Brasseriet Herning Anmeldelser 21

2,7

Bestilte take away pizza nr. 39. Med jalopenios. Tror de havde tabt et helt glas. Totalt ubrugelig.

Virkelig lækker madoplevelse Vi var 4 inde og spise den 17-1-26. Maden var yderst lækker og smagfuld , kødet stegt helt perfekt og tilbehøret lækkert og passende godt til kødet. Vi fik en fin... Se mere

Hej Herning Virkelig bare et pizzaria med storheds vandvid bekalger men ikke en god oplevelse fik afvide det skulle være godt men en cappasio det var våd og uden smag og salt bøsserne var tomme og... Se mere

Virkelig dårlig oplevelse. Bestiller 4 retter hvor de glemmer 1. 2 af bøfferne kommer og er nærmest rå, bliver sendt tilbage og vi får de samme igen. Denne gang er de seje og grynet, total u... Se mere

1. Restaurant

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

www.brasseriet-herning.dk

2,7

Under middel

Virkelig lækker madoplevelse

Virkelig lækker madoplevelse

Vi var 4 inde og spise den 17-1-26. Maden var yderst lækker og smagfuld , kødet stegt helt perfekt og tilbehøret lækkert og passende godt til kødet. Vi fik en fin forklaring angående vin og det viste sig hurtigt at tjeneren vidste hvad han snakkede om.

Så alt i alt et restaurant besøg af de helt gode. Vi besøgte Brasseriet første gang for lidt over et år siden da vores ældste datter holdt fødselsdag og det var helt samme oplevelse. Den gang var der rigtigt mange mennesker i restauranten og ventetiden lidt længere , men det var personalet ret gode til at informerer om og tilmed forsyne os med snacks til maden kom.

Vi kommer helt sikkert meget snart igen

17. januar 2026

Vi har tidligere købt tapas hos Mr

Vi har tidligere købt tapas hos Mr. Dogan. Første gang en positiv oplevelse. Anden gang fik jeg valget mellem en normal og en stor tapas. Jeg valgte en normal størrelse. Det var en skuffelse, ingen oliven, ingen kapers, intet der satte prik over oplevelsen. Ingen anretning. Mængden meget beskeden. Men jeg har sikkert betalt for det som et leveret - ok til det!
Men nu til sagen, vi henvendte os til Mr. Dogan for på en pæn måde at fortælle om vores skuffelse, og måske komme med et input til Braseriet. Her mødte vi Mr. Dogan på et forkert tidspunkt. Vi blev nærmest blæst ud af døren, dialog og kundevenlig adfær er et ukendt begreb hos Brase-riet!
Vi har lært meget i dag, - vi valgte et andet spise sted som også vil være det fremover!

30. december 2025

Hej Herning

Hej Herning
Virkelig bare et pizzaria med storheds vandvid bekalger men ikke en god oplevelse fik afvide det skulle være godt men en cappasio det var våd og uden smag og salt bøsserne var tomme og en okse steak der var uspiselig og grynet vi spist en halv og gik fra resten men sauce der var fra jensens med bearnaise essens i
Men når det er sagt er det en god vinbar da de har lidt forskelligt og hyggeligt

7. februar 2025

Alt var tilfredsstillende på…

Alt var tilfredsstillende på Brasseriet. Vi fik hurtigt anvist vores bord og blev betjent ved bordet kort efter.
Vi bestilte en tre retters og ALT var tilberedt og stegt til perfektion.
Det eneste der undrede os og som gør at de ikke får den 5. Stjerne var at de ikke trak vinen op ved bordet men gjorde det i baren og det giver en utryghed over om det nu er den rette vin man får.
Betjening den var hurtig og uden alt for mange spørgsmål. Vi kan bedst lide en lidt usynlig betjening for vi skal nok gøre opmærksom på det hvis der er fejl eller mangler. Det er os der bør være i fokus og ikke tjeneren. Men det kan man jo have det forskelligt med.
Man kan roligt gå på Brasseriet i Herning og få en god oplevelse. Det er hyggelige og lune lokaler med en god akustik og dejligt dæmpet lys.

8. december 2023

Dårlig service

Virkelig dårlig oplevelse.

Bestiller 4 retter hvor de glemmer 1.

2 af bøfferne kommer og er nærmest rå, bliver sendt tilbage og vi får de samme igen. Denne gang er de seje og grynet, total uspiselig.

Servicen er nærmest ikke til at finde.

Kan bestemt ikke anbefale dem.

