Bestelling kwam doordrenkt door de allesreiniger aan.( spuitflacon was kapot) Wasstrips weg kunnen gooien. Telefonisch zijn ze niet te bereiken. Mail gestuurd ook geen reactie op en via mijn accou... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Heb dit al meerdere keren besteld gehad. Geen plastic verpakking, of zwaar gesjouw met waspoeder. Bovendien neemt het weing ruimte in en daar bovenop een stralende schone en frisse was.
Nadat een pakje helemaal kapot in mijn brievenbus zat ! Alles vol zeep 🥴 heb ik een nieuwe bestelling ontvangen . Bedankt Briters Ik heb fan van deze producten .. de vloeibare nu testen! Opmerkin... Se mere
Virksomheden har svaret
De (licht) bevuilde was is schoon! De strips ruiken lekker en het is handig in gebruik, geen gesmeer of geknoei meer. Ik moet het product nog proberen met gras/verf/sap vlekken. Jammer dat de geur... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Briters
Skrevet af virksomheden
Maak samen met ons de switch naar de nieuwe manier van wassen. Door deze speciaal ontwikkelde techniek hoeven we geen poeder of vloeibaar wasmiddel meer te gebruiken en hebben we veel minder nodig dan voorheen. Dit komt doordat de wasmiddelstrips van Briters ultra geconcentreerde zijn.
Dit zorgt niet alleen voor veel minder vervoer, en daardoor ook veel minder CO2 uitstoot, maar ook voor veel minder plastic in ons afvalwatersysteem. In veel wasmiddelen die vandaag de dag nog steeds verkocht mogen worden zitten namelijk microplastics verwerkt. Deze piepkleine deeltjes worden niet tegengehouden door het zuiveringssysteem en komen uiteindelijk gewoon terecht in moeder natuur.
Bij Briters willen we dé nieuwe standaard worden als het gaat om wasmiddelstrips. Door flink te investeren in de ontwikkeling en productie van ons product kunnen we uiteindelijk de kosten lager maken voor iedereen en dit direct doorbereken naar de consument. Ons doel is dan ook om zoveel mogelijk mensen over te kunnen laten stappen naar Briters. Alleen samen kunnen we dit voor elkaar krijgen, help jij ook mee de overstap te maken?
Als enige op de markt verkopen wij onze wasmiddelstrips per 100 stuks waardoor we veel minder bezorgmomenten hebben en meer in één keer af kunnen leveren, het past eenvoudig door de brievenbus waardoor je niet perse thuis hoeft te zijn voor de levering.
Help ook mee aan een duurzame toekomst en stap over op de nieuwe manier van wassen met de wasmiddelstrips van Briters.
Naast de Briters wasstrips kan je bij Briters ook terecht voor andere plasticvrije producten. Als eerste heb je daar het handige bewaarblik van Briters. Hierin kan je tot wel 200 wasstrips opslaan. Hierdoor zullen ze langer houdbaar zijn en mooier opgeborgen. Het is niet alleen handig maar ziet er ook nog eens erg leuk uit.
Wil je ook je tandenpoetsen zonder hierbij plastic afval te hebben? Dan kan je vanaf nu ook gebruik maken van onze volledig plasticvrije tooth tabs van Briters. Deze speciaal ontwikkelde tablets doe je in je mond, bijt erop en poets je vervolgens je tanden met een natte tandenborstel. De rest blijf zoals het was, simpel en eenvoudig poetsen.
Een andere gewoonte die we vrijwel allemaal hebben is het wassen van onze haren. Ook voor deze plastic flessen shampoo hebben we een alternatief voor gevonden. Het zijn namelijk onze shampoobars, ook deze zijn gemaakt op basis van natuurlijke ingrediënten en worden in Nederland geproduceerd. In één verpakking zitten maar liefst 3 shampoobars, dit staat gelijk aan 9 flessen shampoo en het is praktisch even groot als 1 verpakking van 3 bars.
De komende tijd is Briters ook te zien op televisie bij RTL 4 bij Life is Beautiful. Bekijk alle afleveringen op zondag rond 12 uur en bekijk alle specials op onze eigen blogpost.
Kontaktoplysninger
Kraijenhoffstraat 137A, 1018RG, Amsterdam, Holland
- briters.nl/faq
- briters.nl
Har besvaret 71 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Briters wasstrips en wasparfum
Briters wasstrips zijn erg fijn in gebruik, wassen schoon en lossen goed op. Ik vind het jammer dat er maar een lichte geur aan zit, zodat ik wasparfum moet toevoegen om geur aan het wasgoed te krijgen. Hierdoor moet ik toch plastic flessen met wasparfum kopen

