De set zat in een handige box waarin de steentjes weer in kleinere doosjes zaten per kleur. Alles verliep vlot en voor onze zoon was het een leuke bezigheid tijdens de vakantie!
Se, hvad kunderne siger
Dit was de tweede keer dat we bij Brick Fun LEGO huurden en we waren opnieuw heel tevreden. De pakketten waren in prima staat en de service was vlot en flexibel.
Alles was tiptop. Wel opvallend dat er toch wel wat stukken ontbraken (ong 10 stuks), procentueel weinig, maar wel heel vervelend als je aan het bouwen gaat.
Heel last minute nog een set gehuurd om de vrije week na de examens een fijne invulling te geven. Snelle reactie, vlot contact. Alles prima geregeld. Blokken zijn duidelijk gesorteerd per kleur en z... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Brick Fun verhuren we grote Lego sets, en heb je de keuze uit een ruim aanbod aan sets. Via de website heb je in enkele kliks je favoriete set gereserveerd en kan je aan de slag. Het bouwen van zo’n Lego set staat garant voor vele uren bouwplezier, dit voor jong en oud. Ideaal voor tijdens de vakanties of een regenachtig weekend. De sets kan je ophalen in Deinze, maar we leveren ook in een straal van 15 km (mits een vergoeding). Woon je in Oost-Vlaanderen of West-Vlaanderen, dan kan je zeker bij ons terecht voor het bouwen van je favoriete Lego set!
Kontaktoplysninger
Vijfbundersstraat, 3, 9800, Deinze, Belgien
- info@brickfun.be
- brickfun.be
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Vlotte en aangename ervaring
Goedkope manier om legosets te bouwen zonder aan te kopen
Alles prima in orde en correct
Alles prima in orde en correct
Zeer leuk samen bouwen met onze kleinzoon
Alles was tiptop
Vlotte reservering
Vlotte reservering, communicatie en afhandeling. En heerlijke sets voor de kinderen (en stiekem ook mama) om te bouwen tijdens de vakanties!
Lego avontuur
Ben tevreden van hoe alles goed verdeeld is in de boxen, heb al de Pokemons, de boomhut gemaakt, nu zal ik de Notre Dame van Parijs maken, de Pokemons waren compleet, de boomhut waren er een paar accesoirtjes tekort de boom en de hut waren compleet, nu nog zien wat de Notre Dame doet, hebben ook een goeie samenwerking om het terug brengen of meenemen van de boxen, eigenlijk ben ik heel te vreden, groetjes
Heel lieve ,begripvolle mensen
Heel lieve ,begripvolle mensen, we zijn erg tevreden 🙏☘️
Bestelling verliep gewoon vlekkeloos
Bestelling verliep gewoon vlekkeloos. Meer hoeft er niet gezegd worden.
snelle reactie ,persoonlijke benadering…
snelle reactie ,persoonlijke benadering , duidelijke communicatie
Goede service en correcte afspraken!
Goed geregeld bedankt!

Besvarelse fra Brick Fun
Ideaal voor verjaardagsfeestjes
Ik koop hier graag cadeaubonnen voor verjaardagsfeestjes. Zeer goede communicatie en snelle levering van de cadeaubonnen via email. We huren hier ook regelmatig zelf iets en dat verloopt ook altijd heel vlot. De sets zijn netjes geordend en verpakt met duidelijke instructies. Een aanrader!

Besvarelse fra Brick Fun
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.