Brillebaren Anmeldelser 11

2,6

2,6

Under middel

Forsamlingssted for nepo-babyer

Forsamlingssted for nepo-babyer. Både mhp arbejde og design.
Vi var derinde for at få lavet en hurtig syns-test, hvor man kigger ind i en maskine for at se evt bygningsfejl og syns-styrke. En bebrillet blond lav trunte med en stor mund og udstående overlæbe, tøvede i personale døråbningen, og da hun endelig små tøvende kom hen og spurgte hvad hun kunne hjælpe med, blev hun efter svar meget fnisende og svarede prompte at det kunne de ikke. Og at vi skulle bestille tid. Selvom en anden medarbejder svarede at jo det kunne de da godt, hvis det bare er den hurtige af dem.

Vi tog til en anden optiker, det tog dem fem minutter. Og vi spurgte om det krævede en speciel uddannelse for at aflæse det lap papir, der kom ud af maskinen. Det gjorde det ikke.

Vi tog til en tredje optiker og spurgte om det samme, fik samme svar.

Tog tilbage til brillebaren næste dag, hvor en af ledelsen Stine, var der. Blonde brille bredflap fniser nervøst, og spørger om hvorfor vi overhovedet er kommet tilbage... Jeg forklarer Stine om oplevelsen, hun svarer at det er kun en gammel mand der arbejder ved brillebaren der kan betjene maskinen og aflæse den. Og siger at det er ulovligt at optage vores samtale selvom jeg er med i samtalen. Jeg beder hende om at bevise at det er ulovligt. Hun/Stine klapper i som en østers.

Deres designs eller mangel på samme er et godt spejlbillede på deres service og ledelse. Forvildet og indskrænket.

17. december 2025

Den fineste betjening

Besøgte Brillebaren i Rosengårdscentret for at købe solbriller til i gave min søn. Vi fik den fineste betjening af søde kompetente medarbejdere som sågar skiftedes til at prøve brillerne så vi kunne se hvilke der var flottest. Det viste sig senere at min søn fik to par af samme slags og heller ikke her var der nogen problemer overhovedet med at få penge retur - super butik - vi kommer helt sikkert igen !

13. juni 2024

Fik i dag rettet en gammel brille ub.

Fik i dag rettet en gammel brille ub.
- selvom min brille ikke var købt i butikken.
Venligt personale - som tog sig tid til også at fortælle/forklare om diverse brilleglas - og hvorfor der er prisforskel på disse.
Overvejer at komme igen når jeg skal have nye briller.

24. januar 2024

Fantastisk service

Fantastisk service, og kvalificeret personale som vægter lægefaglighed højere end salget af produktet. Er kommet hjem med brller jeg kan føle mig selvsikre i.

12. december 2023

Topkarakter til Brille Baren!

Havde en fantastisk oplevelse hos Brille Baren! Personalet var venligt og professionelt. De hjalp mig med at finde de perfekte briller med glidende overgange, som virkelig gør en forskel. Hele processen var let og behagelig. Kan varmt anbefale Brille Baren - fem stjerner fra mig!

1. december 2023

Jeg var inde i butikken i dag

Jeg var inde i butikken i dag. Jeg prøver 2 sæt briller, hvor jeg synes om det ene par, men grundet arbejde har jeg lidt travlt. Jeg spørger medarbejderen om hun vil kunne skrive navnet på brillerne, så jeg kan få min veninde til at købe dem for mig, men hun svarer mig med en flabet attitude, at det vil hun ikke. Hun mener jeg vil have navnet for at bestille dem til en billigere pris på nettet. Jeg synes godt nok det er dårlig service. Jeg vil hverken købe briller der igen, eller gå derind.

8. juni 2023

Dårligt produkt

Dårligt produkt, dårlig teknikker og dårlig service.
Jeg er en skuffet kunde af et par nye briller, som aldrig kommer til at blive brugt...

9. april 2023
Vis anmeldelser på alle sprog (11 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto