Brdr. Petersens Maskinfabrik Gilleleje Anmeldelser 19

4,4

4,4

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Andre kiggede også på

Fik lige lagt Ny VP V8 Benzin Motor i…

Fik lige lagt Ny VP V8 Benzin Motor i vores Coronet 22,
samt flot udført forbedring af motor fundament med bedre support og metallisering og maling.
Det hele udført til den aftalte pris, og smedearbejdet derudover som forventet.
Glæder mig til, at prøve det af til foråret :o)
Tusinde tak til Anders, Thomas & Kolleger

27. januar 2026

Jeg er mere end godt tilfreds

Min oplevelse med Brdr. Petersens Maskinstation var den bedst tænkelige. Min dieselmotor, en Lombardini, tabte omdrejninger og gik næsten i stå på vej mod Gilleleje. Lykkeligvis kom jeg sikkert i havn. Opsøgte Brdr. Petersen, og chefen lyttede til mit problem, forstod det, fandt ud af, at de havde de rigtige reservedele. En ung mand, Adam, så en mulighed for at hjælpe mig den næste dag kl 07:15. Adam kom, forstod problemet og løste det. Regningen var helt rimelig, og jeg var glad. En reddet sommerferie.

29. marts 2024

BRUG IKKE Brdr. P

BRUG IKKE Brdr. Petersen, undtagen hvis du kan lide lange ventetider og regninger der vokser uforudsigeligt. Min sejlbåd i Vedbæk skulle have repareret autopilot og Brdr. P. sendte deres mekaniker, som fra starten forklarede, at det var helt unikt, at han ville se på en almindelig lystbåd som min, fordi han normalt havde mere seriøse opgaver. Men han ankom, tog hul på opgaven og lod mig indkøbe reservedelene, men blev så derefter væk i måneder, trods rykkere.
Omsider efter klager til mester i Gilleleje dukkede han op, men færdiggjorde kun opgaven delvist og sendte herefter en regning inkl. 7,5 timers kørselspenge a 465 kr. + moms + en broafgift over Storebælt. Det viste sig, at han havde privat bopæl på Sydfyn, og mente at vores bestilling fra et værksted i Gilleleje på en opgave 45 min derfra, naturligt burde betale for hans kørsel t/r hele vejen fra Sydfyn til Nordsjælland.
Vi afviste at betale den ublu kørselsudgift, hvorpå hr. Petersen fra Gilleleje skrev til os, at hvis ikke vi betalte mekanikerens rejse t/r fra Fyn, skulle vi ikke bryde os om at opsøge Brd. Petersen nogensinde igen. Det vil vi helt sikkert heller ikke vil gøre. Hermed er advarslen givet videre.

1. juni 2023

Min båd havde et køleproblem

Min båd havde et køleproblem, som andre havde forsøgt at reparerer, uden held. Men Anders fra Brdr. Pedersen lavede en systematisk fejlsøgning, fandt fejlen, og udbedrede den.
Super kompetent og god service.

13. september 2022

Gl. Volvo penta kunne ikke starte.

Gl. Volvo penta Kunne ikke starte.
Flink og hjælpsom betjening i telefonen men........
Hvis i absolut skal bruge Brdr. Petersen Gilleje
Have meget meget stor tålmodighed.
Der er Lang ventetid.
Du skal selv følge op på reparationen.
Du skal ikke forvendte de kommer til tiden.
Havde 4 forskellige Montører på opgaven,
Prisen er i toppen af skalaen.
Deres kommunikation indbyrdes var ikke god.
Dog meget stor ros til selve montørerne.
Motoren kom til at køre sånn da.

Start på næste sæson samme problem.......
Bruger IKKE Brdr. Petersen igen.

26. maj 2022

Kom for at få lavet to kabler - og fik l*** i hovedet....

Kom for at få lavet to kabler - simpelt skulle man mene.

Først har den herre, som stod i fronten ikke lige tid til at snakke med mig, det var som om, computeren var vigtigere, efterfølgende da jeg afgiver min ordre, får jeg et fnys, og underligt blik, og bliver spurgt om jeg ikke skulle stille en finger i jorden, go finde ud af om det var den rigtige måde at gøre det på, altså den måde jeg ville gøre det på. (Udd. elektriker i 2001)

Efterfølgende (fordi det er en "maskinfabrik") siger jeg, at jeg skal bruge to kabler med en Ø på 12 mm, og det formentligt er et Ø 10 mm. kabel.

Samme mand, kommer så frem med et kabel på 10 mm2, som slet ikke er hvad jeg har bedt om, og prøver at gøre grin af mig..

Jeg for så forklaret hvad jeg mener, og ENDELIG, efter 2-3 min, kommer han med de rette kabler.
Han skal så bruge 2-3 min på at finde de rette rørsko, og efterfølgende 5 min på at lave en faktura.

