Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Kristof Bouchez. Vanaf het eerste contact verliep alles vlot, professioneel en transparant. De communicatie was duidelijk en we werden steeds... Se mere
Wij zijn ontzettend tevreden over de samenwerking met Kristof voor de verkoop van onze woning. Vanaf het eerste contact werden we professioneel en vriendelijk begeleid. Kristof nam de tijd om alle... Se mere
Heel goed geholpen door Kristof. Bij de aankoop van onze eerste woning – een grote en spannende stap – konden we steeds bij hem terecht met al onze vragen. We kregen telkens een vriendelijk en duideli... Se mere
Heel ontevreden! Te weinig kennis over de woning die ze verkopen, enige die telt is snel geld verdienen, gebreken verzwijgen, veel praatjes maken, leugens. Geen tijd geven om goed na te denken. Alles... Se mere
Een snelle en vlotte verkoop van je woning, dat is onze Bricx-belofte! Bricx Vastgoed is een erkend vastgoed-kantoor en staat garant voor een zeer persoonlijke en uiterst degelijke service. Jarenlange ervaring heeft ons gemaakt tot wie we nu zijn, een gepassioneerd team van trotse home ambassadors boordevol commercieel talent. Onze focus is gericht op een eerlijke en transparante samenwerking met alle partijen.
Gistelse Steenweg 291, 8200, Brugge, Belgien
- 050 81 67 67
- info@bricx.be
- bricx.be
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jens deed het echt voortreffelijk en…
Jens deed het echt voortreffelijk en was correct in zijn afspraken ,gaf voldoende uitleg,en altijd bereikbaar..uit eindelijk was mijn huis binnen de week verkocht...ook dank aan baas Phillippe ..merci voor alles.
Vd Abeele Erwin
Brent
Beste Brent, de samenwerking met je was super. Vlotte, correcte samenwerking. We konden je op elk moment bereiken om informatie te bekomen.
Super tevreden over de vlotte verkoop…
Super tevreden over de vlotte verkoop met Kristof voor de verkoop van mijn appartement in Assebroek. Ik zou zo meteen terug met Bricx in zee gaan.
Een vlotte samenwerking
Dankzij Guillaume is onze woning vlot verhuurd. We zijn uiterst tevreden over de vlotte communicatie en efficiënte afhandeling van het dossier.
Kristof
Beste, Kristof heeft ons super informatie gegeven en de kopers met resultaat
Zéér vriendelijke man, behulpzaam en blijvend bezorgd.
Top. Groetjes. Anne en Didier Samyn-Couwenberg
Op Bricx kan je bouwen!
10 jaar geleden deed onze familie een eerste keer beroep op de diensten van Bricx voor de verkoop van het huis van mijn grootouders. We werden prima geholpen door Kristof.
Eind vorig jaar beslisten mijn ouders hun huis in te ruilen voor een appartement. Ditmaal was het Guillaume die met veel enthousiasme en drive aan de slag ging mét resultaat.
Bricx is een professioneel team dat ontzorgt, op Bricx kan je bouwen!