Brightlux Anmeldelser 12

1,9

1,9

Under middel

KØB IKKE LAMPER FRA BRIGHTLUX

KØB IKKE LAMPER FRA BRIGHTLUX.
De reklamerer med gode lamper med godt og holdbart lys, men sandheden er, at det er billigt bras som du helt sikkert kunne købe billigere og muligvis bedre hos Temu. Kontakter du kundeservice vil du blive mødt af uhøflig service som ikke har intentioner om at hjælpe. Er man utilfreds kan man på egen regning sende produkterne tilbage til Kina, som vil koste mere i forsendelse end produktet.

22. december 2025

Stop op og tjek andre butikker

Nok den i særklasse ringeste netbutik jeg har oplevet til dato. Pivringe info, ekstrem leveringstid og absolut en ikke eksisterende kundevenlig betjening.
Returordre koster mere end produktet.
Min anbefaling er at du holder dig fra denne type unik og i stedet ser på ko kurserne butikker.

29. november 2025

Til trods for navnet og websiden med…

Til trods for navnet og websiden med norsk tekst, så er Brightlux ... kinabras. Og fornøjelsen af elendigt designet og billigt bras får du allerede, når dine lamper ankommer (efter mere end 14 dage i transit). De er tydeligt billige, giver et svagt, halvfesent lys og er virkelig ikke imponerende - og til trods for de to ophæng med klister på, så faldt min allerede ned efter en uge.

En uge senere stoppede den med at virke - og jeg troede, i min enorme uvidenhed, at den bare skulle have strøm igen, men den er stendød. Som i ingen respons overhovedet.

Ser du reklamen og tænker "Wow, det er billigt", så skal du bare vide, hvorfor det er billigt. Brightlux er det rene skrald. Der er absolut ingen grund til at hælde penge efter konceptet.

17. november 2025

Titel: Skuffende produkt og meget besværlig returproces

Titel: Skuffende produkt og meget besværlig returproces
Jeg købte to BrightLUX trådløse LED-lamper via deres danske hjemmeside, hvor de blev markedsført som lamper, der blot skulle oplades ”en gang imellem”. I praksis holder batteriet kun meget kort tid, og lamperne skal nærmest være tilsluttet strøm hele tiden for at fungere. Det svarer ikke til forventningerne eller markedsføringen.
Da jeg henvendte mig for retur og refusion, fik jeg besked om, at jeg selv skal sende varerne til Kina for egen regning, og at jeg bærer ansvaret for transporten. Det er en meget besværlig returproces for et produkt købt på en dansk hjemmeside i danske kroner.
Jeg oplever, at kundeservice henviser til betingelser, som gør det svært at udnytte sin fortrydelsesret, og tonen i kommunikationen var desværre mere afskrækkende end hjælpsom.
Jeg håber virksomheden fremover vil sikre mere realistisk produktinformation og en returproces, der er fair og i tråd med almindelige forventninger for danske kunder.

28. oktober 2025

Dårlige produkter

Dårlige produkter. købte ledlys med batteri. Lyser ikke ret meget og så kan de holde strøm en uge selv om der er sensor så de slukker selv igen når der ikke er bevægelse.

19. september 2025

Dårlig service

Dårlig service, hold jer langt væk fra firmaet. Vi har modtaget en vare, hvor sensoren ikke virker, vi skal jeg sende varen retur til østen. Dårlig dårlig service

1. oktober 2025

Falsk markedsføring

Bestilte 3 led lys til under skabet, det tog tid, kom fra Kina og ligner til forveksling dem fra SHEIN, de skulle kunne holde op til 3 mdr på en opladning. Så hvis mindre end 20 timer er en fortolkning af dette så passer det vel. Men syntes godt nok det er falsk markedsføring når de ikke kan holde strøm i mere end 20 timer selv når der er helt slukkede. Fortryder så meget mit køb og advarer gerne andre når deres reklame dukker frem på Facebook. Føler mig snydt af h til. De svarer så heller ikke på reklamationen så hold jer helt væk fra dem

OPDATERING:
Har lige fået svar tilbage at jeg selv skal stå for retur porto, men ifølge købeloven skal sælger, hvis varen er defekt, betale for retur. Har derfor sendt denne lov til firmaet, som jo har adresse i Kina, og fortalt at de skal betale returfragt ellers kan de blot tilbagebetale mig købsprisen. Gør de ikke dette må sagen overgå til forbrugerombudsmanden

28. september 2025

Ingen stjerner til dette firma

Ingen stjerner til dette firma. Købte ledlys til under løkkenskabe. Skulle kunne holde længe
Under 1 dag. Har skrevet. Kan sendes retur til Kina. Hvad mon det koster. En frækhed uden lige.
Sælg noget skidt og så skal man betale det dobbelte i porto for at få sine penge tilbage. Og får man det? Hold kæft hvor er det smart

27. september 2025

Elendig service

Købte led lys til under vores køkkenskabe. Troede det var en dansk side i købs øjeblikket og glemte at undersøge nærmere. Jeg skrev til dem 20 minutter efter købet, skrev jeg at jeg vil annullere ordren. De svarede 2 dage efter og endda 2 timer efter pakken var sendt. Svaret lød, at de kunne de ikke nå at annuller. Oveni købet, så fik jeg at vide, der vil blive pålagt 300kr. I gebyr, hvis jeg ikke afhentede pakken i pakkeshop. Det hele bliver sendt fra
Kina i en Temu pose. De var ikke en gang pakket forsvarligt ned.. den ene af lysene var lidt bananformet. Jeg vil holde mig langt væk fra den "webshop"

21. september 2025
Vis anmeldelser på alle sprog (12 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto