3,2

Middel

Mine erfaringer med Bred i 2024 var…

Mine erfaringer med Bred i 2024 var desværre slet ikke godt og jeg kan ikke anbefale dem. Betalte over 7000 kr for ny et eller andet (pumpe?) ved mit forholdsvis nye gasanlæg. Efterfølgende var der ingenting som fungerede som før og jeg prøvede gennem hele året at få Bred til at få det hele i orden. Medarbejderen kom sjældent som aftalt jeg blev nød til at ringe efter Carsten mange gange uden held og så forlange på kontoret at en kom. Det virker stadig ikke med varmt vand i køkkenet, heller ikke håndvasken i badeværelset, selvom det aldrig var noget problem før. Gulvvarmen kan efter Breds arbejde ikke reguleres, varmen i soveværelset er stegende varmt selvom radiatoren er slukket og reguleringen i stuen blev ødelagt, da Carsten havde travlt med at komme på weekend. Han satte den ikke fast igen da han sidste gang var nede hos mig. Meget skuffet over Bred. Vil ikke bruge dem igen foreløbig.

26. oktober 2024

Ingen tilbagemelding

Ringede til dem i efterårsferien for at få dem til at montere nye rør til en radiator.
Han sagde de havde travlt og folk havde ferie så vi aftalte de ville komme onsdag formiddag i uge 43.👀
De kom ikke, så jeg ringede og snakkede med en dame på kontoret om eftermiddagen, hun beklagede meget og sagde hun ville lige finde ud af det og ringe tilbage.
Nu skriver vi så onsdag uge 44 og har stadig intet hørt.
Har heldigvis fundet en anden til opgaven.

15. oktober 2024

God oplevelse

Flot og godt arbejde de har udført ifm renovering af et ældre hus. De har bl.a. lavet gulvvarme, ændring og opførelse af nyt afløb ifm nyt køkken/alrum, samt diverse andre forbedringer i huset.

Vil helt sikkert bruge Bred VVS igen.

16. september 2024

Ingen anbefaling her fra.

Vi har haft et meget trælst forløb med denne virksomhed.
Der skulle skiftes cirkulations pumpe, gennemstrøms varmer og tilkobles BWT, trækkes nye rør til afløb for vaskemaskine

MEGET Dårlig oplevelse.
Mit første opslag er på mystisk vis blevet fjernet. Så her kommer der et til.

De sender en medarbejder ud, som fjerner alt det gamle asbest beklædning på varmerør i vores bryggers. Dette uden at påfører sig sikkerheds udstyr eller lave en støvvæg. Så os beboer havde kradsende følelse i vires hals og svælg mens arbejdet stod på. Endda en af hans kollegaer var til stede og sagde at han nok burde have beskyttelse på. Men det blev bare flået af. Han skulle påbegynde sit arbejde efterfølgende. Dagen efter skulle vi ud af huset et par dage. Inden vi tog afsted om morgen dukkede der ingen op. Da kl. blev 10 ringede vi til Bred. Der fik vi at vide han var syg. Han havde nøglen til hjemmet og var taget med syd for grænsen. Dagen efter kom han på arbejde igen. Men havde forladt huset med vinduet stående piv åbent. Dette bekræftede vores familie medlem som fodrede vores katte de dage vi var væk. Dagen efter var vinduet igen lukket. Da vi kom retur til vires hjem havde vi ingen vand i hele huset. Dette blev udbedret. Han havde i dagene vi var væk brugt rille fræser og andet værktøj til st lave riller i gulv og vægge til nye vandrør. Uden at afdække vores nye blødgørings anlæg og varmeveksler og nye cirkulations pumpe. Som nu var fyldt med tungstøv over det hele selv i de elektroniske dele. Og køkkenet var mere end støvet til og så til lige med det forkerte sted til trods det var blevet tegnet på væggen, hvor tingene skulle placeres cirkulations pumpe monteret på forkerte rør. Så blev vedkommende igen sygemeldt og der var så stilstand i projekt. Efter 1 uge kom der en ny montør/vvs’er og fortsatte arbejdet. Jeg påpegede og billede dokumenterede den tungstøv. Blev spist af med. Skulle der opstå skader på vores nye BWT anlæg grundet dette ville de pådrage sig ansvaret. Og lave en skrivelse på dette. Den fik jeg aldrig da pågældende medarbejder nu er stoppet i virksomheden. Nr. 2 medarbejder der fortsatte arbejdet gjorde det rigtig godt og var en dygtig mand dog blev der lavet lidt klyt løsninger med unødvendige samlinger på alupex rør i stedet for at montere 1 langt stykke. Dette kan vi ikke tilskynde den første medarbejder der igangsatte arbejdet. Arbejdet har stået på siden juli frem til dags dato. 3. Mand på projektet var i sidste uge for at gøre arbejdet færdigt. Hvor der var en hel række punkter som skulle udbedres af 2. Medarbejder. Som ellers har gjort det Oki. Dette blev færdig gjordt, dog var var der sat så meget tryk på BWT anlægget at dette ikke fungerede. Ventilen der i var sat fast. Med hjælp fra en BWT medarbejder fik jeg selv dette løst. Men vedkommende gjorde mig opmærksom på at udendørs vand ikke var monteret til BWT. talte med Bred VVS om dette. De ville gerne have jeg betalte sidste del af min faktura, som jeg har tilbageholdt da arbejdet, som oven for beskrevet ikke var færdiggjordt. De kunne ikke koble udendørs vand til BWT lige nu da de ikke havde mandskab til dette lige nu. Dette er fair nok. Men vedkommende fra Bred VVS sagde jeg skulle betale min sidste del af regningen. Belyste om der så efterfølgende blev rettet op på dette. Ja det kunne de godt men kom til at betale ekstra her for. Dette var en del af tilbudet. Men magtede simpelthen ikke flere boksekampe og brok med dette firma. Så sagde det undlader vi. I får resten af jeres penge. Og vi bestiller ikke jer frem over. Projektet størrelse i kroner og ører læber over 63.000 kr.
Til slut skal der tilskrives at de største del af tiden ikke har overholdt deres aftaler ift. hvornår de ville komme. Der er fra vores side af gået rigtig mange spild timer, som ikke kan gøre op i kr. og øre. Men de har altid en eller anden undskyldning eller bruger kortet, der må være sket en fejl i kommunikationen. Shure Sherlock!!!!!

