1. Fitnesscenter

Onze missie bij Breathe Bettr is eenvoudig maar krachtig: wij streven ernaar om de kwaliteit van jouw slaap te verhogen en daarmee de kwaliteit van jouw leven te verbeteren.

4,5

Geen allergische reactie

Ik ben van jongs af aan astmatisch en heb daardoor mezelf een mondademhaling aangeleerd. Dit is echt lastig te veranderen zonder mond strips. Overdag al heel bewust mee bezig, maar tijdens de nacht natuurlijk geen controle over. Ook tijdens het sporten kan ik wat hulp gebruiken. Eerdere mond strips bevielen mij niet vanwege allergische huidreacties. De mondstrips van Breath Bttr blijven wel goed plakken, maar zonder gekke galbulten na die tijd. Aanrader!

20. juni 2024

Besvarelse fra Breathe Bettr

Dank voor je review en fijn om te horen!

De mond pleisters werken perfect

De mond pleisters werken perfect! Ik gebruik ze nu een maand en ze blijven erg goed zitten in de nacht. Maar je kan de sticker ook weer makkelijk eraf halen in de ochtend. Ik merk dat ik beter en dieper en rustiger slaap. Aanrader wanneer je beter wilt slapen 😴

16. maj 2024

Besvarelse fra Breathe Bettr

Wat goed om te horen. Dank voor je reactie Bas!

Superfijne strips!

Superfijne strips die de mond geheel bedekken zonder een benauwd gevoel te geven. Ze blijven ook de hele nacht goed zitten en zijn in de ochtend weer makkelijk te verwijderen. Ik blijf ze zeker gebruiken en zal ze ook aanraden aan mijn cliënten die voor ademcoaching komen. De bestelling werd ook heel snel bezorgd. Ik ben dus helemaal tevreden!

27. marts 2024

Besvarelse fra Breathe Bettr

Helemaal goed, fijn dat je het allemaal zo ervaren hebt!

Snelle levering

Snelle levering, fijn en handig product om zelf te gebruiken en ook te delen met clienten.

20. marts 2024

Besvarelse fra Breathe Bettr

Top, dank voor het delen!

Fijne, zachte strips!

Fijne, zachte strips voor mijzelf en mijn vriend. Ik word nu uitgerust wakker zonder uitgedroogde mond en mijn vriend snurkt minder. Echt een aanrader voor een goede nachtrust!

1. marts 2024

Besvarelse fra Breathe Bettr

Wat goed! Dank voor het delen van je ervaring!

Ik ben enorm tevreden over de…

Ik ben enorm tevreden over de mondpleisters van Breathe Bettr. Het start met een eenvoudige bestelling via de website, duidelijk informatie is voorhanden en een snelle levering via brievenbuspost volgt.
De pleisters zelf zijn prettig in gebruik qua formaat, en materiaal. Ik merk dat het mijn slaap bevorderd en ik me daardoor algeheel fitter voel. Een enorme aanrader!

8. februar 2024

Besvarelse fra Breathe Bettr

Dank je wel voor je reactie. Goed om te horen / lezen!

Aanrader!!

Deze adem stickers zijn geweldig! Ze zijn zacht voor de huid, blijven 's nachts goed zitten en zijn gemakkelijk te verwijderen 's morgens. Mijn ademhaling is al verbeterd sinds ik ze gebruik. Aanrader!

28. februar 2024

Dat klinkt goed. Fijn!

Aanrader

Fijn produkt, makkelijk op de mond te plaatsen, licht en niet verstikkend.
Helpt goed bij het tegengaan van snurken, en verbeterd de ademhaling waardoor je tot rust komt en beter slaapt.
Goede persoonlijke service van het team. Aanrader!

27. februar 2024

Besvarelse fra Breathe Bettr

Mooi dat het ook tegen snurken helpt. Dank voor je reactie!

Wat een geweldige slaapstrips

Wat een geweldige slaapstrips. De eerste die zonder moeite de hele nacht blijven zitten. Super fijn materiaal. Ik slaap nu eindelijk door, zonder nog drie keer in de nacht wakker te worden, omdat de strip er weer afging. Ik ben zo blij met het vinden van deze slaapstrips.

6. februar 2024

Besvarelse fra Breathe Bettr

Heel goed om te horen. Daar zijn wij dan weer blij mee!

Erg snelle verzending + zeer effectief

De slaapstrips kwam ontzettend snel binnen. Ben ook erg tevreden met de kwaliteit, kan echt merken dat dit mijn slaap verbeterd.

Heb een paar aan mijn moeder gegeven. Die snurkt namelijk nogal, en met deze slaapstrips werd dit een aanzienlijk stuk minder. Zeer tevreden.

16. februar 2024

Besvarelse fra Breathe Bettr

Ah prettig om te horen zeg! Dank voor het plaatsen van deze review!

Fijn product

Goed product. Mooi verpakt. Laat makkelijk los na gebruik, was vooraf een beetje huiverig of mijn lippen goed tegen deze pleisters zouden kunnen. Maar deze zorg was onterecht. Gelukkig!

8. februar 2024

Super om te horen!

Goede mondtape wat zorgt voor constante…

Goede mondtape wat zorgt voor constante neusademhaling tijdens het slapen.

Tip: De tape is eenvoudig met water te verwijderen.

Ideaal dus om in de ochtend meteen wakker te worden tijdens een koude straal uit de wasbak of douche 🚿

6. februar 2024

Besvarelse fra Breathe Bettr

Ja, dat is een goede tip. Dank voor het delen & het plaatsen van deze ervaring!

Mouth strips that actually work!

Mouth strips work as should. Fully covering the mouth, they stick really well throughout the night and are not that painful to remove. All in all, great value for money, fast delivery and good customer service that replied almost instantly on my questions. Overall very happy.

12. februar 2024

Besvarelse fra Breathe Bettr

Thanks Boris ! Really appreciate your kind feedback. Sleep well, Robin & Jethro from Breathe Bettr