Da denne er betalt, bruger han vel 30 sec. på at finde ud af, at de forresten ikke har en rørskotang hjemme, da den er i en bil et eller andet sted i landet...
- Jeg havde forresten ringet i forvejen, for at sikre mig, at jeg kunne komme forbi uanmeldt og få lave de kabler.

Jeg har hørt rygter om "kundeservicen" hos Brdr. Petersens, og er sørme i chok, efter jeg selv har oplevet, deres opførsel.

Jeg har været selvstændig siden 1992, og har aldrig oplevet noget ligende, så hold jer væk, de lever højt på at de har havnen for sig selv - desværre.

18. marts 2022

Dårligere fås det ikke.

Dårligere fås det ikke.
For nogle år siden skulle Brødrene Petersens Maskinfabrik fejlfinde og udbedre at temperaturer alarmen gik i gang ved bare 30 minutters sejlads på 2200 omdrejninger. En lærling skiftede termostaten for omkring 2.000 kr. men det hjalp ikke.
I år bad jeg igen Brødrene Petersen om hjælp og gøre motoren klar til langturssejlads.
Da jeg havde dårlige erfaringer med lærlinge hjælp, bad jeg om at få en erfaren mekaniker. Alligevel servicerede firmaets lærling motoren, som bare bestod af en vinterkonservering med olieskift mm. Lærlingen fandt ingen fejl og jeg nåede da også kun at sejle få timer, før den var gal igen.
Kontaktede så KKE Motorer i Skovshoved, som på få minutter fandt problemet og reparerede motoren til ug.
Aldrig mere Brødrene Petersens Maskinfabrik i Gilleleje.

7. juli 2021

Kedelig oplevelse i Gilleleje

Kedelig oplevelse i Gilleleje
Havde 2 motorbolte som skulle afkortes og der skulle laves gevind
Afleverede dem mit på ugen og en uge senere lå de stadig på disken - ikke nogen form for dedikation el. Kundeservice - bare vi laver det når vi får tid -
Jeg fandt en anden til opgaven
Og kommer ikke til at bruge dem en anden gang

2. februar 2021

Top prof arbejde

Top prof arbejde, det eneste sted jeg skal have lavet båd. overholde alle aftaler og været så flinke og rare hele vejen igennem.

Til de folk der brokker sig om prisen så er marine en dyr hobby at have!

Jeg fik lavet motoren på min ørnvik 510, en ældre 60 HK mariner
Jeg spurgt om de ville ringe vis det blev dyre end forventet, og det gjorde de alle gangene for at høre om min tilladelse til videre arbejde, det er super god service. min motor kørt dårligt da jeg afleverede den og det skal lige siges den havde været igennem 3 andre bådmekaniker først hvor jeg har betalt mange penge for ingen ting. Da jeg fik den tilbage fra Brdr. Petersen kørt den perfekt og det har den gjort lige siden.

næste projekt et en smedet targa bøjle som de os har været behjælplige med at planlægge. har en lille motor fra en anden båd jeg har der skal ned til dem ligeså de kan.

Jeg kan med 150% anbefale dette firma, det er alle pengene værd

Mvh Sean Abbott

2. juni 2020

Hvor jeg dog syntes at anmeldelser på…

Hvor jeg dog syntes at anmeldelser på nettet er urimeligt , idet modtager ikke kan forsvare sig , og der jo tale om envejs dom!!
Når det sagt har jeg fået skiftet motor ud ved Brd Petersen , idet jeg desværre fik en ung mand fra deres værksted til service af vores gamle volvo som han brændte af !!! og mod bytte fik vi så en ny isat .
Vi blev anbefalet at køre en retssag mod firmaet og tabte , ny motor isat mod betaling naturligvis .Nu sker der så det at man skal finde sig i en super dårlig retorik , nærmest truende adfærd , fra en af deres motor mænd .Når jeg påpeger at der er en fejl med starter som wolvo er bekendt med , jeg har bare ikke fået tilbudt skift af denne før den selvfølgelig dør på sejltur til veen.
Efterflg må jeg erkende at jeg jeg mener at brd petersen er et super pofessionelt firma der har dygtige medarbejder , men nok bør lue ud i staben , for jeg har ikke haft problemer med motor borset fra at en bolt rev sig løs og start box defekt . Men en ting er helt sikkert jeg har fået nok af elendig kunde pleje og truende retorik ,men pege på gode mekanikere iblandt dem det kan jeg godt.Så med bange anelser for at sejle til gilleleje , står jeg fast og håber på jeg ikke for akut brug for Brd Petersen . Men alle sager har 2 sider , det bør man respektere.

18. juni 2019

Et godt gammelt familiefirma

Et godt gammelt familiefirma, som laver solidt og godt arbejde bla til fiskebåde og gamle træskibe. Jeg har altid fået god og meget professionel service. De seneste år har de serviceret min RIB hurtigt og uden problemer.

2. maj 2019

Til skræk og advarsel!!

