BRFkredit

Pas på dig selv og din Familie.

Jeg vil på det kraftigste advare imod BRF Kredit..... !

Lån ikke penge hos dem...... ! Jeg har i en verserende sag haft store uoverensstemmelser med BRF.

Jeg har en halvpart i et gammelt lån, det er en lang og kedelig sag. Har tilbudt dem en pose penge for den resterende del, for at få sagen ud af verdenen. ( beløbet skyldes ikke af mig, men af min bror som er gået konkurs )

Der afvises med at "man skal jo tænke på aktionærene" og ret så komisk så har jeg selv haft et frimærke ( Jyske Bank ) på 80.000,- og solgt med fortjeneste, men at sige at man skal tænke på aktionærene....... ! er jo en parodi, idet i sagen her, kommer BRF til at tabe penge, og IKKE få penge ind.

Jeg har haft en behandler som ikke ville tales med, jeg har søgt at tale med vedkommendes overordnede i form af to personer, som ikke vender tilbage, jeg har spurgt om et personligt møde, men ingen respons.

Jeg har sendt en mail til alle direktører og alle i bestyrelsen hos Jyske Bank, da det jo er dem som ejer BRF, ikke én har ulejliget sig med at svare mig. Jeg talte med Bestyrelses formanden Sven Buhrkall, meget behagelig mand som var både rar og lydhør, men vi kommer det ikke nærmere alligevel.

I mit tilfælde vil BRF/Jyske Bank hellere tabe penge og ødelægge folks liv i stedet for at snakke sig frem til en løsning.

Jeg skammer mig over at have været aktionær i det foretagende, og vil advare imod både Jyske Bank & BRF Kredit. Dette både privat og blandt mine 10.000,- kollegaer i Danmarks Største flyselskab.

Så har du andre muligheder kære medborger, optag lån i andre selskaber, der måske i det mindste vil høre, lytte og tale med dig.

Mvh

Mark

22. oktober 2018

Elendig service

Elendig service, kontaktede dem for et tilbud i forhold til huskøb.

Blev ringet op hurtigt og lovet en rådgiver ville kontakte mig dagen efter, aflyste andre møder og sad klar på det aftalte tidspunkt. Blev aldrig kontaktet. Ringede og brokkede mig, blev lovet et nyt tidspunkt. Samme historie igen, ringede aldrig.

Kan på det kraftigste fraråde samarbejde med et firma der ikke engang har kompetencer til at informere om vis de ikke er i stand til at overholde en aftale. Føler mig ikke tryg ved dem i forhold til et telefon opkald, føler mig endnu mindre tryg i forhold til et huslån.

5. december 2017

Udlandsdanskere skal holde sig llangt væk fra BRFkredit

I sommers besluttede min kone og jeg at købe min svigermors hus. Vi kunne betale kontant, men valgte realkredit, som jo er super billigt i disse dage.
Jeg arbejder i udlandet, og har sammen med min kone været udlandsdanskere i mange år. Derfor spurgte vi først BRFkredit om det var et problem for dem. Det var det ikke. Det var det heller ikke da vi sidst lånte hos dem i 2014.
Derefter begyndte vi at sende diverse økonomiske oplysninger, men der var et problem. En termin på vores eksisterende lån var ikke betalt, men sendt til inkasso. En termin betaling var smuttet da Betalingsservice nogle måneder forinden var overført fra min voksne søn til mig. Det medførte så et advokat rykker brev til udlandet, mens vi var på ferie i Danmark, og som vi derfor ikke så. Jeg syntes det var superdårligt, at BRF ikke bare kunne underrette os via email, så sagen kunne være bragt ud af verden med det samme. Specielt når de vidste at vi boede i udlandet, og når de havde min email adresse, men de synes åbenbart det var nemmere for dem bare at sende aben videre til en dyr advokat.
Det lykkedes mig aldrig at få lov til at tale med BRF's kundeservice chef om det her (vil åbentbart ikke vil have noget med kunder at gøre), men efter at have talt med flere BRF folk indrømmede en venlig dame langt om længe, at sagen ikke var håndteret godt at BRF Kredit. Derfor ville hun sørge for at jeg fik noget rabat på de helt unødvendige inkasso udgifter når det nye lån gik igennem.
Efter at have studeret mine økonomiske papirer ringer BRF, og siger at det alligevel ikke var helt rigtigt, at der ingen problemer var for udlandsdanskere. For de kunne jo være svære at retsforfølge. De ville ikke kunne yde 80% men måske kun 60-65%.
Det var for såvidt ligegyldigt for mig, og vi blev enige om at de bare skulle sende det bedste tilbud de kunne. Det skete bare ikke.
Hvis BRF Kredit bare havde været ærlige om udlandsdanskere fra starten, så ville jeg aldrig have spildt min tid på dem.
Andre kreditforenings firmaer er langt mere professionelle end BRFkredit.

