Onlangs een ipad houder besteld en deze retour gezonden. Eerst krijgen we vragen over waarom we het product retour willen sturen.Uiteindelijk retour gestuurd en bericht ontvangen dat de zending... Se mere
Produit (un cadre mural pour galaxy tab) de bonne qualité : il semble solide (on verra à l'usage) et bien conçu. La tablette est parfaitement maintenue et protégée. La cadre est tout en métal, il... Se mere
Habe mir bei Bravour eine iPad Wandhalterung bestellt. Auf den Produktfotos war allerdings eine andere Halterung dargestellt, deshalb habe ich schlussendlich die Halterung mit dem richtigen Prod... Se mere
Sinceramente nuestra experiencia es "penosa", hemos comprado y pagado el 15/11/2021...un armario para cargar tablets, y después de mucho preguntar, correo va..correo viene...y "ya lo enviamos hoy..."... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Andre kiggede også på
Uitstekend produkt
Ik ben heel tevreden met mijn Maroo Ipad hoes, die ook nog eens snel is geleverd. Hij past precies en is van goede kwaliteit
heb mijn sleeve binnen 2 dagen ontvangen en ik vind deze met een woord schitterd.
heb binnen 2 dagen mijn sleeve voor mijn ipad 3 ontvangen en hij is het geld echt waard. ben er heel blij mee.ook is deze sleeve van goede kwaliteit gemaakt terwijl je bij een hoop andere sites voor een case zoek die net zo duur zijn maar dan van een slechte kwaliteit. zou zeker andere aanraden om bij deze site spullen te kopen voor je ipad. heeft ook een enorme keuse aan caces.
Arina Den haag
Ik heb de Maroo Matau II besteld en het is werkelijke een schitterende case. Heel goede service en een mooi artikel, ben superblij.
Goed en snel
Gewoon hoe het hoort.
Voelt goed aan, IPad paste perfect. Dagje na besteld
Te hebben in de brievenbus.
duidelijke info & snelle levering
Prima, info over sleeve dmv youtube filmpje heel handig
Snel en correct geleverd.
Nu voor de tweede keer besteld. Alles weer prima in orde. Duidelijke site, snelle levering, goed verpakt. Als ik weer iets nodig heb, zal ik zeker weer hier bestellen.
Topkwaliteit, fijn product!
My sleeve: de perfecte combinatie voor een stijlvolle, elegante, duurzame, praktische, fijne en goed vormgegeven hoes voor je iPad of iPhone ...
Prima en snelle service
zeer correct en betrouwbaar
My Sleeve heeft een prima site en een zeer goede afhandeling van de bestelling uitgevoerd.
Zeker aan te bevelen!
Geweldig!ben er zo blij mee!
Het hoesje is nog beter dan ik had verwacht, past gewoon goed, zorgt er voor dat de iPad er ook niet uit kan vallen en de standaard is lekker stabiel! Voelt ook degelijk aan en ook het leuke design levert veel positieve reacties op.
Bestelling was echt binnen de gestelde tijd binnen en netjes, stevig verpakt. Kortom, erg positief en vooral bestellen!