Bringly Anmeldelser

2,1

2 keer thuis gebleven op het bezorgmoment , maar geen bringly...3e keer mail dat ik het pakje kan halen op servicepunt post.nl (hoezo) 4 km van ons huis.

Het was voor mij de 2e keer dat ik gebruik maakte van Bringly. De eerste keer was ik vol lof! Jammer dat het nu zo'n tegenvaller was. De verpakking was helemaal gekreukt en de inhoud was daardoor bes... Se mere

Pakketje is niet bezorgd op 21-06-2024, geen track en tracé code, bezorger beweert tegen gall en gall om 22.45 en 23.45 nog bezorg pogingen gedaan te hebben, totaal ongeloofwaardig verder niets meer... Se mere

1. Softwarevirksomhed

Bringly is geen logistieke vervoerder maar een duurzaam verzendplatform dat webwinkels en vervoerders door heel Europa met elkaar verbindt. Door middel van onze duurzame en slimme verzendsoftwareoplossing ontzorgen wij de e-commerce en optimaliseren we je verzendoperaties op de meest duurzame en kosteneffectieve manier. Of je nu al een verzendcontract hebt of wilt profiteren van gereduceerde tarieven, Bringly zorgt voor de meest optimale e-commerce bezorgervaringen. Wij nemen al het logistieke gedoe uit handen met onze software: betaal minder, verzend duurzamer, en focus op je klanten.

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

2 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Prima levering

Prima levering. Netjes aan de deur gezet en de bezorger wachtte bij de fiets tot ik de deur open deed. Zei netjes: ,,Pakketje voor *naam*.

20. januar 2021

De bezorger kwam eerder dan verwacht

De bezorger kwam eerder dan verwacht. Ik herkende hem als "fietsbezorger" en dat gaf me een goed gevoel; de laatste maanden bijna dagelijks een busje voor de deur en al deze bezorgingen bij mij, maar ook bij anderen, zorgt natuurlijk voor veel extra CO2-uitstoot. Vandaar dat ik blij was toen ik zag dat de bezorging milieuvriendelijk is verlopen.

Teleurstellend!

Bezorgster was aardig, maar zeer gehaast en in mijn tas met bestelde spullen zat een grote scheur en miste daardoor een product!!😠 heel vervelend, moest er zelf weer achteraan bellen met veel ongemak!

Prima bezorging

Prima bezorging, sneller dan verwacht, vriendelijke bezorger. Hij was op de "bezorgfiets" en zelfs het slechte weer maakte hem niks uit.

Supergoed service

Supergoed service, er werd echt gecontroleerd of het adres klopte en niet zomaar neergezet. Had ook nooit verwacht dat ik dezelfde dag als het bestellen mijn producten al zou ontvangen, dus dat was helemaal een verrassing!

19. januar 2021