1. Legetøjsbutik
  2. Gavebutik

Vind hier de leukste LEGO® sets voor jong en oud! LEGO®, DUPLO®, Architecture, BrickHeadz™, City, Creator 3-in-1, Creator Expert, DOTS, DC Super Heroes, Friends, Harry Potter™, Hidden Side™, Ideas, Marvel Super Heroes, Minecraft™, NINJAGO®, Speed Champions, Star Wars™, Technic™ & Specials. * Altijd scherp geprijsd! * Gratis bezorging in Tilburg e.o. * Iedere week 9 WEEK DEALS!

3,2

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Oplichting

Op 25 januari 2026 heb ik via de website van Bricks-it een bestelling geplaatst van EUR 104,95. Na 4 weken heb ik mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. Ik heb de webwinkel inmiddels meermaals een e-mail gestuurd, met vragen over mijn bestelling, maar ik krijg geen enkele reactie en bovendien blijkt de webwinkel telefonisch onbereikbaar. Inmiddels heb ik aangifte gedaan van oplichting en heb ik een melding gedaan bij de Autoriteit Consument & Markt.

22. februar 2026

Hele snelle levering

Hele snelle levering. Snel bereikbaar toen dachten dat er een onderdeel ontbrak. Dat bleek in de zijkant van de doos verstopt. Prettig telefonisch gesprek, en gevonden!

26. september 2024

Bricks It in Tilburg is een paradijs voor Lego-liefhebbers

Bricks It in Tilburg is een paradijs voor Lego-liefhebbers met uitstekende klantenservice. De vriendelijke eigenaar verwelkomt bezoekers met een glimlach en biedt hulp bij alle Lego-behoeften. De winkel heeft een breed assortiment. De eigenaar is behulpzaam en meedenkend, altijd bereid om te helpen. Voor Lego-fans op zoek naar een vriendelijke winkel met een ruime keuze, is Bricks It een absolute aanrader.

25. september 2023

Enorm goede service!

Hele goede service! Ik ben telefonisch enorm goed geholpen door Marcel. Hij was ontzettend lief, leuk en behulpzaam! ‘S avonds besteld en volgende dag was het al op de post! Ik ben heel tevreden over de gehele ervaring en ik werd meteen vrolijk toen ik in de dhl track en trace nog een leuk berichtje zag staan. Heel erg bedankt. Mijn Darth Vader is nu helemaal compleet :) Ik kom zeker terug in de toekomst!

24. oktober 2022

Super snel!

15.00 besteld in Tilburg, 18.00 hadden we het al in huis. Dat is boven verwachting snel. Daarnaast ook nog eens een scherp prijsje. Top service!

20. august 2022

Prima service

Prima service. Altijd snel antwoord op vragen en handig zo dicht bij huis die LEGO winkel

7. august 2022

Beste W.Nijssen,
Altijd fijn als we jullie weer mogen verblijden met een leuke set!

Prima in orde.

4. august 2022

Beste Onno,
Fijn om te vernemen!
Wellicht tot een volgend keer, dan zijn wij u graag weer van dienst!

Service Bij Bricks-It is altijd prima

Service Bij Bricks-It is altijd prima. Vriendelijk, behulpzaam, en de prijzen zijn ook nog eens goed. Ik kom er vaker en graag.

4. august 2022

Beste luudje1967,
Bedankt voor de fijne terugkoppeling!
Altijd gezellig als we elkaar weer treffen!

Toffe Lego winkel

Het Personeel is zeer vriendelijk, behulpzaam en meedenkend. Groot assortiment van alle soorten Lego voor jong en oud. Het is voor elke Lego liefhebber een aanrader.

3. august 2022

Beste Victor,
Hartelijk dank voor de leuke reactie.
Altijd gezellig om je te begroeten in onze shop!

Al diverse malen producten besteld

Al diverse malen producten besteld, zeer klantvriendelijk en goed advies. Snelle bezorging en ook leuke shop. Meer als de moeite waard. TOP!!!!

1. august 2022

Besvarelse fra Bricks-it

Beste Erica, bedankt voor de leuke reactie!!!
Graag weer tot de volgende keer! 😊

Great shop

Great shop. Good choice of sets available all time for reasonable price.
Owner is real Lego passionate, always happy to share his knowledge and give some good advise or tips.

20. juli 2022

Thank you very much!
Always a pleasure to welcome you in our shop!

Zeer betrouwbaar

Betrouwbaar, goede prijzen, topservice! Binnen tilburg kwam de eigenaar het dezelfde avond nog bezorgen. Ik raad deze zaak iedereen aan!

17. juli 2022

Beste Thijs,
Bedankt het delen van jouw ervaring.
Wederom graag gedaan...
Heel veel bouwplezier en tot de volgende keer!

Zo hoort het!

Een geweldig bedrijf met een hele goede service, nette eigenaar en hele nette prijzen. Al een aantal keer iets besteld, super netjes geholpen!

9. juli 2022

Beste Kevin,
Super fijn om te vernemen... wederom weer graag gedaan en tot de volgende keer!!!