Handig deze strips
Handig deze strips. Ik had eerst zo mijn twijfels, maar ben ze steeds meer gaan waarderen en heb inmiddels m’n tweede bestelling gedaan.
Ik gebruik bij een volle trommel wel 2 strips omdat ik het idee heb dat de was anders niet voldoende schoon wordt, de was komt daarna ook fris uit de trommel.
De bestelling wordt vlot verzonden.

Lichtelijk terreur gesteld.
Gebruik nu denk een half jaar de strips, Maar bij bijna elke wasbeurt blijven er resten van de wasstrips achter, plakkende aan mijn kleding of als een snotbolletje. Je zou denken nieuwe formule, zoals op de verpakking staat dat dit probleem verholpen is, maakt ook niet uit of kort of lang programma is of 40°of 60°is.Ook de vlekkenspray werkt niet op vetvlekken, waardoor ik nu een kledingstuk heb waar deze zichtbaar blijft. Is beetje balen.

Prima oplossing !
Ik heb fan van deze producten .. de vloeibare nu testen!
Opmerking voor briters : Wel goed stevig verpakken want de pompje kunnen afbreken door vervoer of pompjes apart erbij steken .

Besvarelse fra Briters
Mijn bestelling was heel snel binnen
Mijn bestelling was heel snel binnen, maar helaas totaal beschadigd in de post. Nadat ik deze klacht had gemeld werd adequaat actie ondernomen. Nu kon ik dus het nieuwe geconcentreerde wasmiddel gebruiken en mijn eerste ervaringen zijn zeer positief.

Besvarelse fra Briters
het is gewoon een goed product en…
het is gewoon een goed product en verminderd de liters sjouwwerk van plastic flessen ,die ook nog eens ruimte innemen en makkelijk omdat met flessen of dopjes je meestal knoeit.
en het helpt echt het mileu vindt ik.
bovendien denk aan de mensen die beven met een fles .ook de verpakking opzich wordt heel goed verzorgd .ik heb al meer dan een jaar hiermee gewassen dus alleen maar goede ervaringen

Slechte klantenservice.
Slechte klantenservice.
Ik heb de fresh linen was strips gekocht en geprobeerd. Ze bevallen mij niet, dus netjes retour gestuurd. Pakket is sinds 9 januari binnen bij Briters en er wordt niet gereageerd of retour betaald.
Zou het fijn vinden als het snel en correct wordt afgehandeld.
Je stuurt het pakket zoals verwacht op eigen kosten retour, Retourbetaling zou toch niet zo lang hoeven duren, laat staan even fatsoenlijk reageren.

Besvarelse fra Briters
Zonder plastic kun je geen wasstrips maken.
Zonder plastic kun je geen wasstrips maken. Ik gebruik geen wasstrips meer. Gebruik het waspoeder van Ecover dan doe je pas iets voor het milieu.

Besvarelse fra Briters
Nou op zich is het fijn de strips
Nou op zich is het fijn de strips, geen grote plastic flessen meer. En geen zwarte drab in je wasmachine.
Alleen er lijkt een filmlaag op het wasgoed te komen. Waardoor handdoeken en vaatdoekjes geen vocht opnemen. Is niet prettig . Daarom ga ik weer over op gewoon wasmiddel

Besvarelse fra Briters
Geur is nauwelijks te ruiken na het…
Geur is nauwelijks te ruiken na het wassen en de overhemden boorden worden niet schoon net als erge sport vlekken zoals prut… ondanks vooraf in emmer weken. Ook schijnen de was strips toch nog plastic te bevatten

Besvarelse fra Briters
Toch een pluim voor Briters!
Na het zien van het tv programma Keuringsdienst van Waarde was ik flink teleurgesteld. Briters heeft nu een filmpje op TikTok geplaatst waarin duidelijk wordt uitgelegd dat niet alle wasstrips hetzelfde zijn. In KvW worden alle wasstrips over een kam geschoren. Dat vind ik niet helemaal eerlijk.
In de wasstrips van Briters zit aanzienlijk minder PVA. Ook worden deze in Europa geproduceerd dus beter controleerbaar en duurzamer dan alle anderen die in China worden geproduceerd. En daarnaast bevatten ook alle wasmiddelen die in de supermarkten worden verkocht plastics (waarschijnlijk nog veel meer)zo ook de folie die om vaatwastabletten zitten.
De enige manier om te wassen zonder plastics is, zelf je wasmiddel maken.
Briters verdient wat mij betreft een pluim, mede door het feit dat ze als enige KvV hebben uitgenodigd op het bedrijf, transparant zijn en nu als enige, niet terecht, alle negativiteit over zich heen krijgen.