Nu lyder vi som den trælse kunde og er også sikker på Bred Vvs har ment vi var dette. Men de ligger som de selv har redt, vi har været tålmodige og godtroende, men til sidst fik vi bare nok. For vi har brugt utallige unødige timer i telefonen for at ringe og hører hvor de blev af ift. om deres medarbejder kom, og han er ikke dukket op til aftalt tidspunkt, hvornår kommer han, da vi selv har afsat tid til de kom.

Og toppen på kransekagen er der på regningen sat 50 kr. af til service vogn. Vi bad dem komme ned og besigtige det klydt der var blevet fortaget

Så der er ikke en varm anbefaling her fra.

14. november 2022

Bestilte en ny varmtvandsbeholder til…

Bestilte en ny varmtvandsbeholder til sommerhuset, den gamle virkede upåklageligt, men da den stod på loftet og var 20 år mente jeg det var det bedste at udskifte den. Jeg ringede og snakkede med en flink person, sagde som sagt at det drejede sig om udskiftning af varmtvandsbeholder som stod på loftet, men at jeg ikke vidste hvordan der så ud da jeg ikke kunne komme derop. Jeg spurgte hvilken størrelse varmtvandsbeholder jeg skulle ha, mente selv 30 liter måske var nok, blev anbefalet 60 liter, så det bestilte jeg, dog sagde jeg også jeg ikke vidste hvad der skulle bruges ellers, dette mente jeg vvs ville finde ud af. Nå men varmtvandsbeholderen blev monteret, dog fandt vi ud af efter 2-3 uger, da vi skulle bruge den, at det varme vand blev brugt på under 2 min. Øv altså, nå men vvs blev kontaktet, de kiggede på det. Konklusion: varmtvandsbeholderen var monteret liggende, derfor virker den ikke, vi skal monteres en plade så beholderen kan stå op. Jamen, hvorfor mon de ikke ringede og sagde det i stedet for at montere en beholder, som de selv anbefalede, liggende. Ingen anbefaling herfra

4. maj 2021

ja jeg måske anbefale bred vvs.

ja jeg ville anbefale bred vvs.
godt arbejde de for lavet,
men dårligt aftaler og tidpunkter

det som jeg synes er mindre godt.
at man skal ringe og sprøge hvornår de kommer og laver arbejdet.

eks. 1
jeg ringet i onsdag den 3/3-2021 ved 10 tiden.
og fik af hvide af kontordame at det ville hun finde ud af, da kl var 12.30 havde jeg ikke høret noget.
og ringet igen til dem igen. fik så af hvide at han ville komme ind for 30-45 minut.
han kom kl 13.45.

eks. 2
vi få service af gas fyr tirsdag 2-3-2021
fik af hvide at der var noget som var defekt og han ville komme og skifte den på mandag den 8-3-2021.

jeg ringe til dem onsdag den 10-3-2021 da jeg ikke have hørt noget.
fik at hvide at de kommer torsdag 11-3-2021 kl 10.00

torsdag den 11-3-2021
da kl var 10.00 var der ikke kommet nogen,
da kl var 10.45 ringet jeg til dem.
for at høre hvor når de kom.
kl 11.12 kom han først.

det er lidt træls at man selv skal ringe og høre hvornår de kommer. håber i gøre det bedre næste gang man skal have brug for jer.

11. marts 2021

Er dette din virksomhed?