Banner for Brekz.se

TrustScore 4.5 ud af 5

4,4

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har aldrig haft några problem med mina beställningar från brekz och har det varit något så dom hört av sig om det, för jag har läst alla negativa, men jag har aldrig sett något av det. Jag kommer... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fodret till kaninerna funkar bra. Det enda är hur det kommer packat, borde kunnas packas på pall och plastas, inte i kartonger som är både otympligt och kartonger som går sönder. Vi har som minst 4 sä... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Det blev fel med ordern första gången, fick fel hund godis. Men vi hade bra kontakt med kundservice och vi fick rätt saker skickat till oss, vi fick behålla det fel beställda. Det blev bra till sist

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag har beställt foder till min gamla landseertjej och det har fungerat klockrent. Tyvärr så fick vi ta bort henne i måndags men med en aktningsvärd ålder av 13,4 år

Virksomhedsoplysninger

1. Dyrehandel
  2. Butik med kæledyrsudstyr

Om Brekz.se

Skrevet af virksomheden

Varje dag litar tusentals husdjursägare på Brekz för att ge sina trogna följeslagare den bästa vården.

Som specialist på foder och tillbehör till hundar, katter, fåglar och gnagare erbjuder Brekz ett brett sortiment av toppmärken till skarpa priser.

Varför välja Brekz:

• Spara upp till 40% på många kända märken

• Stort urval, inklusive exklusiva produkter som du bara hittar hos Brekz

• Enkelt och snabbt att beställa

• Hemleverans med spårning via vår pålitliga partner DPD

• Mer än 25 års erfarenhet av djurprodukter

• Kundservice som alltid är redo att hjälpa

Vad våra kunder uppskattar:

Våra skarpa priser, produkter av hög kvalitet och det stora urvalet till deras djur

Alltid i gång med att förbättra:

Vi arbetar kontinuerligt tillsammans med våra logistiska partners för att optimera leveranstider och leveranskvalitet, så att din beställning alltid anländer säkert och i tid

Upptäck vår butik: https://www.brekz.se

Brekz.se online djurbutik

Skrevet af virksomheden

Kundservice som lyssnar – snabb och effektiv
Kundservice som lyssnar – snabb och effektiv Texte : Har du frågor? Ring +0045 89 87 70 02 (måndag till fredag kl. 9.00–13.00). Eller kontakta oss direkt via formuläret på vår webbplats. E-post: service@brekz.se (vi svarar så snabbt som möjligt).

Varför välja Brekz?

Konkurrenskraftiga priser, ett brett sortiment och mer än 25 års erfarenhet för dina djur.

Vi gör djurfoder och produkter tillgängliga för alla, med starkt fokus på pris, urval och kvalitet.

Brett sortiment

Ett noggrant utvalt sortiment av A-märken för hundar, katter, fåglar och gnagare, inklusive exklusiva produkter från Brekz.

Konkurrenskraftiga priser

Dra nytta av låga priser och rabatter på upp till 40% på många toppmärken året runt.

Leverans med track & trace

Snabb leverans till dörren med pålitlig track & trace via våra logistiska partners.

Pålitlig

Mer än 25 års erfarenhet av djurprodukter och tusentals nöjda kunder som litar på oss varje dag.

Kontaktoplysninger

Promotion box for Brekz.se

Varje månad oemotståndliga erbjudanden!

De bästa erbjudandena för ditt husdjur, från fårhund till innekatt

4,4

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Jätte bra

Bra snabb prisvärt att köpa

11. februar 2026

Besvarelse fra Brekz.se

Tack så mycket för din fina recension! Vi är väldigt glada att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss. Varmt välkommen tillbaka!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Otydlig beställning att den inte gick…

Otydlig beställning att den inte gick igenom

Besvarelse fra Brekz.se

Tack för din feedback. Vi beklagar att din beställning inte gick igenom och att det upplevdes som otydligt. Vi tar med oss din kommentar för att förbättra tydligheten i beställningsprocessen.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har redan skickat omdömet som…

Har redan skickat omdömet som ärpositivt.Inga problem.
Allt OK

Besvarelse fra Brekz.se

Stort tack för din fantastiska 5-stjärniga recension! Det gläder oss verkligen att du är så nöjd med din upplevelse hos oss. Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden!

Besvarelse fra Brekz.se

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att du är nöjd med våra priser. Vi arbetar hårt för att kunna erbjuda bra kvalitet till ett så bra pris som möjligt, så din feedback betyder mycket för oss.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Bara bra allt på

2. april 2026

Besvarelse fra Brekz.se

Tack så mycket för din recension! Vad roligt att höra att allt har fungerat bra för dig 😊

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans och inget krångel

Snabb leverans och inget krångel. ✌️

Snabb leverans o bra priser. Mycket nöjd. 👍👍

Kanon nöjd med priset o leveransen

Besvarelse fra Brekz.se

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att du är nöjd med både den snabba leveransen och våra priser. Vi uppskattar verkligen din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss.

Snabbt och enkelt att beställa

Snabbt och enkelt att beställa

14. april 2026

Bra priser.

Bra priser.

16. april 2026

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bra leveranstid

Bra leveranstid. Ej uppdaterade bilder på hundmats säcker vilket ger ett stort minus

1. april 2026

Besvarelse fra Brekz.se

Tack för din recension och din feedback. Vad bra att du är nöjd med leveranstiden. Vi beklagar att bilderna på hundmatsäckarna inte stämmer överens och förstår att det kan vara missvisande. Vi tar detta vidare för förbättring.

Bra produkt och snabb leverans

Super bra service

Bra service

10. april 2026

Bra pris och foder

Bra pris och foder, snabb och smidig leverans ☀️

Besvarelse fra Brekz.se

Vi är glada att du är nöjd med priset och fodret, samt vår snabba leverans. Tack för din positiva återkoppling!
Brekz kundservice

Katten Siri älskar sin mat

Katten Siri älskar sin mat. Jag fick maten levererad till dörren. Behövde inte bära.

Besvarelse fra Brekz.se

Vi är glada att din katt Siri älskar maten! Det är fantastiskt att vi kunde leverera den bekvämt till din dörr. Tack för din positiva återkoppling, det betyder mycket för oss.
Brekz kundservice

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.