Jeg har fået shockwave behandling mod…
Jeg har fået shockwave behandling mod smerter i nakke og skuldre, og kunne hurtigt mærke en forbedring efter første gang. Brian er venlig og lyttende og jeg glæder mig til de næste behandlinger hos ham.
Jeg har fået fire laserbehandlinger mod hoste. Efter de første to behandlinger var virkningen meget mærkbar og nu efter de to sidste er hosten næsten væk. Brian er god til at skabe en tryg og behagelig stemning under behandlingen.
Jeg havde fået et ordentligt stød på min hånd, der gjorde, at enhver bevægelse med mine fingre gjorde ondt.
Efter 2 minutters koncentreret shockwave på min hånd, fungerede den som før uden problemer.
Vi er tre veninder, der har trænet fast hos Brian hver uge i snart to måneder. Vi har rykket vores form mere end nogensinde før og vi har allerede både smidt centimeter på kroppen og er blevet langt hurtigere på en 100 meter spurt.
Brian tilrettelægger hver gang vores træning, så den passer til hvert vores niveau, temperament og kropsform, selvom vi træner sammen. Ingen af os, havde bokset før, men vi er uden tvivl blevet grebet af det.
Brian har skabt et trygt, sjovt og udviklende rum, hvor vi alle tre giver alt, hvad vi har (og lidt til). Du får en motiverende træner og sparringspartner, der virkelig engagerer sig i din udvikling, hvis du vælger et personligt træningsforløb hos Brian - det kan vi slet ikke anbefale nok. Vi fortsætter!
De sidste 20 år har jeg haft ondt i ryggen efter et styrt på hest. Jeg besluttede at kontakte Brian ud fra at jeg gerne ville opnå en god fysisk form. Naturligt kom vi ind på mit ”rygproblem” som jeg i virkeligheden havde lært at leve med, og accepteret som noget kronisk. Mit træningsprogram blev bygget op omkring ryggen og som Brian siger ”Vi skal lære dig at træne med kroppen og ikke med hovedet” Jeg har nu været i et intensivt forløb på 1 mdr. hos Brian. Nu vågner jeg om morgen - for første gang i 20 år - uden at have ondt i ryggen. Brian er en fantastisk træner. Stærk viden, positiv og hyggelig personlighed. Jeg kan kun sende de bedste anbefalinger herfra. Denne træning er blevet en del af mit liv, og jeg vil bruge Brian som inspiration og hjælp i min træning fremover.
Tina 56 år
Jeg har nu trænet i ca. 9 måneder hos Brian. Jeg besluttede mig i sin tid for Brian, da Brians tilgang til træning virkede realistisk og overskuelig for en mand med en travl hverdag.
Hans træning, er baseret på boksning, med kondition og styrketræning - som bliver kombineret til perfektion. Med den korrekte tilrettelæggelse og coaching, har jeg endnu ikke prøvet at forlade en time uden fuld udbytte og energitanken tømt. Som
44 årig giver det et boost at kunne gennemføre træningen og være bevidst om at jeg fra gang til gang, er nået længere end sidst - samt at kunne mærke det på krop og sjæl.
Brians personlighed gør at man kommer afsted og passer sin træning, da en time med ham er hård, sjov og garant for berigende samtaler.
At starte træning hos Brian Brantley er et af mit livs bedste beslutninger. Min datter og jeg kommer i form som aldrig før, og det føles ikke hårdt, fordi det samtidigt er hyggeligt og motiverende. Brian er virkelig engageret og dygtig til at få os begge til at yde vores bedste, med individuelt tilpasset feedback, så det at træne samtidigt bliver dobbelt så effektivt - og ikke mindst sjovt! Det er en dejlig måde at give den gas med min teenage-datter, og jeg kan varmt anbefale et forløb hos Brian - det er alle anstrengelserne værd. Og mere til!
Jeg har været "kunde" hos Brian i ca. 5 måneder og har opnået mit ønskede resultat - MEN JEG FORTSÆTTER MIN TRÆNING.
Brian er så omhyggelig, sjov, fagligt dygtig, tålmodig, og går i dén grad op i sit arbejde. En sand fornøjelse. Min krop takker ham (og mig selv) hver dag.
Lad mig sige det helt klart: Han er pissedygtig, og jeg kan kun anbefale ham - fem stjerne er slet ikke nok.
Hilsen
Laila
Alle burde opleve en træning hos Brian. 😀 det er helt klart den bedste oplevelse jeg har haft. Ikke kun fordi vi sammen har opnået mit mål, men også på andre fronter af mit liv.
Foruden mit vægttab, har Brian formået, at give mig mit mentale overskud tilbage, gode humør og ikke mindst lysten til at favne livet.
Tak for din store hjælp.
Sanne
Fuldstændig professionel og personlig træning. Brian er holistisk i sin tilgang til at lave et forløb der passer til netop den enkelte. Humøret er altid i top og jeg går altid fra træning med ny energi. Jeg kan kun anbefale Brian til alle, som enten har brug for vægttab, komme i form, komme i gang igen efter evt. skade, ved rygproblemer eller hvis man som eliteudøver lige trænger til det sidste for at levere toppræstationer.
Faglig solid viden og mange års erfaring som træner, kan anbefales. Behageligt træningsmiljø og træningen tager udgangspunkt i egne ønsker, behov og indsatsformåen.
Fremragende træner, jeg vil klart anbefale Brian til andre der ønsker at komme i form på en inspirerende måde.