Meget god og fin levering og meget hurtigt selv med den afstand til Spanien 🇪🇸🇩🇰 - tak for handelen 👍☀️👍

Fin overskuelig hjemmesidehjemmeside, nemt at bestille. Tog lidt tid ift. forsendelse, men Ok da varerne blev sendt fra Spanien. Sammenklappeligt bord og lille sammenklappelig grill, er i meget god k... Se mere

1. Gør det selv-butik
  2. Marked for byggematerialer

Bricoinn is an online retailer specialized in your DIY and home store. You can find everything you need to decorate your terrace and garden for maximum comfort while enjoying the outdoors or when you are planning a new interior design or decoration. The Bricoinn team is highly competent and is dedicated to helping every customer to get the most enjoyment from their hobby, no matter their age, skill or experience. Bricoinn’s range is large and comprehensive, featuring many leading international brands such as Gardena, Ibili, Bosch, Karcher and Fagor. The online shop stocks sets of chairs and tables, awnings, greenhouses, pools, sun loungers, pergolas and tents as well as garden machinery such as lawn mowers, chainsaws, garden blowers and shredders. All of Bricoinn's top quality products are sold at the best possible price, with further discounts available via exclusive sales and offers. The Bricoinn team offers top quality customer service and online support. Bricoinn is one of the 18 stores of the Tradeinn group featuring a 30,000m2 main logistics centre, with over 2,600,000 legitimate products and over 10,500 trusted brands available to ship to over 180 countries around the world with fast delivery times and a 30-day returns policy. Shipping & secure payment! Visit us today at www.bricoinn.com

4,2

God

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 24 timer

Super tilbud

Det er første køb jeg har gjort, men kan kun anbefale bricoinn.

23. januar 2026

Dear,

Thank you for taking the time to share your comments about your experience with us. We are very happy to have been able to serve you in the best way.

This type of feedback allows us to identify what we are doing well and in what aspects we should work to improve the experience of our customers. Therefore, we greatly appreciate your feedback!

Feel free to contact our customer service team by emailing support@tradeinn.com with any concerns or comments.

Thanks and best regards,

Meget god og fin levering og meget…

15. januar 2026

Hej,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en så positiv anmeldelse. Din feedback er afgørende for løbende forbedringer.

Hurtig levering 😃

3. december 2025

Hello,

We greatly appreciate the purchase made and your time taken to leave us a review.

super perfekt

19. november 2025

Go Handel

Go Handel, Denmark

2. december 2025

Hurtig og effektiv handel

Hurtig og effektiv handel. Fin service

26. september 2025

Hav en god dag!

playmarket go + en lækker og smart…

playmarket go + en lækker og smart "rullemarie" til indkøbsturen, der er plads til alle mine indkøb, en stor kølelomme, plads til paraply og evt. små ting. Farven er unik trafiksikker rød + prisen er aldeles fordelagtig har sparet 900 kr, de penge kan bruges til noget andet :-)
jeg kan klart anbefale Bricoinn.com - god kundeservice, sober levering og gode produkter:-)

17. september 2025

Fin overskuelig hjemmesidehjemmeside

Fin overskuelig hjemmesidehjemmeside, nemt at bestille. Tog lidt tid ift. forsendelse, men Ok da varerne blev sendt fra Spanien. Sammenklappeligt bord og lille sammenklappelig grill, er i meget god kvalitet.

31. juli 2025

Hej,

Vi sætter stor pris på dit køb og din tid til at give os en anmeldelse.

Hav en dejlig dag!

Med venlig hilsen,

Mus eller rotter tog ikke det

Mus eller rotter tog ikke det. Ikke spist det.selv om jeg har ikke rørt ved det, når jeg sat det på vej til dem. Tidligere brugte jeg nogen andre, virkede godt nok. Med det samme blev taget og virkede. I en periode var jeg fri af dem.

31. juli 2025

Guten Morgen,

Es tut uns sehr leid, dass unser Service Ihre Erwartungen nicht erfüllt hat.

