Netjes aangeleverd, goede verpakking. Op de site stond 2 leverdagen, dit heeft echter, zonder bericht hierover, een aantal dagen langer geduurd. Was wat jammer voor de jarige waarvoor de ketting was.... Se mere
Verkeerde maat ketting besteld en gevraagd hoe dit het makkelijkst is op te lossen, maar hier hoefde ik zelfs niets voor te doen. Ik kreeg van Brave een nieuwe ketting geleverd in de juiste maat. Supe... Se mere
Verpakking was bij binnenkomst geopend, ben blij dat mijn producten er nog in zaten... Geen factuur, bevestiging of iets wat erop lijkt. Gewoon een simpel open gescheurd doosje met daarin je bestelli... Se mere
Ik had een ketting besteld en de ketting was in een dag binnen snelle bezorging en de ketting ziet er ook heel goed uit fantastisch ik zou je aanraden om hier sieraden te kopen
Gambiva Casino is an online casino offering slot games, live casino games, and table games in a modern online gaming environment. The platform frequently features promotions and bonus offers.
Dorpsstraat, 1733AD, Nieuwe Niedorp, Holland
Haakje om ketting mee vast te maken, na 2x dragen stuk. Ook track en trace code niet ontvangen

Besvarelse fra Gambiva Casino
Helaas een verkeerd product geleverd. Meermaals gemaild of via contactformulier contact gezocht, maar reageren nergens op.

Besvarelse fra Gambiva Casino
Erg tevreden heel snelle levering ondanks de drukte met de kerst helemaal top zeer tevreden
Ziet er mooi uit netjes verpakt mooi doosje er bij ben er erg blij mee
Verkeerde maat ketting besteld en gevraagd hoe dit het makkelijkst is op te lossen, maar hier hoefde ik zelfs niets voor te doen. Ik kreeg van Brave een nieuwe ketting geleverd in de juiste maat. Super service!
Netjes aangeleverd, goede verpakking.