Kom for at få lavet to kabler - og fik l*** i hovedet....
Kom for at få lavet to kabler - simpelt skulle man mene.
Først har den herre, som stod i fronten ikke lige tid til at snakke med mig, det var som om, computeren var vigtigere, efterfølgende da jeg afgiver min ordre, får jeg et fnys, og underligt blik, og bliver spurgt om jeg ikke skulle stille en finger i jorden, go finde ud af om det var den rigtige måde at gøre det på, altså den måde jeg ville gøre det på. (Udd. elektriker i 2001)
Efterfølgende (fordi det er en "maskinfabrik") siger jeg, at jeg skal bruge to kabler med en Ø på 12 mm, og det formentligt er et Ø 10 mm. kabel.
Samme mand, kommer så frem med et kabel på 10 mm2, som slet ikke er hvad jeg har bedt om, og prøver at gøre grin af mig..
Jeg for så forklaret hvad jeg mener, og ENDELIG, efter 2-3 min, kommer han med de rette kabler.
Han skal så bruge 2-3 min på at finde de rette rørsko, og efterfølgende 5 min på at lave en faktura.
Da denne er betalt, bruger han vel 30 sec. på at finde ud af, at de forresten ikke har en rørskotang hjemme, da den er i en bil et eller andet sted i landet...
- Jeg havde forresten ringet i forvejen, for at sikre mig, at jeg kunne komme forbi uanmeldt og få lave de kabler.
Jeg har hørt rygter om "kundeservicen" hos Brdr. Petersens, og er sørme i chok, efter jeg selv har oplevet, deres opførsel.
Jeg har været selvstændig siden 1992, og har aldrig oplevet noget ligende, så hold jer væk, de lever højt på at de har havnen for sig selv - desværre.
18. marts 2022