Goed product misleidende verkooppraktijken
Ik was al een tijdje met Briters en ben tevreden over het product.
Het vervelende vindt ik de niet eerlijke webshop. Geen overzicht van alle producten tegen eerlijke prijzen. Bij je aankoop wordt geprobeerd je een ander product te verkopen. Als je eenmaal betaald hebt proberen ze opnieuw een bijverkoop te doen maar tegen een vele lagere prijs. Dit soort verkooptrucs maakt het imago van het bedrijf niet eerlijk en transparant. Daardoor ga je ook twijfelen of de informatie over het product betrouwbaar is. Volgende keer stap ik daarom over naar een ander merk wasstrips.

Wast niet schoon
Wast niet schoon. Echte vlekken gaan er niet uit. Ook al gebruik ik meerdere strips. En ja mijn wasmachine is schoon!!! En na de recente ontwikkelingen ben ik er helemaal klaar mee. Zeker nu jullie ook nog manke vergelijkingen maken met Seepje!!!

EDTA en haar impact op het milieu
EDTA en haar impact op het milieu
Terwijl de risico's van het gebruik van EDTA voor de menselijke gezondheid nog onduidelijk zijn, is de schadelijkheid van deze stof voor het milieu veel duidelijker. EDTA breekt zeer moeilijk af in de natuur. Na gebruik komt het in het afvalwater terecht, en van daaruit stroomt het naar rivieren, meren en zeeën, waar het metalen bindt en zo bijdraagt aan de verontreiniging van ecosystemen. Dit proces veroorzaakt langdurige problemen voor waterorganismen en kan hele voedselketens bedreigen.
Een van de belangrijkste problemen is dat EDTA zware metalen bindt, die vervolgens via natuurlijke wegen worden getransporteerd, wat verwoestende gevolgen kan hebben voor de biodiversiteit. Stel je een situatie voor waarin deze stof in waterbronnen terechtkomt – EDTA draagt gevaarlijke metalen met zich mee die dodelijk kunnen zijn voor vissen en andere organismen. Na verloop van tijd hopen deze metalen zich op, wat ook invloed heeft op andere schakels in de voedselketen, inclusief de mens.
Een andere zorgwekkende aspect van de schadelijkheid van EDTA is dat zodra de stof in de bodem terechtkomt, het grondwater kan vervuilen. Hierdoor wordt het gevaar niet alleen overgedragen op wilde dieren en planten, maar ook op menselijke drinkwaterbronnen. Dit probleem is zo significant dat in sommige landen wordt gediscussieerd over strengere regulering of een volledig verbod op het gebruik van EDTA in de industrie.

Misleidend
Er zit wel degelijk plastic in, namelijkl PVA.
Dit is niet afbreekbaar en komt na de waterzuivering zo in ons grondwater.
Wat een misleiding en teleurstelling. Koop dit NIET.

Zit gewoon plastic in
Zit gewoon plastic in! Zie Keuringsdienst van waarde!

Besvarelse fra Briters
Nooit meer overdoseren en daarmee geen dief van je eigen portemonnee
Ik vind het ideaal, omdat je nooit overdoseerd met je wasmiddel, en geeft goed gevoel dat je bijdraagt aan beter milieu!
Ik heb puur vaatwasmiddel gekocht
Ik heb puur vaatwasmiddel gekocht, maar deze krijgt de vaat zeer zeker niet schoon, erg teleurstellend

Het vloeibare vaatwasmiddel
Het vloeibare vaatwasmiddel is waardeloos helaas. Ik heb nog niet 1 vaat schoon gekregen. Zonde van de fles die er nu maar staat. Helaas weer terug naar de dreft.
De wasstrips zijn super. Ik doe er vaak wel 1 extra in. Ik gebruik ze nu al meer als een jaar. En vooral de nieuwe geur is geweldig!!!

Besvarelse fra Briters
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.