Brdrs Auto Anmeldelser 10

4,4

1. Autoværksted
  2. Bilforhandler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Velkommen til Brdrs Auto Hvidovre/Tåstrup. Bilkøb med god service & Kvalitet... At købe bil er for de fleste en stor og vigtig beslutning, som tit handler om meget mere end bare bilen. Derfor vil du altid opleve en professionel rådgivning hos Brdr´s Au...

4,4

Bilkøb

Vi har haft en rigtig god oplevelse hos Brdrs Auto. Fra start til slut var alle imødekommende og professionelle, og der var en afslappet og tryg stemning. Et særligt stort plus til sælger Ferhat, som var utrolig tålmodig, forstående og gjorde alt for at sikre, at man fik en god oplevelse. Man kunne virkelig mærke, at kundetilfredshed er en prioritet. Derudover havde de et flot udvalg af velholdte og lækre biler. Kan varmt anbefales!

30. december 2025

Jeg vil gerne udtrykke min fulde…

Jeg vil gerne udtrykke min fulde tilfredshed med hele forløbet fra start til slut. Fra min første kontakt med jeres virksomhed i oktober og frem til underskrivelsen af slutsedlen har I fremstået som en yderst professionel, seriøs og serviceminded forretning.

Jeres tilgang har givet mig en klar følelse af tryghed gennem hele processen, og jeres åbenhed og ærlighed er egenskaber, jeg sætter stor pris på. Det vil jeg gerne takke jer for

14. december 2025

Baghjul ikke fastspændt!!

Var i sidste uge ude og få skiftet til sommerdæk. 3 dage senere er baghjulene ved at ryge af bilen, fodi de ikke er blevet fastspændt. Bare ikke i orden. Kontaktede Brdr. Auto og informerede om ovenstående og de beklagede, men foreslog ikke kompensation eller tilbagebetaling af løn for arbejdet. Bare ikke godt nok.

30. april 2019

De bedste anbefalinger herfra!

De bedste anbefalinger herfra!
Jeg købte en Mercedes hos Brdr´s Auto, hvilket var en super god oplevelse.
Langt bedre service end hos de "store" bilforhandlere.
Salgschefen er yderst professionel, og alle aftaler blev overholdt 100%.
After-sales support fungerede også upåklageligt, således mener jeg at Brdr´s Auto fortjener topscoren på 5 stjerner.

23. januar 2019

God service, flinke mennesker. Der bliver sørget for alt fra A til B, og alle aftaler bliver overholdt. Tog også bil i bytte selvom den ikke stod i speciel god stand.

5. november 2018

Bedste værksteds oplevelse

Bedste værksteds oplevelse. Effektiv og professionel service til fornuftige priser. Super flinke og ærlige medarbejdere ! Stort 5 tal herfra :-) #gladkunde

6. november 2017

Er dette din virksomhed?