Superlækkert sted hvor alt spiller
Det er et af de bedste brasseristeder i København. Hyggelig og afslappet atmosfære, superlækker mad og en god vinkælder - prøv det. Klart anbefalelsesværdigt.
Brasserie Barner leverer en knivskarp oplevelse med meget lækre retter. Her efter genåbningen overgår Brasseriet sig selv (igen).
Det er utroligt velsmagende mad i spændende varianter i afslappede omgivelser med en vidende og venlig vært ved roret.
Brasseriet er som sædvanligt meget hyggeligt og alt foregår med omhu og sikker hygiejne. Lækkerierne kommer fra køkkenet som perler på snor og vinene er i topklasse uden at man bliver ruineret.
Det er tydeligvis et team, der elsker deres arbejde. Tak for mad i særklasse til hele teamet.
Har tidligere haft gode oplevelser på stedet og anbefalet bredt, og vil gerne støtte lokalt i disse tider. Men 22.09.20 var en mindre god oplevelse. Kom kort efter aftenåbningen og derfor første kunde. Bestilte dagens fiskeret m. Barners pragtfulde sauce beurre blanc og grøntsager. Trods jeg havde givet udtryk for jeg var sulten kom det gode brød og smør først på bordet samme m. fisken.
Fisken var blevet minutiøs i størrelse og var denne gang lidt overstegt på skindsiden, halvdelen af grøntsagerne (også minimal) var sorte. Faktisk spiste jeg en del af disse, da jeg normalt kan lide en god stegeskorpe til det mørke, men når det smager brændt, stå også mine smagsløg af. Breurre blance, som sædvanlig spot on. Og ligedan vinen.
Forbavset over, at Barners i Covid-19 tider forsætter m. at sætte mere bestik på bordet end antal gæster, der skal spise. Trods beskeden fra tjener om alt ryger i opvasken efterflg.
Hyggelig restaurant med højt til loftet, små intime borde, hyggelig atmosfære og levende lys. Overskueligt menu kort og fantastisk mad, holdt i simpel stil med gode råvarer til en rimlige penge. Effektiv og behagelig betjening - vi kommer helt sikker igen.....