19. juni 2023

Råt kød og forfærdelig service

Jeg har i aften været inviteret til fødselsdag på Brasseriet med min kæreste og nogle venner, det var første og sidste gang. For det første kunne de ikke finde ud af hvem der skulle have hvad, da maden blev serveret, fordi der var 3 forskellige tjenere hvor 2 af dem var engelsk talende. For det andet var der en af os som bestilte en 4 retters menu, men ret nr 2 blev glemt og der blev bare sagt så får du bare 3 retter i stedet for 4. 2 personer bestilte U.S steaks og der blev ikke på noget tidspunkt spurgt til hvordan kødet skulle steges. Da kødet kom var det råt. Dette blev nævnt og de tog maden med tilbage. Da de så kom tilbage med kødet, var det samme stykke kød som tydeligvis har været en tur i mikroovnen. Kødet var ikke til at tygge i og decideret uspiselig. Derefter var der ingen af tjenerne som på noget tidspunkt kom og spurgte om maden var forbedret. Hvilket er mig en gåde. Sidst men ikke mindste, var restauranten varmere end maden selv. Ulideligt at sidde og spise i 28 grader. Når man betaler 3000kr. Så skal maden og ISÆR servicen være i orden og det må man sige, at den PÅ INGEN MÅDE er, hos Brasseriet.😡 Vi er alle sammen rystet over, at dette er måden de driver en restaurant på. Vi kommer der ikke igen og vi kan på ingen måde anbefale denne restaurant til nogen.

Forfærdelig service!

Min kæreste og jeg var i aften inviteret til spisning på Brasseriet for at fejre vores kammerats fødselsdag sammen med hans forældre. Det var første eneste og sidste besøg på det sted. Til at starte med kunne de ikke finde ud af hvem der skulle have hvad da der kom forskellige tjenere ned hver gang og til den ene 4 retters menu var der lige pludselig glemt en ret og der blev bare sagt (så nøjes du bare med 3 retter) Der blev ikke spurgt til hvordan kødet skulle steges under bestillingen og 2 af os endte med så råt kød at der lige så godt kunne ha’ fulgt et sygesikringsbevis med - Det blev nævnt at kødet var alt for råt og at det ikke var hvad vi havde bestilt. De tog tallerken med maden “inkl sovs som vi havde hældt på kødet” og sagde at de ville ordne det. De kom så tilbage kort efter med fulstændig den samme tallerken og indhold hvor sovsen bare var skyllet af og det tydeligt bare havde været en tur i mikroovnen - fuldstændigt uspiselig! På intet tidspunkt kom nogen og spurgte til om maden var okay, hverken før eller efter vi havde påpeget det rå kød. Når man betaler så mange penge for maden, så skal både maden og servicen også være der efter. Ud over maden og den dårlige service, var det som at sidde i en brændeovn. Der var vitterligt 28 grader derinde og helt udholdeligt. Jeg er decideret rystet over oplevelsen og vil på det groveste anbefale andre at bruge deres penge et andet sted.

19. juni 2023

Var inde og spise for første gang i går…

Var inde og spise for første gang i går med min kæreste og det var rigtig godt. Vi havde valgt 4 retters menu og alt var perfekt. Vi fik også 2 forskellige vine og de smagte også godt. Der er styr på tingene og tjenerene ved hvornår de skal komme med den næste ret og rydde af bordet. Kommer i hvert fald igen.

7. november 2021

Ikke imponerende...

TakeAway # Nr. 9 ¤ Burger m.m.
Ikke specielt imponerende og slet ikke DKK 85,- værd.
Pommes frites var nærmest chips.
De ansatte var alle af ikke-dansk herkomst.

1. november 2020

Vi kører glædeligt fra Hammerum ind til…

Vi kører glædeligt fra Hammerum ind til Herning gang på gang, for at få deres ekseptionelle, gode pizza. Det er tydeligt, der bliver brugt ekstra gode råvarer - Det gør hele forskellen. ALDRIG har vi fået så gode pizzaer først, og vi prøvet en del.
Betjeningen er altid i top 🎊🎉🎊
Kunne jeg give mere end 5 stjerner, havde jeg gjort det.
⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

2. august 2020

En madoplevelse i særklasse

En madoplevelse i særklasse, med øje for detaljerne.
Min kone og jeg bestilte begge Brasseriets signatur menu, og var overvældede af smagsindtryk fra både forretten, hovedretten og desserten. Madkunst, god vin, blandet op med fantastisk betjening og hyggelig atmosfære, må man ikke gå glip af!
Brasseriet i Herning bør man ikke gå forbi, men skal opleves. Vi kommer glædeligt igen.

15. august 2017

Er dette din virksomhed?