Dropshipping. Udgiver sig for at være en dansk virksomhed, men sender varerne fra Kina via andre portaler (Shein, Temu, Wish el.lign)
Betalt 2/8 og modtog ordrebekræftelse. Intet modtaget, og jeg kan ikke få kontakt med firmaet. Kun ubrugelige links til Kina. Forsøger at få penge retur. Ordre nummer. #BDK8420 Ren svindel. Trist j... Se mere
Responderede på en reklame for et par såkaldte herre sommersko i fineste udførelse på FB. Modtager her idag et par sko i absolut ringeste udførelse og ikke skyggen af læder, som nævnt i reklame... Se mere
Der blev jeg da alligevel overrasket! Jeg havde bestilt to par flotte sko, som måske var lidt for billige. -først efterfølgende læste jeg anmeldelser her på trustpilot 😢😢 Jeg har netop modtag... Se mere
Dårlig kvalitet og falsk reklame
Dårlig kvalitet som sko fra en dårlig sydeuropæisk discount butik. Du skulle være af læder, men der er intet læder på dem. De er af plastic og er derfor i min optik at betragte som et par billige plastic sandaler. Kan slet ikke anbefale de her sko! Burde faktisk ikke har lov til at annoncere som de gør, med den utrolig billige og ringe kvalitet de har.
spild af penge
Fin annonce på Facebook, nu modtaget skoene i en plastikpose, æsken er nok sparet væk.
Ægte italiensk læder, jeg kan ikke finde et lille bitte stykke læder.
Jeg formodede at det var et dansk firma, det står der et sted. Men returadresse er England og pakken kommer fra Malmø, Hong Kong Yunexpress La,
Returnering ser ud til at være håbløst og som flere skriver umuligt at få pengene tilbage. Dvs. hvis man sender dem retur er der omkostninger og man får nok ikke pengene tilbage fuldt ud, så er det billigere at holde skoene, selvom de ikke lever op til forventningerne.
Samme dårlige kvalitet som sko fra En…
Samme dårlige kvalitet som sko fra En discount butik. Kan slet ikke anbefale de her sko. Burde ikke koste en krone over 100kr med den kvalitet de har.
Lang leveringstid / billig kvalitet
Som andre skriver… Lang leveringstid (10 dage - sendes fra Asien). Kvaliteten matcher slet ikke prisen.
Dog en pæn sko og okay at gå i.
Hurtig levering, men tvivlsom kvalitet
Faldt også for reklamen på Facebook og den flotte hjemmeside og bestilte sko str. 42 den 28. juni. Levering (som bestilt) med DAO allerede den 7. juli om morgenen. Kvaliteten er måske tvivlsom, men skoene er faktisk pæne nok. De er dog næppe 500 kr. værd (og da slet ikke 1.000 kr.!), og str. 42 er en my mindre, end jeg kunne ønske.
De sender ikke, hvad du bestiller i første omgang
Jeg bestilte et par sko, de kom efter ca. 10 dage. De så fine ud, men lugtede mærkeligt, som om de ikke havde været ude af indpakning i rigtig lang tid. De var desværre også en størrelse for store (bestilte i 43, men der stod 44 på skoen), så skrev jeg om det og bad om en størrelse mindre. De ville normalt ikke gøre det, da jeg havde fået den rigtige sko, for det var en str. 44 CN, som er lig med 43 EU, men “denne gang” ville de gøre en undtagelse og sende mig et nyt par, men det blev så uden returret og mulighed for ombytning.
Efter ca. 10 dage igen får jeg det nye par i str. 42. Jeg er glad for det nye par, de er flotte og sidder behageligt og godt, men jeg havde stadig det gamle par og det var to forskellige sko. Det gamle par var af meget dårligere kvalitet, anden sål, synlige sygninger og gullige streger(sku have været hvide). Tænk hvis det første par havde passet i størrelsen.
Man kan ikke få sine penge tilbage!!!
