVA, dat geen vaste deeltjes vormt en niet als microplastic ophoopt.

Tot slot: wij produceren onze wasstrips lokaal in Europa, zijn transparant over ingrediënten en claims, en blijven actief zoeken naar verdere verbeteringen. Kritiek is terecht, maar alleen als deze gebaseerd is op de juiste feiten en nuance.

Zit gewoon plastic in

Zit gewoon plastic in! Zie Keuringsdienst van waarde!

15. december 2025

Besvarelse fra Briters

Hierbij onze volledige reactie op de uitzending:

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Ik heb puur vaatwasmiddel gekocht

Ik heb puur vaatwasmiddel gekocht, maar deze krijgt de vaat zeer zeker niet schoon, erg teleurstellend

14. december 2025

Besvarelse fra Briters

Jammer om te horen, dit was puur als tester. Als je ons een mailtje stuurt met je resultaat krijg je het aankoopbedrag terug. Dank voor het delen

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Het vloeibare vaatwasmiddel

Het vloeibare vaatwasmiddel is waardeloos helaas. Ik heb nog niet 1 vaat schoon gekregen. Zonde van de fles die er nu maar staat. Helaas weer terug naar de dreft.

De wasstrips zijn super. Ik doe er vaak wel 1 extra in. Ik gebruik ze nu al meer als een jaar. En vooral de nieuwe geur is geweldig!!!

1. december 2025

Besvarelse fra Briters

Dankjewel, vervelend om te horen en fijn dat je ons geholpen hebt met het testen. Als je ons een mailtje kan sturen zullen we dit bedrag weer terugstorten op je rekening.

Groetjes Emma

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.