Um uns kontinuierlich zu verbessern, möchten wir den Vorfall gerne prüfen. Bitte senden Sie uns Ihre Bestellnummer. Wir werden Ihren Fall gerne prüfen.

Wir bitten um Ihr Verständnis.

Mit freundlichen Grüßen...

Det var helt fint selv om jeg kvarede…

Det var helt fint selv om jeg kvarede mig og købte den forkerte stang så jeg kommer til at købe en der er længer men varen kom hurtigt
Mvh. Leif
PS husker IKKE lige daton men ca det 16-7

16. juli 2025

Hej,

Vi sætter stor pris på dit køb og din tid til at give os en anmeldelse.

Hav en dejlig dag!

Fungerer helt efter bogen

Fungerer helt efter bogen. Da min vare blev leveret igennem PostNord var tiden fra min bestilling til pakken var leveret 13 dage, hvilket svarer til min forventning.

1. juli 2025

alt ok

alt ok leveret til tiden

6. maj 2025

Hej,

Vi sætter stor pris på købet og din tid til at give os en anmeldelse.

Hav en vidunderlig dag!

Venlig hilsen,

Det kom lige til tiden

27. februar 2025

Hej,

Vi sætter stor pris på købet og din tid til at give os en anmeldelse.

Hav en vidunderlig dag!

Venlig hilsen,

Hurtig og god service

19. november 2024

Vi sætter stor pris på dit køb og den tid det tager at give os en anmeldelse.

Din mening er meget vigtig for os og hjælper os til løbende at forbedre os. Nyd dit køb!

Very good

Very good . Thanks

15. november 2024

Hello,

We really appreciate your purchase made and the time taken to leave us a review.

Your opinion is very important to us and helps us to improve continuously. Enjoy your purchase!

Have a great day!

super

super hurtig go vare

4. november 2024

Udmærket

Købte som førstegangskunde 2 slibetallerkener til Bosch excentersliber for at se firmaets kvalitet, den forholdsvis lave score på Trustpilot til trods.
Resultat:
Acceptabel pris (matcher Proshop.dk)
Højt informationsniveau.
Meddelt forventet levering mellem 23/9 - 25/9 og varerne er meddelt afsendt fra firmaet d. 21/9. Varerne blev dog først modtaget tidligt om morgenen d. 26/9, men da det formentlig skyldes manglende aftaleoverholdelse fra transportørens side, indgår det ikke i vurderingen.
De leverede varer er originale Bosch 2 608 601 169.

26. september 2024

God pris og hurtig levering 👍

20. juni 2024

Ingen anbefaling herfra!!

Jeg modtog min LED fireplace, pakkede den ud og glasset var smadret. Jeg kontaktede så deres kundeservice som ikke var til nogen hjælp. Nu er der gået 14 dage og de har stadig ikke vendt tilbage. De kan ikke anbefales og jeg handler der aldrig igen!!

16. marts 2024

Hej Lena,

Vi beklager virkelig ulejligheden. Del venligst din forespørgsel sammen med dit ordrenummer ved at skrive det samme til support@tradeinn.com. Vi vil gøre vores bedste for at konkludere. Hav en god dag.

Har ingen ordre bekræftelsen fået men…

Har ingen ordre bekræftelsen fået men pengene er allerede blevet trukket, jeg tror det er et svindler firma da jeg ikke kan komme i kontakt med dem. Købte vare for 279kr nogle filter til Xiaomi vanddispenser til katte.

5. februar 2024

Hej Rene,

Vi er meget kede af at høre, at vores service ikke levede op til dine forventninger.

Vi vil gerne minde dig om, at vores kunders oplevelser er meget vigtige for os.

Derfor har vi undersøgt din sag.

XIAOMI BHR6148GL Pet Drinker Filter Set White One Size

2024-02-15 17:10:00 DELIVERED FREDERICIA, 7000, DK DELIVERED

Vi har også taget hensyn til dine kommentarer og videresendt dem til den relevante afdeling for yderligere at forbedre og højne kvaliteten af ​​vores tjenester.

Undskyld for ulejligheden.