Jeg bestilte et par sko i størrelse 43. Uden at kunne tracke min ordre, som kom uanmeldt og med en sko i forkert størrelse (44).
Jeg beder om pengene tilbage, men de vil bare fortælle at jeg skal donere skoene, og så betale 4 euro for at de sender et nyt par.
Jeg vil ikke have et nyt par, men pengene tilbage.
Derefter svarer de at de kan tilbyde 30% refusion.
Jeg bliver sur og vred, og gennem nogle mails, kan de godt give 60%, men det er stadig langt fra alle mine penge.
Dette firma er svindel og bedrag - og skoene er på ingen måde prisen værd!
HOLD JER VÆK!
(Jeg afventer stadig at få mine penge)
- Nu kan de åbenbart give 70%*
Hurtig ekspedition
Jeg bestilte et par sko 17/6, men fortrød og annulerede min ordre. Betalingen blev trukket 20/6 og er allerede retur på min konto i dag.
Jeg så virksomheden på facebook og…
Jeg så virksomheden på facebook og reals uden at have kendskab til virksomheden. Bestilte varen d. 15/6 og fik dem leveret d. 21/6. Pris, kvalitet og design lever op til forventningerne.
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Jeg bestilte for 5 dage siden og har i morges modtaget min pakke.
Jeg kan godt se, at der er dårlige anmeldelser, men jeg har lavet en god og hurtig handel.
Anbefales ikke
Købte to par sko, i et svagt øjeblik, hvor jeg lod mig forlede af en Facebook annonce og deres fine hjemmeside.
10 dages leveringstid, varerne sendes fra Kina.
Bestilte 2 par i str. 43, men modtog 2 par i str. 44. De passer dog nogenlunde.
Kvaliteten er absolut ikke imponerende. Skoene annonceres med en “førpris” på over 1000 kr/par - hvilket kvaliteten slet ikke står mål med. Heller ikke efter “rabatten” hvor prisen ender på ca. 500 kr/par. De er ikke mere end et par hundrede kroner værd.
Svindel så hold dig fra at bestille
Arh crap hvorfor tjekker jeg først…
Arh crap hvorfor tjekker jeg først trustpilot nu, jeg har oplevet det samme som mange andre her kan jeg læse, jeg har bestilt nogen sko men har ikke modtaget nogen som helst ikke engang en ordrebekræftelse. Nu har jeg sendt en mail til dem, men jeg tror sgu ikke jeg får noget svar.
HOLD JER VÆK FRA DEM
Svindelfirma
Har bestilt et par sko. Pengene er hævet på kontoen for 10 dage siden, men har intet hørt vedr levering. Har skrevet mail til firmaet men har intet hørt. Kan på ingen måde anbefale dette svindler firma. Hold jer væk
Tænkte på at købe ud fra annonce på instagram…
Tænkte på at købe ud fra annonce på instagram. Men heldigvis tjekker jeg altid trustpilot inden. Og puha en flot anmeldelse. Meget skidt start for et firma, som måske ikke engang er et firma, men en der tror han/hun kan tage den lette vej i livet og snyde sig igennem. Der er ingen lette veje, kun hårdt arbejde.
HOLD JER FRA DETTE FIRMA
Bestilte et par sko, som endnu ikke er ankommet. Har rykket, men automatsvar uden indhold. Penge er hævet, det kan firmaet godt finde ud af.
DET ER REN SVINDEL OG HUMBUG - HOLD JER VÆK FRA DETTE FIRMA
Hurtig levering men ikke Oxford sko og…
Hurtig levering men ikke Oxford sko og bred pasform, nærmere kineser sko og ultra smal, + mega indviklet at returnere, det var en dårlig ide at købe
Utrolig ringe butik
Utrolig ringe butik. Sendte et par sko 3 størrelser større end bestilt, og nægter at tage dem retur. Men tilbyder 30% af pengene tilbage. De skal bare tage dem retur og sende et par i den rigtige størrelse eller returnere alle pengene.