23. oktober 2017

Jeg kontaktede BRF pr mail med henblik …

Jeg kontaktede BRF pr mail med henblik på et tilbud på vores sommerhus nu når man kan belåne op til 75%. Jeg fik en mail retur om at jeg bare kunne ringe til dem så det gjorde jeg. Jeg blev hurtigt fejede af bordet med mulighed for belåning af op til 75% da det krævede en god økonomi. Det udtalte de uden at kende min økonomi. Jeg kunne heller ikke få afdragsfrihed da mit hus ikke var det vær som jeg nu selv mente det var og er blevet vurderet til af ejendomsmæglere der samarbejder med BRF. Jeg oprettede et budget på deres hjemmeside så de kunne komme med et oplæg på en omlægning men blev så i dag ringet op hvor "rådgiveren" at det ikke kunne betale sig. Jeg spurgte så i forhold til hvad? Jamen det bliver alt for dyrt for dig svarede den såkaldte rådgiver. Jeg spurgte om det ikke var op til mig at vurdere dette og sammenligne det med det jeg har i dag. Så strakte evnerne sig ikke længere hos rådgiveren og han begyndte igen at kloge sig omkring huspriser uden en egentlig vurdering. Her stoppede samtalen og er lige nu glad for man ikke havnede der som kunde. Jeg glæder mig til der kommer mere konkurrence på realkredit for de opfører sig altså ikke pænt.

23. august 2017

Spil ikke din tid her

Henvendte mig da jeg skulle ligge lån om, og blev hurtigt kontaktet at en dame som skulle stille en masse spørgsmål som jeg prøvede at besvare så godt jeg kunne da jeg sad i min bil. Efter mere end en time blev samtalen afslutte med en aftalte om et telefon møde med en ”rigtig rådgiver” og at jeg skulle udfylde et budget på deres hjemmeside og have nogle forskellige dokumenter klar til dette møde.
Dagen efter ligger der rigtig nok en mail, men dette var blot en bekræftelse på at de måtte tilmelde mig deres nyhedsbrev, den lovede mail kom aldrig.
Jeg blev så ringet op til aftalt tid af en lille pige som så skulle være ”rådgiver” men efter 3 min kunne hun ikke svare på mine spørgsmål og de kunne heller ikke give mig et tilbud da de ikke kendte værdien på mit hus, men de kunne heller ikke sende en ud og vurderer det ”For tænk hvis de skulle gøre det hver gang”, så jeg kunne få et overslag og hvis jeg så ellers ville accepteret dette kunne de give mig et endeligt tilbud med de rigtige beløb.
Her synes jeg så ligesom vi var endt i et dødvande, ingen tilbud uden en vurdering, ingen vurdering uden jeg har accepterede et overslag, det kunne hun så heldigvis godt forstå men som hun sagde ”jeg kan kun holde mig til reglerne”.
Så ca. 1 time og 3 kvarter i telefon og det mest af en time på af finde oplysninger frem SPILDT TIL INGEN VERDERNS NYTTE.
Amatører!

11. august 2017

Ønskede tilbud på realkredit lån - medarbejder vurdering per tlf

Ønskede tilbud på realkredit lån, hvorfor jeg fik kontakt til medarbejder i kundeservice.
Efter en kortere samtale per telefon, vurderede den pågældende medarbejder, at vores forventninger til en evt. ny vurdering ville lægge alt for langt fra, hvad der var realistisk - dette kunne han se ud fra området, salgspriser osv. (Huset er blevet total-renoveret, så at tage udgangspunkt i vores købspris giver ikke meget mening). Jeg ved ikke, om I har ejendomsmæglere ansatte i kundeservice, men det var ihvertfald skarpt vurderet. 2 andre realkreditinstitutter har nu givet deres vurdering og de ligger i det leje, som jeg sagde til Jeres medarbejder, at jeg forventede. Han ydede dog den service, at jeg kunne få lov at kontakte Jer igen på et senere tidspunkt - ellers tak. Det bliver ihvertfald ikke til noget lån hos BRF Kredit :-)

27. juli 2017

Pas på, BRFkredit snyder dig, hvis de kan

Vi har blevet snydt ikke kun en, men to gange i forbindelse med bidragssatser. Første gang ønskede vi 0-60% som flekslån, på en eller anden måde blev det til 0-66% og dermed 0.3% højere bidrag, da vi spurgte ind til det, ventede de 1½ måned med at svare og så var det for sent at lave om på.

9. februar 2017

Hold da op

Wauw må sige jeg sidder tilbage med en følelse af at være pillet totalt ned og det efter 4min. Med en fra kundeservice .aldrig er jeg blevet udspurgt og derefter afvist på så nedladende måde . Ingen anbefalinger til BRF herfra.

20. januar 2017