Til skræk og advarsel!!! Dårlig service og sjuskede mekaniker. Har fået et tilbud og betalte aconto beløb. De kunne ikke lave båden som de havde givet tilbud på, hvorefter de opkræver os for returnering af reservedele!! Overfakturering af mekanikertimer som du på ingen måde har mulighed for at tjekke. I samme omgang smadre mekaniker i hans forsøg på at lave båden den så meget at den nu er utæt og kan ikke søsættes. Pengegriske og nok den korte beskrivelse af brdr. Petersen

9. april 2019
Brdr. Petersens Maskinfabrik Gilleleje-logo

Besvarelse fra Brdr. Petersens Maskinfabrik Gilleleje

Dette omhandler samme sag som ovennævnte, derfor er svaret det samme.

HOLD JER VÆK - ELENDIG BEHANDLING OG OVERFAKTURERING

Har haft en usædvanlig dårlig oplevelse med Brdr. Petersen i Gilleleje !

Dag 1:
Jeg ringer til Brdr. Petersen da jeg har problemer med at montere 2 nye drivremme på mine 2 motorer. Jeg får den besked at hvis jeg kan være på havnen (Helsingør) næste dag kl. 13 har de en mekaniker "der kan stoppe på vejen forbi" og kigge på det.

Dag 2:
Til aftalt tid dukker mekanikeren op (ca. kl. 13) og jeg har sørget for at åbne båden, lukke motorrumslugen op og gøre klar så mekanikeren nemt kan komme til.
Da jeg selv har forsøgt at montere remmene er de stor set færdigmonteret og mangler kun at blive "krænget" på remhjulet ved generatoren (som var det problem jeg kontaktede Brdr. Petersen med).

Da mekanikeren kommer ombord på båden, hopper han ned i motorrummet, kigger på remmen (som efter min vurdering er for kort) og tager en af de gamle drivremme som ligger lige ved siden af og sammenligner længden på den gamle og den nye rem. Her konstaterer han at de nye remme er 2-3 cm for korte og oplyser mig at remmene ikke er korrekte til motorerne. Hele opgaven er løst på få minutter hvorefter mekanikeren siger pænt farvel og kører igen.

Ca. 14 dage senere modtager jeg en fakt. fra Brdr. Petersen på en mekaniker-time, miljøomkostninger, servicevogn og 25 km kørsel. i alt 867,19 kr. !!!
Da mekanikeren MAKSIMALT har været ombord på min båd i 3-4 min. kontakter jeg Brdr. Petersen omkring fakt. størrelse da jeg ganske enkelt er sikker på at der er tale om en fejl. Tilbagemeldingen er at der "naturligvis skal faktureres for tid, kørsel og servicevogn til Helsingør (25 km)" og at opgaven samlet set har taget 60 min. !!!
DOG kan der (på trods af at jeg lige er blevet oplyst at der ER brugt 60 min. på opgaven) tilbydes at nedskrive fakt. med 15 min. samt 1/4 servicevogn (ny samlet pris 695,31 kr.)

Jeg har herefter (gentagende gange) gjort Brdr. Petersen opmærksom på at der MAKSIMALT er brugt 3-4 min. ombord på min båd og at jeg var blevet stillet i udsigt at "mekanikeren lige kunne komme forbi på vejen" - hvorfor jeg er dybt uenig i fakt. størrelse.

Efter 9 mails og en masse skriverier frem og tilbage gider jeg ikke bruge mere tid på sagen og har derfor valgt at betale det "knaldgode tilbud" på 695,31 kr. for at have en mekaniker ombord på min båd i 4 min !!

Jeg overlever nok at betale 695,31 kr. for en ikke eksisterende ydelse, men tør slet ikke tænke på beløbets størrelse hvis han REELT havde brugt 60 min på opgaven !!!

IKKE en virksomhed jeg nogensinde kommer til at have noget at gøre med igen !

10. oktober 2017

Godt og professionelt arbejde ...

Fik sat en ny autopilot ind i min båd = meget tilfredsstillende arbejde!
Fik ordnet den gamle styremaskine i min båd = meget tilfredsstillende arbejde!
Fik sat Tryster og Septor ind i min båd = meget tilfredsstillende arbejde!
Helt igennem godt og professionelt arbejde ...

3. maj 2017

2 mand i et lille motorrum.

Jeg har fået et lille service på 2 x Volvo Penta D4 motorer + 1 generator. jeg havde selv skiftet olie og 1 enkelt oliefilter på 1 motor = 40 amatør minutter.
Der er kun plads til en mand i motorrummet men der var 2 mand med. Normalt laver jeg selv service så jeg ved hvor lang tid tingene tager. Det tog 2 x 9 timer af henholdsvis 606,- og (lærling) 418,- kr i timen. Service vogn 75 kr i timen. Jeg ringede og klagede, og fik den besked at det kostede det og jeg skulle også betale for efterfølgende at de skulle rydde op i bilen. Næste gang bliver det service fra Sverige...

11. maj 2016
Vis anmeldelser på alle sprog. (19 anmeldelser)